2017 ekim anneleri

Gunaydınlar kızlar nasılsınız?

Bebişler nasıl?

Ben iki hafta sonrakı kontrolu ıple cekıyorum resmen, hem cınsıyette kesınlesecek inşallah:)) 11. haftada erkek gibi demişti 12. haftanın sonunda gıttıgımde de kız olabilir dedi:)) Kafamız karıstı ama erkege gore hazırlıyoruz kendımızı bakalım. 16. haftada kesınlesecek ınsallah

Bir de Tsh sorunum vardı ıkı hafta once 15 gozukmustu ozel hastanede. İlaç kullanıyordum. Dün baktırdım 2,5 a düşmüş çok sevindim:) Tabi ilaç dozunu ayarlatmak ıcın doktora ıhtıyacım var. Dahılıye arastırıyorum bakalım

Günaydınnnnn
Hayırlısı olsun kız ya da erkek sağlıklı olsunda ikisi de fark etmez
Benim kontrolüm de bugün bakalım ne diycek 2 hafta önce kız gibi dedi ama göremeden söyledi gibi geldi bana bakalım bugün ne diyecek doktorumuz heyecan dorukta

Günaydın kızlar, bende besin zehirlenmesi atlattım şu son günlerde Çok zor geçti, ancak toparlanıyorum.. Siz siz olun canınız çok çekse bile öyle popeyes burger kingten falan yemeyin İçim dışıma çıktı, ayağa kalkamadım bir lokma bir yudum bişey yiyip içemedim.. Serum verdiler ancak toparlanıyorum..

Cok gecmıs olsun tatlım. Haklısın hazırdan hele de fast food zincir gıdadan uzak durmalıyız

Merhabalar bende ekim annesi olucam inşallah şuan 11+6 dayım bende 2li testimi yaptırdım ultrason gayet güzeldi ense kalınlığı 1.1 burun kemiğide oluşmuş dedi doktorum haftaya test sonucumu alıcam ve cinsiyetini öğrencez inşallah bu arada ben 2 ki testimi 93 tl ye İstanbul özel Bilge hastanesinde yaptırdım İstanbul'da yaşayan varsa bilginiz olsun.

çok geçmiş olsun

merhaba kızlar günaydın. ben ekimde mi yoksa kasım da mı kavuşcam bebişe bilemiyorum tahmini doğum tarihim 2 kasım diyor. ekim mi olur sizce

Kızlar herkese merhaba umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir bende geçen hafta gittim kontrole cinsiyeti erkek gibi dedi ama daha netleşmedi hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun canım:) Guzel sonuclarını bekjlıyoruz

Kızlar herkese merhaba umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir bende geçen hafta gittim kontrole cinsiyeti erkek gibi dedi ama daha netleşmedi hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun canım, bakalım biraz daha buyuduklerınde ıyıce kesınleşir insallah:) Biz de de 11. hafta %60 erkek dedı bakalım 16. haftada ne diyecek heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…