• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Kizlar bir sey sorucam her gun belirtileriniz ayni sekilde mi devam ediyor mesela aksamlari midem bulaniyo gibi oluyo sabah olmayinca aha diyorum hormonları dustu

image.jpeg
yaptığım andaki canım. bakalım hayırlısı artık. sen kaç hcg ile öğrendin?
En üsttekiyle öğrendim 96,21 di
En alttaki de 193,7

birazdan bende yapıyım merak ettim. :KK48:
senin attığın testlere göre 150 civarıdır benimde. kese falan ne zaman görünüyor ki. kese görsek kalp atışını duysak rahatlasak. :KK51:
Bundan 2 hafta sonra karından muayene ile görülür bence.Gittikçe koyulaşıyor benim ordan takip ediyorum sende dene

Bundan 2 hafta sonra karından muayene ile görülür bence.Gittikçe koyulaşıyor benim ordan takip ediyorum sende dene

kasık ve karın ağrıların oluyor mu canım seninde? rahimin damarların genişlemesinden falan yazıyor internette. gün içinde birkaç defa olup geçiyor benim.

kasık ve karın ağrıların oluyor mu canım seninde? rahimin damarların genişlemesinden falan yazıyor internette. gün içinde birkaç defa olup geçiyor benim.
2 gündür damarlarımı geriyorlarmış gibi agrı oluyor ince ince sızlıyor.bacagıma kadar sızlıyor.Ama öyle aman aman bir Ağrı'm yok şükür.Bir an önce git de Progestan verirse doktorun kullan.3 ay çok önemli

Back