- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Gunaydınlar kızlar nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Ben iki hafta sonrakı kontrolu ıple cekıyorum resmen, hem cınsıyette kesınlesecek inşallah:)) 11. haftada erkek gibi demişti 12. haftanın sonunda gıttıgımde de kız olabilir dedi:)) Kafamız karıstı ama erkege gore hazırlıyoruz kendımızı bakalım. 16. haftada kesınlesecek ınsallah
Bir de Tsh sorunum vardı ıkı hafta once 15 gozukmustu ozel hastanede. İlaç kullanıyordum. Dün baktırdım 2,5 a düşmüş çok sevindim:) Tabi ilaç dozunu ayarlatmak ıcın doktora ıhtıyacım var. Dahılıye arastırıyorum bakalım
guzel haberlerını beklıyoruz canımGünaydınnnnn
Hayırlısı olsun kız ya da erkek sağlıklı olsunda ikisi de fark etmez
Benim kontrolüm de bugün bakalım ne diycek 2 hafta önce kız gibi dedi ama göremeden söyledi gibi geldi bana bakalım bugün ne diyecek doktorumuz heyecan dorukta
Cok gecmıs olsun tatlım. Haklısın hazırdan hele de fast food zincir gıdadan uzak durmalıyızGünaydın kızlar, bende besin zehirlenmesi atlattım şu son günlerdeÇok zor geçti, ancak toparlanıyorum.. Siz siz olun canınız çok çekse bile öyle popeyes burger kingten falan yemeyin İçim dışıma çıktı, ayağa kalkamadım bir lokma bir yudum bişey yiyip içemedim.. Serum verdiler ancak toparlanıyorum..
Teşekkür ederimCok gecmıs olsun tatlım. Haklısın hazırdan hele de fast food zincir gıdadan uzak durmalıyız
çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, bende besin zehirlenmesi atlattım şu son günlerdeÇok zor geçti, ancak toparlanıyorum.. Siz siz olun canınız çok çekse bile öyle popeyes burger kingten falan yemeyin İçim dışıma çıktı, ayağa kalkamadım bir lokma bir yudum bişey yiyip içemedim.. Serum verdiler ancak toparlanıyorum..
Cuma günü gittim doktora kız dedi çok şükür ama ufak bi sorunumuz varmış amniyotik bant varmış haftaya perşembe kontrole çağırdı bakalım nolcakguzel haberlerını beklıyoruz canım
Kızlar benim gibi bulantilari bitmeyen var mi
Benimde hep akşam saatinde gecmedi bir de sanki hava kararınca içimde karariyoraç kalınca hala kusuyorum bu sabah ki gibi
Hayırlı olsun canım:) Guzel sonuclarını bekjlıyoruzMerhabalar bende ekim annesi olucam inşallah şuan 11+6 dayım bende 2li testimi yaptırdım ultrason gayet güzeldi ense kalınlığı 1.1 burun kemiğide oluşmuş dedi doktorum haftaya test sonucumu alıcam ve cinsiyetini öğrencez inşallah bu arada ben 2 ki testimi 93 tl ye İstanbul özel Bilge hastanesinde yaptırdım İstanbul'da yaşayan varsa bilginiz olsun.
Hayırlı olsun canım, bakalım biraz daha buyuduklerınde ıyıce kesınleşir insallah:) Biz de de 11. hafta %60 erkek dedı bakalım 16. haftada ne diyecek heyecanla bekliyoruzKızlar herkese merhaba umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir bende geçen hafta gittim kontrole cinsiyeti erkek gibi dedi ama daha netleşmedi hayırlısı bakalım
Amnıyotık bant neymış kı ilk defa duyuyorum.. hemen atlatsın ınsallah canım küçük prensesCuma günü gittim doktora kız dedi çok şükür ama ufak bi sorunumuz varmış amniyotik bant varmış haftaya perşembe kontrole çağırdı bakalım nolcak
Amnıyotık bant neymış kı ilk defa duyuyorum.. hemen atlatsın ınsallah canım küçük prenses:)Cuma günü gittim doktora kız dedi çok şükür ama ufak bi sorunumuz varmış amniyotik bant varmış haftaya perşembe kontrole çağırdı bakalım nolcak
Hayırlı olsun canım:) Biraz buyusun ilerden falan giderse ekim sonu da olabilir:)merhaba kızlar günaydın. ben ekimde mi yoksa kasım da mı kavuşcam bebişe bilemiyorum tahmini doğum tarihim 2 kasım diyor. ekim mi olur sizce
bakalım çok merak ediyorumHayırlı olsun canım:) Biraz buyusun ilerden falan giderse ekim sonu da olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?