• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

evet sen zannettim onu önce sonra burayı bulunca anladım sen olmadığını ama oraya yazmış bulundum

çok şükür canım yaaa allah razı olsun

bitti artık içiyorum hapı
Sevindim ya Allahım sağlıkla tamamına erdirsin.Dün dua ettim gece hepimiz adına Allahım kabul etsin inşallah

Sevindim ya Allahım sağlıkla tamamına erdirsin.Dün dua ettim gece hepimiz adına Allahım kabul etsin inşallah
allah razı olsun bende ediyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu

dr gittiğimde bir bayan vardı yanımda aşılama olmuş geçen ay tutmamış bu ay tekrar yapıyormuş onada dua ettim inşallah tez zamanda sağlıkla bu güzel mutluluğu yaşar

canım cevaplamak zorunda değilsin nicten 26 yazıyorya eskiyehirdemisin

allah razı olsun bende ediyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu

dr gittiğimde bir bayan vardı yanımda aşılama olmuş geçen ay tutmamış bu ay tekrar yapıyormuş onada dua ettim inşallah tez zamanda sağlıkla bu güzel mutluluğu yaşar

canım cevaplamak zorunda değilsin nicten 26 yazıyorya eskiyehirdemisin
Eskişehirliyim ama eşimin görevi için Muğladayız şimdilik :)

Eskişehirliyim ama eşimin görevi için Muğladayız şimdilik :)
Anladım bende dr gittim dr muayne etmedi pazartesi yine kan vermemi istedi
bakalım bizim süreç böyle gidecek sanırım

benimde kızkardeşim eskişehirde evli öğretmen kendi

bende aslen mersinliyim ama tekirdağda oturuyorum eşimin görevi nedeniyle burdayız

Anladım bende dr gittim dr muayne etmedi pazartesi yine kan vermemi istedi
bakalım bizim süreç böyle gidecek sanırım

benimde kızkardeşim eskişehirde evli öğretmen kendi

bende aslen mersinliyim ama tekirdağda oturuyorum eşimin görevi nedeniyle burdayız
Eşlerden dolayı işte sürekli yer değiştiriyoruz.İnşallah buralarda kalırız yoruldum artık bende:) Denk geliriz belki Eskişehir'e giderseniz birgün ben eşim seyirdeyken gidiyorum hep

Eşlerden dolayı işte sürekli yer değiştiriyoruz.İnşallah buralarda kalırız yoruldum artık bende:) Denk geliriz belki Eskişehir'e giderseniz birgün ben eşim seyirdeyken gidiyorum hep

BEN KALP ATIŞINI DUYSAM HEMEN GİDECEM ESKİŞEHİRE EN KISA ZAMANDA KIZKARDEŞİM 31 OCAKTA DOĞUM YAPTI GİDEMEDİM HALA ONU ZİYARET EDECEĞİM

Peki ekim anneleri su sıralar vucudunuzda ya da biyolojik olarak neler var neler hissediyorsunuz var mi gebelik belirtileri

Peki ekim anneleri su sıralar vucudunuzda ya da biyolojik olarak neler var neler hissediyorsunuz var mi gebelik belirtileri
Bende göğüs agrısı devam ediyor süt bezeleri çıktı belli oluyor.Göğsüm büyüdü karnım şişti.Yedigim halde kilo vermeye başladım.Metabolizmam hızlandı.Bugün de biraz midem bulandı o kadar

Ağzımın tadı yok yıyebılıyorum zorlayınca ama sankı sonrasında mutlu olmuyorum bir de bazen su içince bile midem karısıyor gibi.

Bir de klasık yorgunluk , iş yerinde ogleden sonra baslıyor yavastan aksam da dınlenesım var hep. Tabı sabah 6:30 da kalkmamın da etkısı var, bir de oglusla ugrastıgım işin pek dınlenenıyorum.

Bir de gogus uclarım cok hassas, dokunmaya gelmıyor

Bende göğüs agrısı devam ediyor süt bezeleri çıktı belli oluyor.Göğsüm büyüdü karnım şişti.Yedigim halde kilo vermeye başladım.Metabolizmam hızlandı.Bugün de biraz midem bulandı o kadar
Benim de goguslerimdeki asiri hassasiyet var süt bezesi mi?? Nasil farkettin ne oldu ki gogsunde
Benimde istahim acildi bi anda hic bisey yememis gibi karnim acikiyor ama kilo almiyorum
Karnimda şişlik var ama bu kabizliktan galiba

Benim de goguslerimdeki asiri hassasiyet var süt bezesi mi?? Nasil farkettin ne oldu ki gogsunde
Benimde istahim acildi bi anda hic bisey yememis gibi karnim acikiyor ama kilo almiyorum
Karnimda şişlik var ama bu kabizliktan galiba
Benim de karnım şiş ama kabızlık yok kilo veriyorum yedikçe.Süt bezeleri belli oluyor kıtır kıtır elime geliyor bezeler.

Benimde karnım sis gaz çıkarma oluyor epeyi göğüsler hashas benimde

Kızlar merhaba bende inşallah ekim ayında ikinci kez anne olucam:) bu arada hepinizi tebrik ediyorum hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin Allah'ım.
Benim beklenen doğum tarihi 8 ekim geçen hafta çarşamba doktorum 10 gün istirahat verdi pazartesi iş başı yapıcam bu hamileliğim beni çok fazla zorluyo ilkinde hiç bulantı olmamıştı bu kez sürekli midem bulanıyo çok halsizim psikolojik olarak modum düşük sürekli bi de ağzımın içi zehir gibi yediğim hiç bi şeyden sudan bile bişey anlamıyorum :( Cumartesi doktor randevumuz var ilk kez kalp atışlarını duycaz inşallah:) doktora da söylicem mutlaka bu bulantılar ve ekşimeler yanmalar için bi tedavi vardır diye düşünüyorum:(

Back