- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Benimde ilki erkek hiç bulantim olmadı inşallah bunda da olmaZ bu arada hayırlı olsun bebisinizBnde yok bulantı hic 1.erkekti acayip kötü durumdaydim
Hoşgeldin canım hayırlı olsunKızlar merhaba
Benim bat tarihim yarın ama şüphelendiğim için bugün kan testi yaptım ve sonuç 60,34 çıktı sizce nasıl değer?
Canım Dr progesteron vemedimi benimde var oğlumda da oldu bunda da lekelenme oluyor kendini koru Dr bu ilacı sor derimIyı aksamlar bende 5+2 haftalık hamıleyım kan degerım cok guzel yukseldı kese boyutu da cok guzel buyudu benım kı bı mucıze oldu sızce bebegı gormemen normal mı bı kac gundur kahverengı akıntı var doktor a gıttım dusuk tehlikesı olabılır dedı umarım hersey yoluna gırer
Can'ım adet gibi sancıya normal mi demişti doktorun? Ben de 5 oldum bugğn hafif adet olacakmış gibi başladı ağrılar.Anneler nasilsiniz ben gun icinde okuldayim hic katilamiyorum, kalbini duymama on gun var daha Allah in izniyle, doktorum adet gibi sancin olacak korkma demisti oluyo gogusler felaket tiksinme deli gibi acikma... Sizlerde durumlar ne :)
Normal canm belirtilerCan'ım adet gibi sancıya normal mi demişti doktorun? Ben de 5 oldum bugğn hafif adet olacakmış gibi başladı ağrılar.
Normalse içim rahatlasın o zaman. Rahim büyüyor herhalde diyorum. İlkini tamamen unuttum nerem ağrıdı nerem kanadı İnan hiç hatırlamıyorum. Öyle olunca da akşam korktum işteNormal canm belirtiler
Evham olmasi cok normal canm bende ayniyim hele bunda ötekinde galiba bu olmamisti şimdi böyleyim diyorum bazılarını hatirlqyqmiyoruz bileNormalse içim rahatlasın o zaman. Rahim büyüyor herhalde diyorum. İlkini tamamen unuttum nerem ağrıdı nerem kanadı İnan hiç hatırlamıyorum. Öyle olunca da akşam korktum işte
Aynen canim ben sormadan o dedi korkma adet sancisi gibi kasilman olur ufak lekelenmeler normal kanama olmadigi surece skinti yok bekledigimiz seylet drdiCan'ım adet gibi sancıya normal mi demişti doktorun? Ben de 5 oldum bugğn hafif adet olacakmış gibi başladı ağrılar.
Bence gayet guzel canım hayırlı oolsun tabi 2 gun sonra 2 kat yukselmesı odemlıKızlar merhaba
Benim bat tarihim yarın ama şüphelendiğim için bugün kan testi yaptım ve sonuç 60,34 çıktı sizce nasıl değer?
Canım inşallah bir sıkıntı olmaz sen gönlünü ferah tut, doktorun da dedıklerını mutlaka yap, kalp atısı haberlerini bekliyoruzIyı aksamlar bende 5+2 haftalık hamıleyım kan degerım cok guzel yukseldı kese boyutu da cok guzel buyudu benım kı bı mucıze oldu sızce bebegı gormemen normal mı bı kac gundur kahverengı akıntı var doktor a gıttım dusuk tehlikesı olabılır dedı umarım hersey yoluna gırer
Merhaba canım hayırlı olsun:)Mrh kızlar bende Allah nasip ederse ekim annesi olucam 5+5 günlüğüm bugün pazartesi çok şükür keseyi gördük cmtsi kalp atışı için çağırdı İnan'ın hala inanamıyorum iki senedir bekliyorum Allahım bugüne nasip etti kalp atışını duyana kadar rahat olamicam herhalde korkuyorum bişey olucak diye siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
Sanada hayırlı olsun Can'ım. İnşallah canım duyarız ve bir ohh çekeriz şimdilik bir sıkıntım Yok şükrolsun cmtsi bende miniğimi duyunca rahatlicam. Yarın mutlaka yaz canım senden haber bekliyor olacağım.Merhaba canım hayırlı olsun:)
Ben de yarın kalp atısı duymak için gideceğim şu an 6+4 teyım. Bir de saglık ocagında kan tahlıllerını yaptıracagım. Çok heyecanlıyım , kalp atısını da duyarsam inşallah, iyice rahatlayacağım.
Hoşgeldin Can'ım Allah arttırsın ne çok ekim annesi varmış :) Herşey yolunda mı peki varmı belirtiler çokslm beni de alın aranıza çünkü bende hamileyim :)))
slm beni de alın aranıza çünkü bende hamileyim :)))
Hoşgeldin Can'ım Allah arttırsın ne çok ekim annesi varmış :) Herşey yolunda mı peki varmı belirtiler çok
Kış olduğu için sanırımbenim oğlum kasım doğumlu o zamanda çok fazla idi ekim kasım anneleri
Hay Allah şimdi gördüm değiştireyim bari :) E değerinde yükselmiş şükür.2 gün önceydi dimi son kan tahlili.Kanama bitti mi artıkezo 26 seni başka konuda aradım yaa senin avatardan bir arkadaşta daha var
ondan orda nickmi degiştirdin dedim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...im-anne-adaylari.986093/page-88#post-50156828
kan değerim iki katına çıktı şükürler olsun 21,60 dan 58,98 olmuş öğleden sonra dr gideceğim
Hay Allah şimdi gördüm değiştireyim bari :) E değerinde yükselmiş şükür.2 gün önceydi dimi son kan tahlili.Kanama bitti mi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?