• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

hala ses seda yok canım ama bu günün akşamı da olabilirim .ara ara kasıklarımda batma var hatta dün ayakta fazla kalınca belim ağrıdı.annemde dinlendim dinlenirken kasıklarım ağrıdıa hah dedim geliyor galiba.kırmızı biber kremi sürdüm. belime kaıklarıma sonra geçti.bu arada vitamin hapı içmeme rağmen nezle oldum.2-3 günden beri.

Benimde yarın yada öbür gün olmam lazım eğer olmassam ben yarın sabah test yapacağım.

Merhaba kizlar Allah saglikli bi gebelik gecirip minnoslarinizi kucaginiza alip buyutmeyi nasip etsin adete 3 gunum kaldi ama son 5 gundur rahim agrisi cekiyorum bunu yasayan var mi

selamlar nasipse bende ekim annesi :))) Ay şaka gibi gerçekten bunu yazacağım günleri bekliyordum, çok şükür çoook..
yarın(cuma) inşallah kese görmeye gideceğim, dua ediiiin, bir de kalbi duysammm, içim rahatlasa yahu, ne zor süreçmiş, çok karışığım, sevinç telaş bir arada :110::KK47:

Bende ekim annesıyım sanırım doktorum ne kadar bu bence kımyasal gebelık desede basta beta hcg sonucuma gore fıkrı bı anda degıstı :) degerım 2,5 kat artısla artmaya devam etti gec dollenmeymıs megersem adet olucagım gunde hamıle kalmısım :)

selamlar nasipse bende ekim annesi :))) Ay şaka gibi gerçekten bunu yazacağım günleri bekliyordum, çok şükür çoook..
yarın(cuma) inşallah kese görmeye gideceğim, dua ediiiin, bir de kalbi duysammm, içim rahatlasa yahu, ne zor süreçmiş, çok karışığım, sevinç telaş bir arada :110::KK47:
Hosgeldın canım hayırlı olsun:)

Bende ekim annesıyım sanırım doktorum ne kadar bu bence kımyasal gebelık desede basta beta hcg sonucuma gore fıkrı bı anda degıstı :) degerım 2,5 kat artısla artmaya devam etti gec dollenmeymıs megersem adet olucagım gunde hamıle kalmısım :)
Zaten degerı degılde artıs mıktarı onemlı canım. Cok sevindim hayırlı olsun

Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.

Şu an heyecandan kusacam

Mrb ben de mutlu haberi aldım. Hayırlı olur hepimize inş. Hafta olarak ekim görünüyor kısmetse benim sezeryandan dolayı eylül sonunda olsa da sizlerle görüşmeyi düşündüm.

Kızlar ben salı gittim b-hcg 550 çıktı :) 4 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra tekrar doktora gidicem geç değildir heralde. İştah durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz

Mrb ben de mutlu haberi aldım. Hayırlı olur hepimize inş. Hafta olarak ekim görünüyor kısmetse benim sezeryandan dolayı eylül sonunda olsa da sizlerle görüşmeyi düşündüm.
Hayırlı oldun canım, o kadar farketmez canım bakalım inş kujular ne zaman gelirse

Kızlar ben salı gittim b-hcg 550 çıktı :) 4 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra tekrar doktora gidicem geç değildir heralde. İştah durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Merhabalar hayırlı olsun :)
İştah durumu iyi bende ozellıkle tuzlu seylere yanı yemek ogunlerınde iyi baya. Yogurt ve peynıre cok dustum sankı bu ara

Back