2017 ekim anneleri

Merhabalar bende ekim annesi olucam Allahın izniyle :) geçen pazartesi kan testi yaptırdım hcg 697 çıktı. Son adetime göre 4+6 haftalık şu anda. Size iki soru sorabilirmiyim Doktor bana folic trio verdide sizde günde üç tablet mi kullanıyorsunuz? İkinci olarak gece uykunuz nasıl ben sanki midemde yanma benzeri bir şeyden dolayı uyku uyuyamıyorum sağdan sola dönerken midem kötü oluyor geceleri

Folik asitin bazilari günde 3 defa bazilari 1 adet kullaniliyor,normaldir..kasik ağrılarım,mide yanmalarim benim de çok oldu 5+3üm bu aralar mide bulantisina çevirdi benim..

Folic asit markadan markaya kullanımı değişiyor. Ben de mide de hafif sıkıntılarım oluyor bazen de kasık agrıları batmalar...

Hoşgeldin canım hayırlı olsun:)

Folic asit markadan markaya kullanımı değişiyor. Ben de mide de hafif sıkıntılarım oluyor bazen de kasık agrıları batmalar...

Folik asitin bazilari günde 3 defa bazilari 1 adet kullaniliyor,normaldir..kasik ağrılarım,mide yanmalarim benim de çok oldu 5+3üm bu aralar mide bulantisina çevirdi benim..
Markası folik trio üzerinde kullanım şekli olarak üç adet alıncak yazıyoda çok gibi geldi bana o yüzden sordum. Mide yanmam gece çok oluyo oda uykusuz bırakıyor

Hoşgeldin canım hayırlı olsun:)

Çok teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun :) kasık batmalarına alıştım ama midem beni öldürcek :))

Daha dün müjde verdiğim yere şimdi acımı yazıyorum, kalbim düğüm düğüm .. biraz önce kese görmeye gittim ama perişan şekilde çıktım. 'Kese cok köşede, yerini sevmedim, 10 gün içinde değişmez ise alacağız ' dedi dr ve cok morali bozuktu umut görmedim hiç doktordan ...ağlamaya başladım peçete verdi üzülme dedi ama ben duydum mu hayır .. hastaneden nasıl eve gittim bilmiyorum .. tükeniyorum ağlamaktan . Bu acı çok zormuş ..

Merhaba hanimlar ben de dun hamile olduğumu ogrendim hemen buraya geldim :) dun aksam after 10 diye bir gebelik testi yaptım iki tane kirmizi şerit gördüm :) esim ve ben şok cunku hani bi deneyelim nasilsa hemen olmaz dedik ve olmus megerse :) 5 gundur adetim gecikmisti zaten karnima devamli sancilar girip bisey gelneyince bi bakayim dedim haftaya da doktora giderim artik.

Son düzenleme:
Kızlar ben dün bebişimin kalp atışlarını duydum çoookk güzel bir duyguymuş ya Allahıma şükürler olsun :)))

Dua et cuma hürmetine Allahtan umudunu kesme .. Hiç belli olmaz ...

Hayırlısı canım, hem tutunur kujucuk belkı hemen kotu dusunme canım

Hosgeldin canım hayırlı olsun. Güzel kan degeri , kese haberlerini de bekliyoruz

canimmm nelerrr mucize gibiiii tersine dönuyor . Rabbim yardim etsin insallahhhhhh

Kızlar ne olur bişi diyimn

Çarşamba günü beta hcg değerim 1658 di bugün doktora gittim kese görünmedi alttan muane etti rahim bayaga kalın dedi bi bulantı var ama kese diyemem dedi Pazartesi tekrar gel bakalım kese görünmezse progesteron hapini keseriz dedi keseyi ne zaman gördünüz başına böyle bişi gelen varmi bu arada pazar günü 700 kusurdu çarşamba 1658 di artışta iyi

canim ben 4225te gordummmm .azcikkk sabir ett insallahhhh sen de gorursunñnnnn

2000 civari alttan.5000bin civari karindan gozukuyor kesee diye biliyorum genelde....

bide neden progestan kullaniyodun kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…