• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

:anneadayı:
Bnde yok bulantı hic 1.erkekti acayip kötü durumdaydim
Benimde ilki erkek hiç bulantim olmadı inşallah bunda da olmaZ bu arada hayırlı olsun bebisiniz
Kızlar merhaba
Benim bat tarihim yarın ama şüphelendiğim için bugün kan testi yaptım ve sonuç 60,34 çıktı sizce nasıl değer? :110:
Hoşgeldin canım hayırlı olsun

Iyı aksamlar bende 5+2 haftalık hamıleyım kan degerım cok guzel yukseldı kese boyutu da cok guzel buyudu benım kı bı mucıze oldu sızce bebegı gormemen normal mı bı kac gundur kahverengı akıntı var doktor a gıttım dusuk tehlikesı olabılır dedı umarım hersey yoluna gırer
Canım Dr progesteron vemedimi benimde var oğlumda da oldu bunda da lekelenme oluyor kendini koru Dr bu ilacı sor derim

Anneler nasilsiniz ben gun icinde okuldayim hic katilamiyorum, kalbini duymama on gun var daha Allah in izniyle, doktorum adet gibi sancin olacak korkma demisti oluyo gogusler felaket tiksinme deli gibi acikma... Sizlerde durumlar ne :)
Can'ım adet gibi sancıya normal mi demişti doktorun? Ben de 5 oldum bugğn hafif adet olacakmış gibi başladı ağrılar.

Normalse içim rahatlasın o zaman. Rahim büyüyor herhalde diyorum. İlkini tamamen unuttum nerem ağrıdı nerem kanadı İnan hiç hatırlamıyorum. Öyle olunca da akşam korktum işte :KK43:
Evham olmasi cok normal canm bende ayniyim hele bunda ötekinde galiba bu olmamisti şimdi böyleyim diyorum bazılarını hatirlqyqmiyoruz bile

Mrh kızlar bende Allah nasip ederse ekim annesi olucam 5+5 günlüğüm bugün pazartesi çok şükür keseyi gördük cmtsi kalp atışı için çağırdı İnan'ın hala inanamıyorum iki senedir bekliyorum Allahım bugüne nasip etti kalp atışını duyana kadar rahat olamicam herhalde korkuyorum bişey olucak diye siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını

Can'ım adet gibi sancıya normal mi demişti doktorun? Ben de 5 oldum bugğn hafif adet olacakmış gibi başladı ağrılar.
Aynen canim ben sormadan o dedi korkma adet sancisi gibi kasilman olur ufak lekelenmeler normal kanama olmadigi surece skinti yok bekledigimiz seylet drdi

Iyı aksamlar bende 5+2 haftalık hamıleyım kan degerım cok guzel yukseldı kese boyutu da cok guzel buyudu benım kı bı mucıze oldu sızce bebegı gormemen normal mı bı kac gundur kahverengı akıntı var doktor a gıttım dusuk tehlikesı olabılır dedı umarım hersey yoluna gırer
Canım inşallah bir sıkıntı olmaz sen gönlünü ferah tut, doktorun da dedıklerını mutlaka yap, kalp atısı haberlerini bekliyoruz

Mrh kızlar bende Allah nasip ederse ekim annesi olucam 5+5 günlüğüm bugün pazartesi çok şükür keseyi gördük cmtsi kalp atışı için çağırdı İnan'ın hala inanamıyorum iki senedir bekliyorum Allahım bugüne nasip etti kalp atışını duyana kadar rahat olamicam herhalde korkuyorum bişey olucak diye siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
Merhaba canım hayırlı olsun:)

Ben de yarın kalp atısı duymak için gideceğim şu an 6+4 teyım. Bir de saglık ocagında kan tahlıllerını yaptıracagım. Çok heyecanlıyım , kalp atısını da duyarsam inşallah, iyice rahatlayacağım.

Merhaba canım hayırlı olsun:)

Ben de yarın kalp atısı duymak için gideceğim şu an 6+4 teyım. Bir de saglık ocagında kan tahlıllerını yaptıracagım. Çok heyecanlıyım , kalp atısını da duyarsam inşallah, iyice rahatlayacağım.
Sanada hayırlı olsun Can'ım. İnşallah canım duyarız ve bir ohh çekeriz şimdilik bir sıkıntım Yok şükrolsun cmtsi bende miniğimi duyunca rahatlicam. Yarın mutlaka yaz canım senden haber bekliyor olacağım.

Hay Allah şimdi gördüm değiştireyim bari :) E değerinde yükselmiş şükür.2 gün önceydi dimi son kan tahlili.Kanama bitti mi artık

evet sen zannettim onu önce sonra burayı bulunca anladım sen olmadığını ama oraya yazmış bulundum

evet salı günü idi öğrendiğim çok şükür canım yaaa allah razı olsun

bitti artık içiyorum hapı

Back