• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Selam kızlar bende cuma günü ikili tarama için kan verdim. Bu arada 2 kilo vermişim başlangıç kiloma dönmüşüm ama karnım acayip belli olmaya başladı :anneadayı: cinsiyet için sabırsızım doktorum kıza benzettim ama daha erken dedi bakalım hayırlısı inşallah

Kizlar 2li taramaya giren var mi benim yaklasti ne yapiliyor bu testlerde ne kadar ortalama ucretleri

selam kızlar bende 11. haftadayım zorlu iki ay geçirdim gerek grip gerek mide bulantılarıyla ama heyecanımı eksiltmedi hiçbiri 1 Nisan'da 12. hafta muayenem var sonrasında ikili testi heyecanla bekliyorum maslak acıbadem allianz indirimli fiyatı 450 tl verdi ikili test için ama diğer hastanelerde daha uygun olabilir ben doktorumu sevdiğim için ekstra pahalı da olsa maslaktan henüz vazgeçemedm:/

Kizlar bu 2li testte tahlil ve ultrason beraber mi oluyor sadece tahlil yeterli olmuyor mu ?? Bazi hastaneler 2sinin ucretini toplam soyluyor bazisi da ayri fiyat veiyor benim de aklim karıştı tahlil ve ultrasona mi giriliyor

tahlil ve ultrason ikisi bir arada olduğunda ikili test olmuş oluyor fiyatı da toplam söylediler bana ama hastaneye göre değişebilir tabii

tahlil ve ultrason ikisi bir arada olduğunda ikili test olmuş oluyor fiyatı da toplam söylediler bana ama hastaneye göre değişebilir tabii
Ya benim arkadaslarim sadece tahlil yaptırmış ultrasona gerek yok diolar anlamadim bende zeka testi degil mi 2li tarama denilen

Selam kızlar bende cuma günü ikili tarama için kan verdim. Bu arada 2 kilo vermişim başlangıç kiloma dönmüşüm ama karnım acayip belli olmaya başladı :anneadayı: cinsiyet için sabırsızım doktorum kıza benzettim ama daha erken dedi bakalım hayırlısı inşallah
Canim sen sadece tahlil mi yaptiriyorsun ultrasona girmedin galiba

Günaydın hamişler. Benim dün kanamam oldu doktora gittik hemen yine kalbi durmuş. Cuma günü kürtaj olacağım. Bu 3.kürtajım olacak :( hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Bana da dua ederseniz sevinirim. İyi günler hepinize

çok geçmiş olsun umarım bir daha ki sefere herşey gönlünce olur, allah büyük.

ikili testte hem kan değerlerindeki kromozom sayısına bakıyorlar hemde ultrasonla bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ikisine de bakılıp normal çıkarsa değerler test başarılı oluyor bildiğim kadarıyla. bence ikisini de yaptırmakta fayda var.

Günaydın hamişler. Benim dün kanamam oldu doktora gittik hemen yine kalbi durmuş. Cuma günü kürtaj olacağım. Bu 3.kürtajım olacak :KK43: hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Bana da dua ederseniz sevinirim. İyi günler hepinize
Canım çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş... Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

Günaydın hamişler. Benim dün kanamam oldu doktora gittik hemen yine kalbi durmuş. Cuma günü kürtaj olacağım. Bu 3.kürtajım olacak :KK43: hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Bana da dua ederseniz sevinirim. İyi günler hepinize
Gecmis olsun canim allahim sabir versin allahim her seyin hayırlısini versin

merhabalar guzel anneler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler;)

Ben heyecanla haftaya olcturecegım tsh kan sonucunu dusunuyorum, umarım ilaçlar işe yaramıştır

merhabalar guzel anneler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler:KK66:

Ben heyecanla haftaya olcturecegım tsh kan sonucunu dusunuyorum, umarım ilaçlar işe yaramıştır

selam bende salı günü ikili test yaptırıcam çok heyecanlıyım:KK64:

yurtdışına gönderilen 5 kromozom ölçen test hakkında bilginiz varmı burda yapılan ikili testte sadece 3 kromozoma bakıyorlarmış anomalite riskini %90 doğru saptıyormuş ancak yurtdışına gönderilen testte 5 kromozom ve oran %99'muş ancak ücreti biraz pahalı ve elbette sigorta karşılamıyor. aranızda bu testi yaptıran varmı ve sizce gerek varmı? ikili test sonucunda bir gariplik olursa yaptırmak daha mı doğru olur bilemedim.

merhabalar guzel anneler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler:KK66:

Ben geçen hafta ikili test yaptırdım Rabbime şükürler olsun herhangi bir anormallik çıkmadı. Onun haricinde 24 saat boyunca bebeğimi düşünüyorum bir şey oluverecek diye ödüm patlıyor :KK46: bazen karnımda pıt pıt hissediyorum sanki onu :KK48: doktorum bu arada erkeğe benzetti bizim ufaklığı :)

Ben geçen hafta ikili test yaptırdım Rabbime şükürler olsun herhangi bir anormallik çıkmadı. Onun haricinde 24 saat boyunca bebeğimi düşünüyorum bir şey oluverecek diye ödüm patlıyor :KK46: bazen karnımda pıt pıt hissediyorum sanki onu :KK48: doktorum bu arada erkeğe benzetti bizim ufaklığı :)
Bu 2li test her yerde ayni galiba renksiz ultrasonla bakiolar demi ya ozel hastaneler 300deb fiyat aciyo tip merkrzleri 160 tl falan ayni seyse niye 2 katini vereyim diye dusunuyorum ya

Gunaydın kızlar:) nasılsınız?
Canım Ekım yı annelerı cok fazla degıl ,benım de 7 ekım oldugu ıcın eylul mu ,ekim mı bılemedım .Herkesın bebısını Rabbım kendısıne bagıslasın inşsallah :)

Back