• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Bu da benim kesem. Pazartesi bebeği görmemiz lazım diye çağırdı. Heyecanla beklemedeyim

Eklentiler

• IMG_2852.JPG
    IMG_2852.JPG
    34,4 KB · Görüntüleme: 49
Ayyyyy hadi inşallah. Kese yerleşimi biraz aşağıdaymış. Ondan korkuyorum bir de 25 aylık bir oğlum bar sürekli kucakta sürekli anne gel filan uzanıp dinlenemiyorum da
Korkma canım inşallah yoktur bir sıkıntı. Oğlanı kucağa alırken de dikkat etmeye çalış, çok da almasan güzel olur da 25 aylık olunca istiyordur kucak kujucuk:) Benimki 4 yaşında olduğu için kucak olayını bitireli olmuştu zaten;)

Korkma canım inşallah yoktur bir sıkıntı. Oğlanı kucağa alırken de dikkat etmeye çalış, çok da almasan güzel olur da 25 aylık olunca istiyordur kucak kujucuk:) Benimki 4 yaşında olduğu için kucak olayını bitireli olmuştu zaten:KK66:
Şu meme olayını da bir bitirsek ben rahat edeceğim. Eşime söyledim haftaya bi yıllık izin patlat da memeyi keselim diye tamam dedi inş bırakıcaz haftaya.

Merhaba bende herşey yolunda giderse ikinci kuzum Ekim doğumlu olacak
Bu gün adetin 32. Günü kan değerim 21.60 dua edin lütfen arkadaşlar değerim perşembe günü artmış olsun

Kızlar dua edelim birbirimize...Çok heyecan yapıyorum.Halsizim uykuluyum hep.Sınavım var ve çalışamıyorum yeterki sağlıklı olsun ve kalplatışını duyayım ben de inşallah.Degerim yükselmiştşr ama 3,5 gün için 193 den 525 E çıkması normal mi ki :((

Kızlar dua edelim birbirimize...Çok heyecan yapıyorum.Halsizim uykuluyum hep.Sınavım var ve çalışamıyorum yeterki sağlıklı olsun ve kalplatışını duyayım ben de inşallah.Degerim yükselmiştşr ama 3,5 gün için 193 den 525 E çıkması normal mi ki :KK43:(
Dualarındasin inşallah kat ve kat artar değerin değerlerimiz fena değil değerin Dr ne dedi peki

Back