2017 ekim anneleri

Benimde karnım sis gaz çıkarma oluyor epeyi göğüsler hashas benimde
Benimde ilk başlarda kasıklarım çok ağrıyordu iki gündür iyi göğüslerim acıyor onun dışında sabahları mide yanması oluyor midemi bulandırıyor ama ben hepsine razıyım çok şükür

Benimde mide yanmam var canım sabahları daha çok oluyor öğleden sonra geçiyor cmtsi benimde randevum var kalp atışı için inşallah hayırlısıyla duyarız sonra rahat edicem şuan hala inanamıyorum iki senedir istiyorduk çok şükür bugüne nasip etti Allah'ım. Hayırlısıyla kucağımızada alırız

Bende saydığınız belirtiler pek yok acaba erken olduğu icin mi ( sadece karnmda şişlik ve bazen sancı oluyor tedirgin oldum şuan :/

İnşallah canım Allah isteyen herkese yaşatsın mahrum bırakmasın inşallah seninde gözün aydın Allah tamamına erdirsin

Bende saydığınız belirtiler pek yok acaba erken olduğu icin mi ( sadece karnmda şişlik ve bazen sancı oluyor tedirgin oldum şuan :/

Herkeste olacak diye bişey yok canım benim ilk hamileliğimde bir kez bile mide bulantım yoktu baş ağrım yoktu bu sefer çok fenayım ama

Herkeste olacak diye bişey yok canım benim ilk hamileliğimde bir kez bile mide bulantım yoktu baş ağrım yoktu bu sefer çok fenayım ama

Bende öyle düşünüyordum ama bir tedirgin oldum herkeste görünce.. insan beklerken de kafasına takıyor böyle şeyleri sanırım

Sult@n merhaba aynı dertlerden şikayetçiyim ben 1 hafta sonra gidicem dr.a senin dr. Özellikle bulantına ne önerecek paylaşımın mısın

Belki de canim ya o sislik bebek degildir heralde ya cunku daha hucre gibi nerdeyse yani cok minik bende de var sislik ama ona baglayamiyorum nedense :)

Belki de canim ya o sislik bebek degildir heralde ya cunku daha hucre gibi nerdeyse yani cok minik bende de var sislik ama ona baglayamiyorum nedense :)

Şişkinlik tabi ki bebek değildir.. ne sebeple oluyor şuan bilemiyorum ama dediğin gibi bebek değil daha pirinç kadar şişlik yapacağını sanmam ama sonuçta vücut değişikliğe gidiyor bu tarz şeyler çıkabiliyor tabi :)

Benim oantolonlar biraz sıkı otirudgimda karnima biraz baski yaoiyor acaba skinti yaratir mi bu simdiden

12 ve 16.haftada bitti.

Benim oantolonlar biraz sıkı otirudgimda karnima biraz baski yaoiyor acaba skinti yaratir mi bu simdiden

O kadar etkileyeceğini sanmıyorum açıkçası.. ama cildinde iz birakacak kadar darsa giymemeni öneririm bebek icin olmasa bile kendin icin cok saglkli değildir diye düşünüyorum :)

Normalse içim rahatlasın o zaman. Rahim büyüyor herhalde diyorum. İlkini tamamen unuttum nerem ağrıdı nerem kanadı İnan hiç hatırlamıyorum. Öyle olunca da akşam korktum işte
Ben de pek hatırlamıyorum ilkinde ağrı sizi bir ay kadar mide bulantısı olmuştu. Bir de son ay kolaztaza girmiştim o zordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…