- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
- Konu Sahibi mehtappathem
Teyzeleri oğluşum geliyor sukur burun kemigi ensesi falan normal yinede kan verdik ama icim cok rahat Rabbim evlatlarımızı esirgesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Eylül, sana da geçmiş olsun, Allah bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinCuma günü gittim doktora kız dedi çok şükür ama ufak bi sorunumuz varmış amniyotik bant varmış haftaya perşembe kontrole çağırdı bakalım nolcak
bende ilk defa duydum umarım atlatır inşallah canım yaAmnıyotık bant neymış kı ilk defa duyuyorum.. hemen atlatsın ınsallah canım küçük prenses
çok teşekkür ederim canım saol...Teşekkür ederim Eylül, sana da geçmiş olsun, Allah bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
teşekkür ederim canım inşallah bakalım pazartesiyi bekliyorum heyecanlaHayırlı olsun canım:) Guzel sonuclarını bekjlıyoruz
Bu aralar benim de çok başım ağrıyor canım ilaç içemediğim için de hiç geçmeden devam ediyorselam kızlar iki gündür çok şiddetli başım ağrıyor normal mi bu acaba sizlere de oldu mu?
Bu aralar benim de çok başım ağrıyor canım ilaç içemediğim için de hiç geçmeden devam ediyor
AA hayırlı olsun bende bugün gıttım 11+5 haftalık doktor çok küçük dedı daha ama tahmın edeyım dedı benım ılk çocuk çok merak edıyorum kız gıbı dedı acaba degışır mı ? Çünkü çok çok küçük dedı;-)Kızlar merhaba herkese
Şimdi doktordan geldim cinsiyet kesinleşti oğluşumuz geliuormuş aslında kızımın yanına bi kız kardeşi olsun çok istedim ama hayırlısı böyleymiş sağlıkla gelsinler inşallah
Canim onu bende yaşıyorum ama kimse inanmiyo bagirsak hareketi diyokar ama bagirsak hareketi dolasiyo bu sabit belli bir yerde gidikliyo gibi degil mi hani denizde balik isirir kacar yamerhabalar guzel anneler, nasılsınız?
Biz iyiyiz inşallah kontrole son bir hafta kaldı:)) Heyecanla bekliyoruz
Bu arada gecen hafta kapsurma ve oksurmelerımde, anı yatma ve kalkmalarımda bebısın hareketını hıssetmeye basladım. Bugun de pıt pıt baya bir attı biraz once.. Çok mutluyum, hamile olduğumu şimdi anlıyorum resmen:)))
Merhabalar bende ekim annesi olucam inşallah şuan 11+6 dayım bende 2li testimi yaptırdım ultrason gayet güzeldi ense kalınlığı 1.1 burun kemiğide oluşmuş dedi doktorum haftaya test sonucumu alıcam ve cinsiyetini öğrencez inşallah bu arada ben 2 ki testimi 93 tl ye İstanbul özel Bilge hastanesinde yaptırdım İstanbul'da yaşayan varsa bilginiz olsun.
Aynen canım hiç gerek Yok Oğuz beye gidiyorum ben sen hangi doktora gidiyorsunbende oraya gıdıyorum kontrollere,2li testide oraya yaptırayım bari devlette sürünmeye değmez :)
Aynen canım hiç gerek Yok Oğuz beye gidiyorum ben sen hangi doktora gidiyorsun
Hayırlı olsun canım:)) Aramıza hosgeldın:))Merhabalar.. Sat a göre kasım başı, doktorun söylediğine göre Ekim sonu annesi olacağım :) Maşallah buradaki gebelikler benden baya ilerde görünüyor. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.