- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Sevindim ya Allahım sağlıkla tamamına erdirsin.Dün dua ettim gece hepimiz adına Allahım kabul etsin inşallahevet sen zannettim onu önce sonra burayı bulunca anladım sen olmadığını ama oraya yazmış bulundum
çok şükür canım yaaa allah razı olsun
bitti artık içiyorum hapı
allah razı olsun bende ediyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğuSevindim ya Allahım sağlıkla tamamına erdirsin.Dün dua ettim gece hepimiz adına Allahım kabul etsin inşallah
Eskişehirliyim ama eşimin görevi için Muğladayız şimdilik :)allah razı olsun bende ediyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu
dr gittiğimde bir bayan vardı yanımda aşılama olmuş geçen ay tutmamış bu ay tekrar yapıyormuş onada dua ettim inşallah tez zamanda sağlıkla bu güzel mutluluğu yaşar
canım cevaplamak zorunda değilsin nicten 26 yazıyorya eskiyehirdemisin
Hoşgeldin canım kalp atışını duydun mu canımslm beni de alın aranıza çünkü bende hamileyim :)))
Insallah 24 de kontrolüm var umarım guzel haberler verırımCanım inşallah bir sıkıntı olmaz sen gönlünü ferah tut, doktorun da dedıklerını mutlaka yap, kalp atısı haberlerini bekliyoruz
Anladım bende dr gittim dr muayne etmedi pazartesi yine kan vermemi istediEskişehirliyim ama eşimin görevi için Muğladayız şimdilik :)
Eşlerden dolayı işte sürekli yer değiştiriyoruz.İnşallah buralarda kalırız yoruldum artık bende:) Denk geliriz belki Eskişehir'e giderseniz birgün ben eşim seyirdeyken gidiyorum hepAnladım bende dr gittim dr muayne etmedi pazartesi yine kan vermemi istedi
bakalım bizim süreç böyle gidecek sanırım
benimde kızkardeşim eskişehirde evli öğretmen kendi
bende aslen mersinliyim ama tekirdağda oturuyorum eşimin görevi nedeniyle burdayız
Eşlerden dolayı işte sürekli yer değiştiriyoruz.İnşallah buralarda kalırız yoruldum artık bende:) Denk geliriz belki Eskişehir'e giderseniz birgün ben eşim seyirdeyken gidiyorum hep
Hoşgeldin canım hayırlı olsun:))slm beni de alın aranıza çünkü bende hamileyim :)))
Bende duysam ben de gidicem inşallah.:) Çok heyecanlıyım yarın gidicem çümküBEN KALP ATIŞINI DUYSAM HEMEN GİDECEM ESKİŞEHİRE EN KISA ZAMANDA KIZKARDEŞİM 31 OCAKTA DOĞUM YAPTI GİDEMEDİM HALA ONU ZİYARET EDECEĞİM
sen benden bir hafta öndesin hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumBende duysam ben de gidicem inşallah.:) Çok heyecanlıyım yarın gidicem çümkü
Evet birde geç döllenme oldu sanırım adetimi 4 5 gün geçmiş olmalı daha.5+1 falan olmam lazım.sen benden bir hafta öndesin hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
Bende göğüs agrısı devam ediyor süt bezeleri çıktı belli oluyor.Göğsüm büyüdü karnım şişti.Yedigim halde kilo vermeye başladım.Metabolizmam hızlandı.Bugün de biraz midem bulandı o kadarPeki ekim anneleri su sıralar vucudunuzda ya da biyolojik olarak neler var neler hissediyorsunuz var mi gebelik belirtileri
Ağzımın tadı yok yıyebılıyorum zorlayınca ama sankı sonrasında mutlu olmuyorum bir de bazen su içince bile midem karısıyor gibi.Peki ekim anneleri su sıralar vucudunuzda ya da biyolojik olarak neler var neler hissediyorsunuz var mi gebelik belirtileri
Benim de goguslerimdeki asiri hassasiyet var süt bezesi mi?? Nasil farkettin ne oldu ki gogsundeBende göğüs agrısı devam ediyor süt bezeleri çıktı belli oluyor.Göğsüm büyüdü karnım şişti.Yedigim halde kilo vermeye başladım.Metabolizmam hızlandı.Bugün de biraz midem bulandı o kadar
Benim de karnım şiş ama kabızlık yok kilo veriyorum yedikçe.Süt bezeleri belli oluyor kıtır kıtır elime geliyor bezeler.Benim de goguslerimdeki asiri hassasiyet var süt bezesi mi?? Nasil farkettin ne oldu ki gogsunde
Benimde istahim acildi bi anda hic bisey yememis gibi karnim acikiyor ama kilo almiyorum
Karnimda şişlik var ama bu kabizliktan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?