• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

MAŞALLAH CANIM AKINTI OLSA ENDİŞEN OLURDU OLMAMASI GÜZEL MAŞALLAH
BENİM LEKELENMELER VAR KAHVERİNGİ RENKTE OĞLUMDA DA OLDUĞU İÇİN DAHA RAHATIM AMA İLK KEZ YAŞADIĞIMDA ÇOK KORKMUŞTUM

Su uc ay gecse sanki hersey daha guzel olacak, en ufak bir degisiklik korkutuyor. Hele ki hic belirti yok nasil hamilesin dediklerinde... ilkler iste, her zaman zor.

Su uc ay gecse sanki hersey daha guzel olacak, en ufak bir degisiklik korkutuyor. Hele ki hic belirti yok nasil hamilesin dediklerinde... ilkler iste, her zaman zor.

KESİNLİKLE İLK 3 AY GEÇSE RAHAT OLACAĞIZ BENİM OĞLUMA HAMİLE İKEN ÇOK UYKUM GELİRDİ VE KOKULARA HASSASİYET OLMUŞTU

İLK ZAMAN BİRŞEY BELLİ OLMUYOR ZATEN BAZILARINDA MİDE BULANTISI OLUYORMUŞ BEN İLK GEBİLĞİMDE ÇOK RAHATTIM BU KONUDA

GÖBÜŞÜN ÇIKINCA İNANIR HERKESS

Merhaba ben de 7. Haftamdayim. Gecen hafta beta hcg degerim 52000 cikti, ama kese baya kucuktu ve kalp atislari icin haftaya randevu verdi. Su an akinti haric hicbir belirti yok, normal mi?
Herkesin kı farklı ilerliyor canım hiç stres yapma . Bende 7. Hafta içindeyim keseyi geçenlerde gördük çok küçüktü. Geç döllenme galiba. Bana 10 gün sonra gel dedi bakalım kısmet inşallah gzl ilerlesinde sagliklica

Beni. Simdilik bulantı yok.ilk hamileliğimde de 12.hafta başlamıştı.simdi ayni haftayı bekliyorum artik

Beni. Simdilik bulantı yok.ilk hamileliğimde de 12.hafta başlamıştı.simdi ayni haftayı bekliyorum artik
12 miii aslında bitmesi gereken yerde başlamış senin.

Bende de şu an bişiy yok ilkinde de 6 dan sonra tiksinti başlamıştı yine bulantı yoktu sonra 9 da da tamamen bitti. Kardeşim makarneks yerdi o zaman bi ona çok öğütmüştüm.

Anneler nasilsiniz ben gun icinde okuldayim hic katilamiyorum, kalbini duymama on gun var daha Allah in izniyle, doktorum adet gibi sancin olacak korkma demisti oluyo gogusler felaket tiksinme deli gibi acikma... Sizlerde durumlar ne :)

Iyı aksamlar bende 5+2 haftalık hamıleyım kan degerım cok guzel yukseldı kese boyutu da cok guzel buyudu benım kı bı mucıze oldu sızce bebegı gormemen normal mı bı kac gundur kahverengı akıntı var doktor a gıttım dusuk tehlikesı olabılır dedı umarım hersey yoluna gırer

Back