- 13 Şubat 2017
- 14
- 17
- 8
- 34
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Ben de mersinliyim aslenAnladım bende dr gittim dr muayne etmedi pazartesi yine kan vermemi istedi
bakalım bizim süreç böyle gidecek sanırım
benimde kızkardeşim eskişehirde evli öğretmen kendi
bende aslen mersinliyim ama tekirdağda oturuyorum eşimin görevi nedeniyle burdayız
aynen bende çok görünce ekim annelerini kendimi de ekledim :)Hoşgeldin Can'ım Allah arttırsın ne çok ekim annesi varmış :) Herşey yolunda mı peki varmı belirtiler çok
Amin canım inşlaahhhoşgeldin arkadaşım sağlıkla tamamlayalım inşallah bu süreci hep beraber
Hoşbuldum canım henüz gitmedim kalp atışı için yarın gidicem bakalım :)Hoşgeldin canım kalp atışını duydun mu canım
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :)))Hoşgeldin canım hayırlı olsun:))
Bende yarın gidicem canım hadi hayırlısı çok heyecanlıyımHoşbuldum canım henüz gitmedim kalp atışı için yarın gidicem bakalım :)
Sult@n merhaba aynı dertlerden şikayetçiyim ben 1 hafta sonra gidicem dr.a senin dr. Özellikle bulantına ne önerecek paylaşımın mısın
gözünaydın canım bende yarın kalp atışı için gidicem keseyi görmüştü çok şükür..Kızlar bugün muayene oldum.Kesem gözüktü net şekilde.4,45 mm olmuş.Doktora sordum şu balık yağlarından kullanayım mı diye.Hayır kesinlikle saçma sapan şeyler alma vücuduna sağlıklı beslen.Folik asit ve Progestana devam Progestanı bırakmak yok,saç boyamak yok bu sıralar Dedi.
İnşallah duyarsın yarın sen de.Gebelik tahlillerin var Dedi doktor neler yapılacak kigözünaydın canım bende yarın kalp atışı için gidicem keseyi görmüştü çok şükür..
Ben de mersinliyim aslen
Merhaba kızlar insallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım .
Yükselir artık benden kan almıyorlar şükürMerhaba arkadaşlar nasılsınız bu gün
pazartesini iple çekiyorum kan değerim kaç çıkacak diye
maşallah maşallah minnak kuzuya, artık kalp atışlarını bekliyorsun ezo ne mutlu inşallah onlarıda duyucaksınKızlar bugün muayene oldum.Kesem gözüktü net şekilde.4,45 mm olmuş.Doktora sordum şu balık yağlarından kullanayım mı diye.Hayır kesinlikle saçma sapan şeyler alma vücuduna sağlıklı beslen.Folik asit ve Progestana devam Progestanı bırakmak yok,saç boyamak yok bu sıralar Dedi.
zaten pazarteside verecem değer yüksekse bir daha gel bakalım derse mart başına kadar gitmeyeceğim 3 martta gideceğim sonucu öğrenmeyeYükselir artık benden kan almıyorlar şükür
Güzel düşün güzel olsun cuma bugün tam vakti dua et sende Allah kabul eder :)zaten pazarteside verecem değer yüksekse bir daha gel bakalım derse mart başına kadar gitmeyeceğim 3 martta gideceğim sonucu öğrenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?