- Konu Sahibi mehtappathem
off adet olcam galiba ben hiç hamiş hissetmiyorum .yarın akşama kadar vakti var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çok gaz var.. akıntı bile sayılmaz çok kuruyum sadece 2 sabahtır kremsi akıntı geldi çok az.Bende de kremsi sulu akıntı yok.Ve karnım şiş hamile gibi
yarın haberi veririrm artık.off bugün basit bi test alayım mı?Bende de çok gaz var.. akıntı bile sayılmaz çok kuruyum sadece 2 sabahtır kremsi akıntı geldi çok az.
Artık son 3 güne girdik bakalım
SAT kaç seninyarın haberi veririrm artık.off bugün basit bi test alayım mı?
Aslında bir gün daha bekleyarın haberi veririrm artık.off bugün basit bi test alayım mı?
Sana diyom da ben kendimi zor tutuyorum..yarın haberi veririrm artık.off bugün basit bi test alayım mı?
Allahım yardım etsin hepimize.Allah tamamına erdirsin inşallah.Çok korkuyorum yükselcek mi degerim diyeBende de çok gaz var.. akıntı bile sayılmaz çok kuruyum sadece 2 sabahtır kremsi akıntı geldi çok az.
Artık son 3 güne girdik bakalım
İnşallah yükselir kendini sağlıklı bir hamilelik yapacağına ve doğum yapıp kucağına alacağına inandır ve dua et o günleri hayal et.inşallah herşey güzel olacak canım..Allahım yardım etsin hepimize.Allah tamamına erdirsin inşallah.Çok korkuyorum yükselcek mi degerim diye
Aminnnn inşallah öyle olur.Cuma günü belli olacak bakalımİnşallah yükselir kendini sağlıklı bir hamilelik yapacağına ve doğum yapıp kucağına alacağına inandır ve dua et o günleri hayal et.inşallah herşey güzel olacak canım..
Allah tamamına erdirsin inşallah sizin de bizim de :) Ben uyuyamıyorum öğrendiğimden beri,bişey olacak diyeMerhaba kızlar ikinci gebeliğim 3 haftalik hamileyim tahminen benim doğum günüm ekimde ins sağ salim kavusurum bu bidigimadaa
Allah tamamına erdirsin inşallah sizin de bizim de :) Ben uyuyamıyorum öğrendiğimden beri,bişey olacak diye
İnşallah devamı gelir benim de kimyasal gebelikten korkuyorum.Değerimi düşük buldular malesef.İlk daha benim o yüzden Stresliyim biraz.Ama şükür agrı sızı olmadı göğüs agrısı çok fazla ve şişYok cnm öyle vesvese yapma. Düşün bak şimdi oğlumu ayağımda salliyorum :)
Kaç değerin adet kaç gün geciktiİnşallah devamı gelir benim de kimyasal gebelikten korkuyorum.Değerimi düşük buldular malesef.İlk daha benim o yüzden Stresliyim biraz.Ama şükür agrı sızı olmadı göğüs agrısı çok fazla ve şiş
Adet gecikmedi ben geçen ay klomen tedavisi oldum.2 yumurtam oluştu fakat hamilelik olmadı.Ben de 3 kez klomenle hamile kalamayınca sinirlendim.Doktora gitmicem dedim.Kendim Ovulasyon testiyle takip ettim ve yumurtlama gününü tespit ettim.14 gün sonra adet olacağım tarihi bekledim fakat olmadım.Sporuma devam ettim zıpladım,akıntıma baktım yok hiç belirti..O gün göğsüm acımaya başladı.Son hafta acı biber turşusu yedim Hergün,bir de uyku hali olunca şüphelendim ama 3 yıl olmayınca konduramadım.Test yaptım hemen çıktı 2. Çizgi ve acile gittik akşam.Hcg 96,21 çıktı.2 gün önce.Yani tam adet günü bu deger.Belki 1 gün geç döllenmiş olup adetten 1 gün önceki degerim de olabilir.Kaç değerin adet kaç gün gecikti
hala ses seda yok canım ama bu günün akşamı da olabilirim .ara ara kasıklarımda batma var hatta dün ayakta fazla kalınca belim ağrıdı.annemde dinlendim dinlenirken kasıklarım ağrıdıa hah dedim geliyor galiba.kırmızı biber kremi sürdüm. belime kaıklarıma sonra geçti.bu arada vitamin hapı içmeme rağmen nezle oldum.2-3 günden beri.Sana diyom da ben kendimi zor tutuyorum..
Merhaba canım hos geldin , benim halsızlık mıde karısması basladı aksamları, bugun kess gormeye gıdecegım bu arada inşallahMrb arkadaşlar,bende 5 haftalik hamileyim hayirlisiyla 11 ekimde bekliyoruz.ilk gebeligim mide bulantim yok henüz sizler nasilsiniz?
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar ikinci gebeliğim 3 haftalik hamileyim tahminen benim doğum günüm ekimde ins sağ salim kavusurum bu bidigimadaa
Oo senin ki baya büyümüş yaaa benim ki 10 aylikHayırlı olsun canım
Benim de ıkıncı bebegım olacak inşallah. Tabı oglum 4 oldu artık buyudu baya