• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

off adet olcam galiba ben hiç hamiş hissetmiyorum :(.yarın akşama kadar vakti var. :(

Allahım yardım etsin hepimize.Allah tamamına erdirsin inşallah.Çok korkuyorum yükselcek mi degerim diye
İnşallah yükselir kendini sağlıklı bir hamilelik yapacağına ve doğum yapıp kucağına alacağına inandır ve dua et o günleri hayal et.inşallah herşey güzel olacak canım..

İnşallah yükselir kendini sağlıklı bir hamilelik yapacağına ve doğum yapıp kucağına alacağına inandır ve dua et o günleri hayal et.inşallah herşey güzel olacak canım..
Aminnnn inşallah öyle olur.Cuma günü belli olacak bakalım

Yok cnm öyle vesvese yapma. Düşün bak şimdi oğlumu ayağımda salliyorum :)
İnşallah devamı gelir benim de kimyasal gebelikten korkuyorum.Değerimi düşük buldular malesef.İlk daha benim o yüzden Stresliyim biraz.Ama şükür agrı sızı olmadı göğüs agrısı çok fazla ve şiş

İnşallah devamı gelir benim de kimyasal gebelikten korkuyorum.Değerimi düşük buldular malesef.İlk daha benim o yüzden Stresliyim biraz.Ama şükür agrı sızı olmadı göğüs agrısı çok fazla ve şiş
Kaç değerin adet kaç gün gecikti

Kaç değerin adet kaç gün gecikti
Adet gecikmedi ben geçen ay klomen tedavisi oldum.2 yumurtam oluştu fakat hamilelik olmadı.Ben de 3 kez klomenle hamile kalamayınca sinirlendim.Doktora gitmicem dedim.Kendim Ovulasyon testiyle takip ettim ve yumurtlama gününü tespit ettim.14 gün sonra adet olacağım tarihi bekledim fakat olmadım.Sporuma devam ettim zıpladım,akıntıma baktım yok hiç belirti..O gün göğsüm acımaya başladı.Son hafta acı biber turşusu yedim Hergün,bir de uyku hali olunca şüphelendim ama 3 yıl olmayınca konduramadım.Test yaptım hemen çıktı 2. Çizgi ve acile gittik akşam.Hcg 96,21 çıktı.2 gün önce.Yani tam adet günü bu deger.Belki 1 gün geç döllenmiş olup adetten 1 gün önceki degerim de olabilir.

Sana diyom da ben kendimi zor tutuyorum..
hala ses seda yok canım ama bu günün akşamı da olabilirim .ara ara kasıklarımda batma var hatta dün ayakta fazla kalınca belim ağrıdı.annemde dinlendim dinlenirken kasıklarım ağrıdıa hah dedim geliyor galiba.kırmızı biber kremi sürdüm. belime kaıklarıma sonra geçti.bu arada vitamin hapı içmeme rağmen nezle oldum.2-3 günden beri.

Back