- 1 Mayıs 2008
- 462
- 45
- 98
- 36
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Ya benim arkadaslarim sadece tahlil yaptırmış ultrasona gerek yok diolar anlamadim bende zeka testi degil mi 2li tarama denilentahlil ve ultrason ikisi bir arada olduğunda ikili test olmuş oluyor fiyatı da toplam söylediler bana ama hastaneye göre değişebilir tabii
Canim sen sadece tahlil mi yaptiriyorsun ultrasona girmedin galibaSelam kızlar bende cuma günü ikili tarama için kan verdim. Bu arada 2 kilo vermişim başlangıç kiloma dönmüşüm ama karnım acayip belli olmaya başladıcinsiyet için sabırsızım doktorum kıza benzettim ama daha erken dedi bakalım hayırlısı inşallah
Olurmu cnm ikisinide yapio ultrasonla ense ve burun ölçülerine bakio ve kan tahlili ile birlikte degerlendirioYa benim arkadaslarim sadece tahlil yaptırmış ultrasona gerek yok diolar anlamadim bende zeka testi degil mi 2li tarama denilen
Canım çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş... Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallahGünaydın hamişler. Benim dün kanamam oldu doktora gittik hemen yine kalbi durmuş. Cuma günü kürtaj olacağım. Bu 3.kürtajım olacakhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Bana da dua ederseniz sevinirim. İyi günler hepinize
Gecmis olsun canim allahim sabir versin allahim her seyin hayırlısini versinGünaydın hamişler. Benim dün kanamam oldu doktora gittik hemen yine kalbi durmuş. Cuma günü kürtaj olacağım. Bu 3.kürtajım olacakhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Bana da dua ederseniz sevinirim. İyi günler hepinize
merhabalar guzel anneler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler
Ben heyecanla haftaya olcturecegım tsh kan sonucunu dusunuyorum, umarım ilaçlar işe yaramıştır
Ben geçen hafta ikili test yaptırdım Rabbime şükürler olsun herhangi bir anormallik çıkmadı. Onun haricinde 24 saat boyunca bebeğimi düşünüyorum bir şey oluverecek diye ödüm patlıyormerhabalar guzel anneler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler
Ben heyecanla haftaya olcturecegım tsh kan sonucunu dusunuyorum, umarım ilaçlar işe yaramıştır
Bu 2li test her yerde ayni galiba renksiz ultrasonla bakiolar demi ya ozel hastaneler 300deb fiyat aciyo tip merkrzleri 160 tl falan ayni seyse niye 2 katini vereyim diye dusunuyorum yaBen geçen hafta ikili test yaptırdım Rabbime şükürler olsun herhangi bir anormallik çıkmadı. Onun haricinde 24 saat boyunca bebeğimi düşünüyorum bir şey oluverecek diye ödüm patlıyorbazen karnımda pıt pıt hissediyorum sanki onu doktorum bu arada erkeğe benzetti bizim ufaklığı :)
Yok canım ama gobus cıkmaya basladı. Oglumda gec cıkmıştı da bunda bıraz karın yagları olunca erken cıkmaya basladı sankıHamilelik kıyafeti almaya başladınız mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?