- 8 Şubat 2017
- 16
- 7
- 1
- 44
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Teşekkürler :) Hadi bakalim bende iki gün oncesi gördüm,mercimek tanesi gibi bişeydi :)Merhaba canım hos geldin , benim halsızlık mıde karısması basladı aksamları, bugun kess gormeye gıdecegım bu arada inşallah
hala ses seda yok canım ama bu günün akşamı da olabilirim .ara ara kasıklarımda batma var hatta dün ayakta fazla kalınca belim ağrıdı.annemde dinlendim dinlenirken kasıklarım ağrıdıa hah dedim geliyor galiba.kırmızı biber kremi sürdüm. belime kaıklarıma sonra geçti.bu arada vitamin hapı içmeme rağmen nezle oldum.2-3 günden beri.
Uzulme canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda rabbım nasıp etsınselam kızlar adet oldum ben
Ahh canım yaa. Üzldüm.. Allah büyük inşallah bir dahaki ay nasib olur..selam kızlar adet oldum ben
Hosgeldın canım hayırlı olsun:)selamlar nasipse bende ekim annesi :))) Ay şaka gibi gerçekten bunu yazacağım günleri bekliyordum, çok şükür çoook..
yarın(cuma) inşallah kese görmeye gideceğim, dua ediiiin, bir de kalbi duysammm, içim rahatlasa yahu, ne zor süreçmiş, çok karışığım, sevinç telaş bir arada
Zaten degerı degılde artıs mıktarı onemlı canım. Cok sevindim hayırlı olsunBende ekim annesıyım sanırım doktorum ne kadar bu bence kımyasal gebelık desede basta beta hcg sonucuma gore fıkrı bı anda degıstı :) degerım 2,5 kat artısla artmaya devam etti gec dollenmeymıs megersem adet olucagım gunde hamıle kalmısım :)
Hayırlı olsun canım çok sewindim bende pazartsi günü gdecem inş bnde güzel haberler alırımMerhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.
Hayırlı oldun canım, o kadar farketmez canım bakalım inş kujular ne zaman gelirseMrb ben de mutlu haberi aldım. Hayırlı olur hepimize inş. Hafta olarak ekim görünüyor kısmetse benim sezeryandan dolayı eylül sonunda olsa da sizlerle görüşmeyi düşündüm.
Merhabalar hayırlı olsun :)Kızlar ben salı gittim b-hcg 550 çıktı :) 4 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra tekrar doktora gidicem geç değildir heralde. İştah durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Kızlar ben salı gittim b-hcg 550 çıktı :) 4 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra tekrar doktora gidicem geç değildir heralde. İştah durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz[/QUO hayırlı olsn canım bnde sürekli tuzlu şeyler yemek istyrm bide et yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?