- 31 Temmuz 2014
- 185
- 178
- 103
- Konu Sahibi mehtappathem
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah minnaklarımızı
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah minnaklarımızı
MAŞALLAH CANIM AKINTI OLSA ENDİŞEN OLURDU OLMAMASI GÜZEL MAŞALLAH
BENİM LEKELENMELER VAR KAHVERİNGİ RENKTE OĞLUMDA DA OLDUĞU İÇİN DAHA RAHATIM AMA İLK KEZ YAŞADIĞIMDA ÇOK KORKMUŞTUM
İnşallah ya valla çok heyecanlıyım ilk bebisim de düşük yaşadım umarım bu sefer her şey iyi olurHoşgeldin canım, hayırlı olsun, güzel gelişim haberlerini bekliyoruz:)
Su uc ay gecse sanki hersey daha guzel olacak, en ufak bir degisiklik korkutuyor. Hele ki hic belirti yok nasil hamilesin dediklerinde... ilkler iste, her zaman zor.
İnşallah ya valla çok heyecanlıyım ilk bebisim de düşük yaşadım umarım bu sefer her şey iyi olur
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN CANIM
Sat a göre 7 .haftadayim canım duymadım daha geçen hafta keseyi gördük minicik :)) bu hafta yada haftaya gidecem inşallah.Hoşgeldin canım hayırlı olsun. bebeğin kalp atışını duydun mu canım? ben bu cuma 6+5 te gideceğim de inşallah duyarım
Herkesin kı farklı ilerliyor canım hiç stres yapma . Bende 7. Hafta içindeyim keseyi geçenlerde gördük çok küçüktü. Geç döllenme galiba. Bana 10 gün sonra gel dedi bakalım kısmet inşallah gzl ilerlesinde sagliklicaMerhaba ben de 7. Haftamdayim. Gecen hafta beta hcg degerim 52000 cikti, ama kese baya kucuktu ve kalp atislari icin haftaya randevu verdi. Su an akinti haric hicbir belirti yok, normal mi?
Ben de duymadım keseyi gördümSat a göre 7 .haftadayim canım duymadım daha geçen hafta keseyi gördük minicik :)) bu hafta yada haftaya gidecem inşallah.
Sağol canım ama hafta başı itibariyle çok zor geçmeye başladı mide bulantısından yanmasından yakınmaya başladım bile.sizlerde durumlar nasılhosgeldın canım hayırlı olsun:) Guzel haberlerin devamını bekliyoruz
Bnde yok bulantı hic 1.erkekti acayip kötü durumdaydimSağol canım ama hafta başı itibariyle çok zor geçmeye başladı mide bulantısından yanmasından yakınmaya başladım bile.sizlerde durumlar nasıl
Allah herkese rahat geçmesini nasip etsin yiyip içemiyorum herşey kokuyor internette zencefil iyi gelir diye okudum şimdi onu demiycemBnde yok bulantı hic 1.erkekti acayip kötü durumdaydim
Ben tuzlu kraker yerdimAllah herkese rahat geçmesini nasip etsin yiyip içemiyorum herşey kokuyor internette zencefil iyi gelir diye okudum şimdi onu demiycem
12 miii aslında bitmesi gereken yerde başlamış senin.Beni. Simdilik bulantı yok.ilk hamileliğimde de 12.hafta başlamıştı.simdi ayni haftayı bekliyorum artik