- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
- Konu Sahibi mehtappathem
Kalp atışları duyulacak artık Can'ım.Vajinal ultrasonda mı gördü doktorTeşekkür ederim canim pit pit ne ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışları duyulacak artık Can'ım.Vajinal ultrasonda mı gördü doktorTeşekkür ederim canim pit pit ne ki :)
bebeğin kalp atısları canım:)Teşekkür ederim canim pit pit ne ki :)
Hayir canim normal karnimdan ultrasonla bakti gorunuyorduKalp atışları duyulacak artık Can'ım.Vajinal ultrasonda mı gördü doktor
Hayırlı olsun canım, pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz:)Bu da benim kesem. Pazartesi bebeği görmemiz lazım diye çağırdı. Heyecanla beklemedeyim
Ayyyyy hadi inşallah. Kese yerleşimi biraz aşağıdaymış. Ondan korkuyorum bir de 25 aylık bir oğlum bar sürekli kucakta sürekli anne gel filan uzanıp dinlenemiyorum daHayırlı olsun canım, pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz:)
Korkma canım inşallah yoktur bir sıkıntı. Oğlanı kucağa alırken de dikkat etmeye çalış, çok da almasan güzel olur da 25 aylık olunca istiyordur kucak kujucuk:) Benimki 4 yaşında olduğu için kucak olayını bitireli olmuştu zatenAyyyyy hadi inşallah. Kese yerleşimi biraz aşağıdaymış. Ondan korkuyorum bir de 25 aylık bir oğlum bar sürekli kucakta sürekli anne gel filan uzanıp dinlenemiyorum da
Şu meme olayını da bir bitirsek ben rahat edeceğim. Eşime söyledim haftaya bi yıllık izin patlat da memeyi keselim diye tamam dedi inş bırakıcaz haftaya.Korkma canım inşallah yoktur bir sıkıntı. Oğlanı kucağa alırken de dikkat etmeye çalış, çok da almasan güzel olur da 25 aylık olunca istiyordur kucak kujucuk:) Benimki 4 yaşında olduğu için kucak olayını bitireli olmuştu zaten
Bende de lekelenme var ilk kuzumda da olmustuCanım pazar günü hafif kahverengi lekelenmem oluyor o yüzden kullaniyorum
Bende dun ve bugun pembe kahve bi degisik lekeler geldi cok korktum doktorumu aradim progestan al dedi.Bende de lekelenme var ilk kuzumda da olmustu
Senin adet 16 ocak mı en son canım benim 14 ocakti kan tahlili yaptırdım mı bende yarın alacağımBende dun ve bugun pembe kahve bi degisik lekeler geldi cok korktum doktorumu aradim progestan al dedi.
Dualarındasin inşallah kat ve kat artar değerin değerlerimiz fena değil değerin Dr ne dedi pekiKızlar dua edelim birbirimize...Çok heyecan yapıyorum.Halsizim uykuluyum hep.Sınavım var ve çalışamıyorum yeterki sağlıklı olsun ve kalplatışını duyayım ben de inşallah.Degerim yükselmiştşr ama 3,5 gün için 193 den 525 E çıkması normal mi ki (
Geç döllenme olabilir Can'ım hiç korkma.Merhaba bende herşey yolunda giderse ikinci kuzum Ekim doğumlu olacak
Bu gün adetin 32. Günü kan değerim 21.60 dua edin lütfen arkadaşlar değerim perşembe günü artmış olsun
Hosgeldin canım hayırlı olsunMerhaba bende herşey yolunda giderse ikinci kuzum Ekim doğumlu olacak
Bu gün adetin 32. Günü kan değerim 21.60 dua edin lütfen arkadaşlar değerim perşembe günü artmış olsun
Doktor süper Dedi.4 gün sonra tekrar gel gel Dedi.Ultrasonda kese gördü 500 olunca çıkıyor Dedi kese.Dualarındasin inşallah kat ve kat artar değerin değerlerimiz fena değil değerin Dr ne dedi peki
O zaman stres yapma hamisligin tadını çıkar masallah darısı bana olsunDoktor süper Dedi.4 gün sonra tekrar gel gel Dedi.Ultrasonda kese gördü 500 olunca çıkıyor Dedi kese.
Ben de 4 gün önce oldu o kese yerleşirken sanırım.Damarlarım gerildiKizlar rahminizdeki o kasilmalari hissediyor musunuz? Hani hafif hafif agrir gibi, biri rahminizi avucunda sikistiriyor gibi....