- 28 Mart 2016
- 225
- 88
- 98
- Konu Sahibi mehtappathem
aynen ya bende çok heyecanlıyımBende yarın gidicem canım hadi hayırlısı çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya bende çok heyecanlıyımBende yarın gidicem canım hadi hayırlısı çok heyecanlıyım
Gözünaydın canımKızlar 2 gün önce testim 60,34 çıkmıştı bugün tekrarladım 138,73 çıktı :) 3 hafta sonra doktora gidip ultrasonda baktırmayı düşünüyorum.
Kızlar 2 gün önce testim 60,34 çıkmıştı bugün tekrarladım 138,73 çıktı :) 3 hafta sonra doktora gidip ultrasonda baktırmayı düşünüyorum.
Kızlar bsy sorcam ya hani değişik markaların meyve çayları varya gebelikte sorun yapar mı içmek ? Bi fikri olan var mı ?
bitki çayı dediğim hani fincanlık sallama çaylar sadece yoksa bitki çayı demleme olanlar değilben içmemek gerek diye biliyorum bitki ve meyve çaylarını arkadaşım
BİRŞEY OLMAZ O KADARDAN AMA ARTIK İÇME DERİMbitki çayı dediğim hani fincanlık sallama çaylar sadece yoksa bitki çayı demleme olanlar değil
ya ben içtim bsy olur mu acaba ?
çok teşekkür ederim şimdi yaptım ama sen öyle diyince içmedim :) inşallah bsy olmazBİRŞEY OLMAZ O KADARDAN AMA ARTIK İÇME DERİM
çok teşekkür ederim şimdi yaptım ama sen öyle diyince içmedim :) inşallah bsy olmaz
evet ilk bebişimmİLK BEBİŞİN Mİ
ilk gebelikte korkular daha çok oluyorevet ilk bebişimm
Sagolasin amin inş hayırlı bebeklerimiz olsunmemnun oldum hemşom hayırlı olsun bebişlerimiz sağlıkla kucağımızda göstersin kuzuları inşallah rabbim
Ben hamıle oldugumu ögrendıgım andan itibaren doktor kontrol lü bende kullanıuorum benimde bazı sebepden dolayı kahverengı akıntı geldi doktor bı tane de ıgne vurdurduKizlar benim yine kahve lekelenmem oldu kese buyumus progesteron verdi kullanan var mi
Canım öyle şeyleri içme taze meyve sebze ye bol su iç daha iyi içinde ne olduğunu bilemiyoruz bazenKızlar bsy sorcam ya hani değişik markaların meyve çayları varya gebelikte sorun yapar mı içmek ? Bi fikri olan var mı ?
Evet canım hala sağ tarafımda yorulduğum zaman hissediyorumSiz kesenin olduğu tarafta kasılma ya da atma gibi bir his yaşadınız mi