- 28 Mart 2016
- 225
- 88
- 98
- Konu Sahibi mehtappathem
-
bendeki durumda aynı :)Gunaydın kızlar:) nasılsınız?
Canım Ekım yı annelerı cok fazla degıl ,benım de 7 ekım oldugu ıcın eylul mu ,ekim mı bılemedım .Herkesın bebısını Rabbım kendısıne bagıslasın inşsallah :)
bendeki durumda aynı :)
sanırım aynı haftadayız
Ben de ki durum da aynı 8 ekim ama ultrasonda birkaç gun buyuk gozukuyor:))
Ben de ki durum da aynı 8 ekim ama ultrasonda birkaç gun buyuk gozukuyor:))
senın cınsıyet belli degıl dımı?
Merhaba hamişler bugün 2li tarama testi ayrıntılı ultrason ense kalınlığı cinsiyet öğrenme günüm ama ben çok stres yaptım şu ense kalınlığı olayı felan kötü bişey duymak istemiyorum Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize dualarınızda bizede yer verin teyzeleri[/QUOTE
canım inşallah güzel çıkar bie haber ver sonucunu
Gözün aydın Can'ım sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok şükür ense kalınlığımız normal burun kemiği organlar uzuvlar görünüyor 2 li tarama için kanda verdim oda cumaya çıkıcak inşallah hayırlı olur
Ve bir prensesimdaha olucak inşallah Rabbimin izniyle sağlıkla huzurla hayırlı evlat olarak gelsin
Yok canım bizden sadece 20 tl istedilerBu 2li test her yerde ayni galiba renksiz ultrasonla bakiolar demi ya ozel hastaneler 300deb fiyat aciyo tip merkrzleri 160 tl falan ayni seyse niye 2 katini vereyim diye dusunuyorum ya
Yok canım bizden sadece 20 tl istedilerBu 2li test her yerde ayni galiba renksiz ultrasonla bakiolar demi ya ozel hastaneler 300deb fiyat aciyo tip merkrzleri 160 tl falan ayni seyse niye 2 katini vereyim diye dusunuyorum ya
Ben de daha hiç almadım ama biran önce karnım büyüsün de alayım diye özeniyorumYok canım ama gobus cıkmaya basladı. Oglumda gec cıkmıştı da bunda bıraz karın yagları olunca erken cıkmaya basladı sankı
Kizlar aserme durumlariniz nasil ?? Ay ben cok boyle canim bisey cekmez ama dun gece instagramda gezerken meyve suyu gordum bormalde hazir meyve suyu falan icmem koca bir tenekw meyve suyunu gomdum valla dayanamadim ama napimm
Gözün aydın Can'ım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?