- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi mehtappathem
Ha ma ma mııııCanım aynı korku bende de var zor bulunca böyle mi oluyor ki :)) eltim de hamile o kadar rahat ki kaç kere yola gitti hamama bile gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha ma ma mııııCanım aynı korku bende de var zor bulunca böyle mi oluyor ki :)) eltim de hamile o kadar rahat ki kaç kere yola gitti hamama bile gitti
Canım gecmış olsun bende soguk aldım resmen bobreklerım çıkacak gıbı ıgne resmen batıyor ;(Merhaba kızlar
İki gundur cok agır nezle oldum, annen baktı Allah razı olsun. Su an da yatıyorum ama daha ıyıyım. Yarın sabah kan tahlıllerım var. Bakalım tsh dustu mu ılac kullanıyorum. Bebişimi oğlusumu bir hafta once gordum ama cok merak edıyorum ozluyorum...
Cınsıyetı kaçıncı haftada belli oldu erken degıl mı?Merhaba kızlar
İki gundur cok agır nezle oldum, annen baktı Allah razı olsun. Su an da yatıyorum ama daha ıyıyım. Yarın sabah kan tahlıllerım var. Bakalım tsh dustu mu ılac kullanıyorum. Bebişimi oğlusumu bir hafta once gordum ama cok merak edıyorum ozluyorum...
Canım gecen hafta yanı 11. Hafta gıttıgımızde butun vucut uzuvları bellıydı maasallah, soyle azıcık tıtrettı doktor actı bacakları. Kabartı vardı hepimiz gorduk , yuzde yetmış erkek dedı ama bir ay sonra ıyıce kesınlesır dedı. Bir oglusum oldugu için kız beklentısı yuksektı , beklentıyı dusurmek adına da yaydım ben, son anda degısırse surprız olacak. Ama baya belırgın gorduk yanıCınsıyetı kaçıncı haftada belli oldu erken degıl mı?
Ca im sıcak su zararli diyolar amaCanım aynı korku bende de var zor bulunca böyle mi oluyor ki :)) eltim de hamile o kadar rahat ki kaç kere yola gitti hamama bile gitti
Hehehe işte hepsi aynı değil değil mi ben zaten şaşırdım oynamasına hareketlenmesine beklemiyordum doktor aa bakın hareketlendi deyince çok şaşırdımBenimki uyanmadi ya kalp atışı falan normaldi ama oynamadi uykucu
Valla cok meraklanmistim sipa uyumus bir de cok acikmistim sanirim doyunca oynuyormuş birde cikolata yeyinceHehehe işte hepsi aynı değil değil mi ben zaten şaşırdım oynamasına hareketlenmesine beklemiyordum doktor aa bakın hareketlendi deyince çok şaşırdım
Bende oyleyım canım. Bir de tok olsam aç olsam günlük hıçkırık tutuyor benı ya ;( hiç başima gelmez di.Kızlar midemde korkunç bir yanma var.. 2 yastıkla uyuyorum.. Daha önce hiçbir şikayetim yoktu, yeni başladı.. Sizler de yaşıyor musunuz midede yanma?