• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Merhaba arkadaşlar bende nasipse ekimde 2.kez anne olacağım bu hamileliğim geç döllenme kızıma namileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım geç döllenme zormuş henüz beta 450 lerde kasık ve karın ağrım var ahh bi keseyi görseydikk demii öpüyorumm:KK200:

Kızlar merhaba.Bugün öğrendim ben de Allah tamamına erdirir umarım.SizLerin de benim de.Degerim 96,21 sizce normal mi

Aynisi bende de oldu canim doktor henuz keseyi goremedigi icin yerleşme falan demedi sana ne dedi ?
Merhaba canım, benim de keseyi daha görmedik, ben oğlumda da benzer yaşamıstım da ondan tahmin ettim. Bir de hcg degerım hep 4 kat arttı , artmaya devam edınce oyle mıdır dıye dusunmustum.

Merhaba arkadaşlar bende nasipse ekimde 2.kez anne olacağım bu hamileliğim geç döllenme kızıma namileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım geç döllenme zormuş henüz beta 450 lerde kasık ve karın ağrım var ahh bi keseyi görseydikk demii öpüyorumm:KK200:
Hayırlı olsun canım. Benim de ikinci olacak inşallah, keseyı bır gorebılsem tabıkı:) Yarın ya da cuma doktora gıdcegım bakalım, dua edin bana:)

Kızlar merhaba.Bugün öğrendim ben de Allah tamamına erdirir umarım.SizLerin de benim de.Degerim 96,21 sizce normal mi
Hayırlı olsun canım:) Deger kişiden kişiye değişiyor ama bence normal canım:) İnşallah keseyi ve kalp atışlarını da güzelce duyup sağlıkla kavulursun kuzuya:)

inşallah canım.sarı akıntı tam gaz yanımda hamile bi kadın var terliyor ikimizde terliyoruz.diğer insanlarda bişey yok.işte test ile resmileşmeden bi umut.

inşallah canım.sarı akıntı tam gaz yanımda hamile bi kadın var terliyor ikimizde terliyoruz.diğer insanlarda bişey yok.işte test ile resmileşmeden bi umut
Sarı akıntın sulu mu .. Ben hep kuruydum 2 gündür sarı ama kremsi akıntı gördüm ..

Kızlar kontrole gittim.Bugün 4+2 olmam lazım ve 96,21 deger.Ğeogestan kullanıyorum.Faydası olur mu acaba?Düşük bir rakam mı adet günü için bu deger sizce.

Kızlar kontrole gittim.Bugün 4+2 olmam lazım ve 96,21 deger.Ğeogestan kullanıyorum.Faydası olur mu acaba?Düşük bir rakam mı adet günü için bu deger sizce.
Canım degerın yuksek olup olmaması onemlı degıl. Dogru sekılde artması onemlı. Bir dahaki kontrol ne zaman?

Back