• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

hı hamileliğini öğrenen bayanlar bu konuda ikiye ayrılıyor bende hiç 3 senedir hamile kalmadığım için hangi gruptayım bilmiyorum.1- hamileliğini adetten önce öğrenenler 2- hamileliğini adet günü ve sonrasında öğrenenler.
Normalde adetin duzenli midir? Çok düzenli olanların ya da yumurtlama takıp edenlerın tahmın ettıklerı tarıhlerde yaptıkları test dogru oluyor.

Normalde adetin duzenli midir? Çok düzenli olanların ya da yumurtlama takıp edenlerın tahmın ettıklerı tarıhlerde yaptıkları test dogru oluyor.
canım pko, haşimato ve gizli şekerim var.glukofen 1000mg içiyorum ağustostan beri. düzene girdi şu son 2 aydır özellikle.26-32 gün arası dengeesiz gidiyordu. son 28 güne indi.tarihi şaşmadı tek ocak ayında 27 günde oldum.

canım pko, haşimato ve gizli şekerim var.glukofen 1000mg içiyorum ağustostan beri. düzene girdi şu son 2 aydır özellikle.26-32 gün arası dengeesiz gidiyordu. son 28 güne indi.tarihi şaşmadı tek ocak ayında 27 günde oldum.
Bence bekleyebılırsen haftasonuna kadar bekle derım test ıcın canım.

Canım inşallah güzel haberler almana az kalmış son bir hafta galiba di mi? Yumurtlama gunune dikkat etmıs mıydın?
4 5 gün kaldı canım

Merhaba canımm bnde beklemedeyim buu ay bi hafta kaldı bat a bu arada bnde 2015 haziran annesiyim
Bende 2015 hazıran:)))
selam bat 9 şubat benim erken mi öğrendiniz.
Daha öğrenmedim kız beklemedeyimm 2 gün önce idrarda çıkmadı erken gebelik testiydi.4 /5 gün var

hı hamileliğini öğrenen bayanlar bu konuda ikiye ayrılıyor bende hiç 3 senedir hamile kalmadığım için hangi gruptayım bilmiyorum.1- hamileliğini adetten önce öğrenenler 2- hamileliğini adet günü ve sonrasında öğrenenler.
Ben ilk gebeliğim adetten bir gün önce bile negatifti. Adettennbir gün sonra pozitif çıktı

Bende diaformin kullanıyorum ara sıra aksatsamda ...

Mrb arkadaşlar bnde 2017 ekim annesiyim inş ben bişey sormak istyrm sizinde kahverengiye yakın sarı yeşil akıntınız oluyr mu

Yarın tahmini 3 gün kalacak yada 4 bazen değişiyor yapsammı gebelik testi .. Ölcem meraktan yaa. İlk hamileliğimde çıkmamıştı ama yinede merak beni yiyip bitircek

Back