• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Merhaba kızlar

İki gundur cok agır nezle oldum, annen baktı Allah razı olsun. Su an da yatıyorum ama daha ıyıyım. Yarın sabah kan tahlıllerım var. Bakalım tsh dustu mu ılac kullanıyorum. Bebişimi oğlusumu bir hafta once gordum ama cok merak edıyorum ozluyorum...

Merhaba kızlar

İki gundur cok agır nezle oldum, annen baktı Allah razı olsun. Su an da yatıyorum ama daha ıyıyım. Yarın sabah kan tahlıllerım var. Bakalım tsh dustu mu ılac kullanıyorum. Bebişimi oğlusumu bir hafta once gordum ama cok merak edıyorum ozluyorum...
Canım gecmış olsun bende soguk aldım resmen bobreklerım çıkacak gıbı ıgne resmen batıyor ;(

Merhaba kızlar

Cınsıyetı kaçıncı haftada belli oldu erken degıl mı?

Cınsıyetı kaçıncı haftada belli oldu erken degıl mı?
Canım gecen hafta yanı 11. Hafta gıttıgımızde butun vucut uzuvları bellıydı maasallah, soyle azıcık tıtrettı doktor actı bacakları. Kabartı vardı hepimiz gorduk , yuzde yetmış erkek dedı ama bir ay sonra ıyıce kesınlesır dedı. Bir oglusum oldugu için kız beklentısı yuksektı , beklentıyı dusurmek adına da yaydım ben, son anda degısırse surprız olacak. Ama baya belırgın gorduk yanı

Bende gittim bugün kizlar doktor bir bucuk saat uyuyup on dk uyanık kalirlar bakalim uyanmis mi dedi ama uyanmadi sipa sukur her sey yolunda inşallah hepimiz kucagimiza aliriz eli kolu belliydi sukur

Hanımlar selam,
Bebişim 10 haftalık oldu çok şükür...
Yalnız bugün benden yoğun peynir kesiği renginde akıntı geldi.biraz telaşlandım.Normalmidir sizce bu durum ?
Benim gibi olan varmı ?
Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim.

iyi günler hanımlar biz bugün 11+6olduk ve dün kontrole gittik. Ultrasonda bebeğin hareketleri bariz gözüküyordu. Yani ellerini yukarı kaldırıyor indiriyordu bacaklarınıda aynı şekilde. Cok hareketliydi maşallah. Görünce çok mutlu olduk. Doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi.

Sizce böyle erken hareketlenmesi ne demek oluyor hani cinsiyet tahmini yapıyorlar ya. Ona bağlı olabilir mi ?
Yani hereketlenmesi normal mi bu haftada onu bile bilmiyorum ya :spor: daha ilk bebeğim ve ben merak içindeyim

Kızlar midemde korkunç bir yanma var.. 2 yastıkla uyuyorum.. Daha önce hiçbir şikayetim yoktu, yeni başladı.. Sizler de yaşıyor musunuz midede yanma?

Ne illet bişeymiş, yolda yürürken yemek kokusundan , ipe aşılmış çamaşır kokusundan öğüre öğüre yürüyorum:110: İnşallah çabuk geçer:dua:

Bende de miğde bulantısı ayrı miğde yanması ayrı sanki içimde kamp ateşi kurmuşlar masamda çubuk kıraker

Merhabalar,

Nasılsınız bakalım? Ağır bir nezle atlattım sayılır, yeni bakabiliyorum.

Biz de 13. haftamıza gırdık çok sukur. Tiroid sıkıntımız var 75 mg kullanıyorum 2 hafta sonra kontrolum olacak inşallah.. Dua edin kızlar
Bebişimi de hem 11. haftada hem de 10 gün sonrasında görme şansım oldu. Eli kolu agzı burnu herşeyi tamam çok şukur. Kıpır kıpır hareketli, doktor erkek gibi diye tahminde bile bulundu bakalım 16. haftada kesinleşecek inşallah. Gelişimi 2-3 gün önde gibi şimdilik:) 2li test yaptırmıycam dedim ısrar etmedi, ense kalınlığı ve burun yapısı sağlıklı oluşmuş zaten dedi...

Kan ilacı verdi.

Çok şükür hareketleri hissetmek için sabırsızlanıyorum:)))

Back