- Konu Sahibi mehtappathem
-
Benimde ilk başlarda kasıklarım çok ağrıyordu iki gündür iyi göğüslerim acıyor onun dışında sabahları mide yanması oluyor midemi bulandırıyor ama ben hepsine razıyım çok şükürBenimde karnım sis gaz çıkarma oluyor epeyi göğüsler hashas benimde
Benimde mide yanmam var canım sabahları daha çok oluyor öğleden sonra geçiyor cmtsi benimde randevum var kalp atışı için inşallah hayırlısıyla duyarız sonra rahat edicem şuan hala inanamıyorum iki senedir istiyorduk çok şükür bugüne nasip etti Allah'ım. Hayırlısıyla kucağımızada alırızKızlar merhaba bende inşallah ekim ayında ikinci kez anne olucam:) bu arada hepinizi tebrik ediyorum hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin Allah'ım.
Benim beklenen doğum tarihi 8 ekim geçen hafta çarşamba doktorum 10 gün istirahat verdi pazartesi iş başı yapıcam bu hamileliğim beni çok fazla zorluyo ilkinde hiç bulantı olmamıştı bu kez sürekli midem bulanıyo çok halsizim psikolojik olarak modum düşük sürekli bi de ağzımın içi zehir gibi yediğim hiç bi şeyden sudan bile bişey anlamıyorumCumartesi doktor randevumuz var ilk kez kalp atışlarını duycaz inşallah:) doktora da söylicem mutlaka bu bulantılar ve ekşimeler yanmalar için bi tedavi vardır diye düşünüyorum
Benimde mide yanmam var canım sabahları daha çok oluyor öğleden sonra geçiyor cmtsi benimde randevum var kalp atışı için inşallah hayırlısıyla duyarız sonra rahat edicem şuan hala inanamıyorum iki senedir istiyorduk çok şükür bugüne nasip etti Allah'ım. Hayırlısıyla kucağımızada alırız
Bende saydığınız belirtiler pek yok acaba erken olduğu icin mi( sadece karnmda şişlik ve bazen sancı oluyor tedirgin oldum şuan :/
Herkeste olacak diye bişey yok canım benim ilk hamileliğimde bir kez bile mide bulantım yoktu baş ağrım yoktu bu sefer çok fenayım ama
Sult@n merhaba aynı dertlerden şikayetçiyim ben 1 hafta sonra gidicem dr.a senin dr. Özellikle bulantına ne önerecek paylaşımın mısınKızlar merhaba bende inşallah ekim ayında ikinci kez anne olucam:) bu arada hepinizi tebrik ediyorum hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin Allah'ım.
Benim beklenen doğum tarihi 8 ekim geçen hafta çarşamba doktorum 10 gün istirahat verdi pazartesi iş başı yapıcam bu hamileliğim beni çok fazla zorluyo ilkinde hiç bulantı olmamıştı bu kez sürekli midem bulanıyo çok halsizim psikolojik olarak modum düşük sürekli bi de ağzımın içi zehir gibi yediğim hiç bi şeyden sudan bile bişey anlamıyorumCumartesi doktor randevumuz var ilk kez kalp atışlarını duycaz inşallah:) doktora da söylicem mutlaka bu bulantılar ve ekşimeler yanmalar için bi tedavi vardır diye düşünüyorum
Belki de canim ya o sislik bebek degildir heralde ya cunku daha hucre gibi nerdeyse yani cok minik bende de var sislik ama ona baglayamiyorum nedense :)Bende saydığınız belirtiler pek yok acaba erken olduğu icin mi( sadece karnmda şişlik ve bazen sancı oluyor tedirgin oldum şuan :/
Belki de canim ya o sislik bebek degildir heralde ya cunku daha hucre gibi nerdeyse yani cok minik bende de var sislik ama ona baglayamiyorum nedense :)
Benim oantolonlar biraz sıkı otirudgimda karnima biraz baski yaoiyor acaba skinti yaratir mi bu simdidenŞişkinlik tabi ki bebek değildir.. ne sebeple oluyor şuan bilemiyorum ama dediğin gibi bebek değil daha pirinç kadar şişlik yapacağını sanmam ama sonuçta vücut değişikliğe gidiyor bu tarz şeyler çıkabiliyor tabi :)
12 miii aslında bitmesi gereken yerde başlamış senin.
Bende de şu an bişiy yok ilkinde de 6 dan sonra tiksinti başlamıştı yine bulantı yoktu sonra 9 da da tamamen bitti. Kardeşim makarneks yerdi o zaman bi ona çok öğütmüştüm.
12 ve 16.haftada bitti.12 miii aslında bitmesi gereken yerde başlamış senin.
Bende de şu an bişiy yok ilkinde de 6 dan sonra tiksinti başlamıştı yine bulantı yoktu sonra 9 da da tamamen bitti. Kardeşim makarneks yerdi o zaman bi ona çok öğütmüştüm.
Benim oantolonlar biraz sıkı otirudgimda karnima biraz baski yaoiyor acaba skinti yaratir mi bu simdiden
Kişiye göre değişiyor canım bazı kişilerde hiç olmuyor bazı kişilerde az bazılarında da çok şiddetli oluyor ama 16.haftaya kadar bitiyor diye biliyorumKızlar mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyor?
Ben de var su siralarKızlar sizde kabızlık oluyor mu ?
Doktora gittn mi ya da gittiğinde sordun mu normal mi acabaBen de var su siralar
Ben de pek hatırlamıyorum ilkinde ağrı sizi bir ay kadar mide bulantısı olmuştu. Bir de son ay kolaztaza girmiştim o zordu.Normalse içim rahatlasın o zaman. Rahim büyüyor herhalde diyorum. İlkini tamamen unuttum nerem ağrıdı nerem kanadı İnan hiç hatırlamıyorum. Öyle olunca da akşam korktum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?