• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Kızlar bugün muayene oldum.Kesem gözüktü net şekilde.4,45 mm olmuş.Doktora sordum şu balık yağlarından kullanayım mı diye.Hayır kesinlikle saçma sapan şeyler alma vücuduna sağlıklı beslen.Folik asit ve Progestana devam Progestanı bırakmak yok,saç boyamak yok bu sıralar Dedi.

Kızlar bugün muayene oldum.Kesem gözüktü net şekilde.4,45 mm olmuş.Doktora sordum şu balık yağlarından kullanayım mı diye.Hayır kesinlikle saçma sapan şeyler alma vücuduna sağlıklı beslen.Folik asit ve Progestana devam Progestanı bırakmak yok,saç boyamak yok bu sıralar Dedi.
gözünaydın canım bende yarın kalp atışı için gidicem keseyi görmüştü çok şükür..

Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik hareketli kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bu gün
pazartesini iple çekiyorum kan değerim kaç çıkacak diye

maşallah maşallah minnak kuzuya, artık kalp atışlarını bekliyorsun ezo ne mutlu inşallah onlarıda duyucaksın

evet bilmediğin şeyleri yutma öyle gerek yok doğal beslen bol bol kuru yemiş tüket ceviz badem fındık çekirdek

Back