• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

ben adete 5gun varken hissettim ve ogrendim kanda :) daha 3haftalikti .herkes bir degildir.....
ustelik 4+2 de kese gordum . 6+2de kalp atisi ... erken dollenme gec dollenmeye gore degisir bunlar ....
Evet çok nadir de çok kişi gördüm 4 hafta 5 yazan ondan şaşırdım
canim adet olmayonca anliyorlar iste testle 4haftalik oluyor :)

Kızlar muayene oldum bugün 5+1 olmam lazım.Alttan muayene oldum görmek için doktor çok minik kese gibi birşey var Dedi resmini çekti kilomu yazdı.Tansiyonumu.Sizler gördünüz mü henüz.

Kızlar muayene oldum bugün 5+1 olmam lazım.Alttan muayene oldum görmek için doktor çok minik kese gibi birşey var Dedi resmini çekti kilomu yazdı.Tansiyonumu.Sizler gördünüz mü henüz.
Canım ben 5+4 ile alttan muayene de gorebılmıstım. Fotografını cekıp verdıyse kesedır o canım. Benm daha once muayene oldugumda bır yogunluk var ama kese daha gozukmuyor demıstı , resim de vermemişti.

Canım ben 5+4 ile alttan muayene de gorebılmıstım. Fotografını cekıp verdıyse kesedır o canım. Benm daha once muayene oldugumda bır yogunluk var ama kese daha gozukmuyor demıstı , resim de vermemişti.
Resm'i koyayım mı?Bana da belli belirsiz Dedi ama yine de çekip verdi anlamadım bişey.Tansiyon kilo normal çıktı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 46
Back