• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Kızlar ayrıca cevrenızde Gonal f 450 ıgnelerıne ıhtıyacı olan varsa ucretsız verecegım ,bılgılerınıze....

Selam kizlar bizde 12+4 olduk şükür bugünlere randevum haftaya ikili testte o zaman icim rahat ama yine dd yaptirayim diyorum. Benim icin hamilelik en uygun zamana denk geldi okullar acilinca ben yokum nasipse ☺️

Merhaba hamişler bugün 2li tarama testi ayrıntılı ultrason ense kalınlığı cinsiyet öğrenme günüm ama ben çok stres yaptım şu ense kalınlığı olayı felan kötü bişey duymak istemiyorum Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize dualarınızda bizede yer verin teyzeleri :dua::anneadayı:

Merhaba hamişler bugün 2li tarama testi ayrıntılı ultrason ense kalınlığı cinsiyet öğrenme günüm ama ben çok stres yaptım şu ense kalınlığı olayı felan kötü bişey duymak istemiyorum Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize dualarınızda bizede yer verin teyzeleri :dua::anneadayı:[/QUOTE
canım inşallah güzel çıkar bie haber ver sonucunu

Çok şükür ense kalınlığımız normal burun kemiği organlar uzuvlar görünüyor 2 li tarama için kanda verdim oda cumaya çıkıcak inşallah hayırlı olur

Ve bir prensesim:KK200: daha olucak inşallah Rabbimin izniyle sağlıkla huzurla hayırlı evlat olarak gelsin:anneadayı:

Çok şükür ense kalınlığımız normal burun kemiği organlar uzuvlar görünüyor 2 li tarama için kanda verdim oda cumaya çıkıcak inşallah hayırlı olur

Ve bir prensesim:KK200: daha olucak inşallah Rabbimin izniyle sağlıkla huzurla hayırlı evlat olarak gelsin:anneadayı:
Gözün aydın Can'ım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

selam kızlar ben dün ikili test için gittim ultrason normal çıktı kan sonucu da cuma çıkıcak bakalım. bebek için kız hissediyordum ismi bile hazırdı ama erkek dedi doktor çok şaşırdım istemediğim için değil bu kadar yanlış hissettiğim için allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu 2li test her yerde ayni galiba renksiz ultrasonla bakiolar demi ya ozel hastaneler 300deb fiyat aciyo tip merkrzleri 160 tl falan ayni seyse niye 2 katini vereyim diye dusunuyorum ya
Yok canım bizden sadece 20 tl istediler

Bu 2li test her yerde ayni galiba renksiz ultrasonla bakiolar demi ya ozel hastaneler 300deb fiyat aciyo tip merkrzleri 160 tl falan ayni seyse niye 2 katini vereyim diye dusunuyorum ya

Kizlar aserme durumlariniz nasil ?? Ay ben cok boyle canim bisey cekmez ama dun gece instagramda gezerken meyve suyu gordum bormalde hazir meyve suyu falan icmem koca bir tenekw meyve suyunu gomdum valla dayanamadim ama napimm

Kizlar aserme durumlariniz nasil ?? Ay ben cok boyle canim bisey cekmez ama dun gece instagramda gezerken meyve suyu gordum bormalde hazir meyve suyu falan icmem koca bir tenekw meyve suyunu gomdum valla dayanamadim ama napimm

benim mide bulantım henüz geçmedi bu yüzden iştahım hala pek yok geçerse belki aşeririm sizde mide durumları nasıl sorunlu dönem geçti mi?

Back