- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Canım sezaryen doğumda iki yıl ara vermek gerekmiyor mu? Ben de şimdi hamileyim, yaş aralığı az olsa ne güzel olur :)
Yani ne sen sor ne ben söyleyeyimhala içiyor musun ?
Koru Sincan'a gidiyorum ilk doğumum da orada oldu dr Hüseyin pehlivan mükemmel bir insan Harika bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Dün ona muayene oldum yineBen henuz doktor ayarlayamadim. Devlette yaptiriyorum takibimi. Bir yandanda hastane arastirmalarina devam..ogrendigim hastanelerin muayene ucretlerini paylasiyorum
LOKMAN HEKIM ETLIK-muayene 60-normal dogum 2050- sezeryan 2650
KORU CUKURAMBAR- muayene 235 - dogum ayni 4750
KORU SINCAN-muayene 110-dogum farketmez 2300
MEDICANA-muayene 220 -normal doğum 4200- sezeryan 4750
LIV HOSPITAL -muayene 215
MEDICAL PARK - muayene 99 ile 228 arasi
ÖZEL KEÇİÖREN HASTANESİ - muayene 30-normal dogum 1350 - sezeryan 1850
Can'ım Hüseyin ğehlivan Sincan koruda. Kendisinin ilk hastalarından biri benim. Ayrıca sezaryen sonrası normal Doğum da yaptırıyor. Herşey yolunda giderse öyle yaparız dedi bana.Günaydın hüseyin pehlivan koruda mı? Ben ilkni medicanada süleyman beyle yaptım tekrar özelde istememin sebebi sezaryen kesi yerini yapıştırma yapıolr devlettw dikiş var ve 3 gün hastnede kalınıyo.şimdi koru yada medicana dşünüyorm tekrar hala netleşmedi kontrole bi orya bi burya rastgele gdiyorm şimdlk.bu arada bnm göbek şimdiden büyüdü hçbişe yemediğim halde şiş.tabi brzı gaz ama barz büyüdü.sigara olayını da çok şükür atlattm gbi,cnm istyo ama no no
Yani ne sen sor ne ben söyleyeyim
Hanımlar merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim nasipse 3.yavrum geliyor:) internetten baktığıma göre tahmini doğum tarihım 22 Ekim :))
Çok teşekkürlertebrikler
Kötü örnek olmak istemiyorum yaaa ama ben oğlumda 9 ay günde 4 tane içmiştim. Doğumdan sonr da yürütünce hemen aşağı inmiştim.tüh, ben yakınca pişman olup sonduruyorum. Canım istemiyo değil
Tebrikler canım 22 bende :) bugün öğrendimMerhabalar 25 Ekime adayım sağlıkla hep birlikte kucağımıza alalım inşallah..
teşekkür ederim sizi de tebrik ederim sayfada da çok yeniyim..Daha doktor kontrolüne gitmedim..Siz gittiniz mi ??Tebrikler canım 22 bende :) bugün öğrendim
Canım ben keseyi ilk gördüğümde 9mm idi. Üç gün sonra gittim ve bebek göründü. Bebek de 7 mm idi canım. İnşallah senin de gözükür tatlımmelikessiray InCoNNuE nramelie A Arya Stark zafrina89 Fineas Kızlar en son defa gittiğinizde kese kaç cm di bebeği gördünüz mü
melikessiray InCoNNuE nramelie A Arya Stark zafrina89 Fineas Kızlar en son defa gittiğinizde kese kaç cm di bebeği gördünüz mü
Yok daha bugün öğrendim gitmedim canimteşekkür ederim sizi de tebrik ederim sayfada da çok yeniyim..Daha doktor kontrolüne gitmedim..Siz gittiniz mi ??
Benim 5 yaşında bir kızım var sizin ilk mi?Yok daha bugün öğrendim gitmedim canim
2009 lu bir kızımBenim 5 yaşında bir kızım var sizin ilk mi?
Tebrik ederim.Hanımlar merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim nasipse 3.yavrum geliyor:) internetten baktığıma göre tahmini doğum tarihım 22 Ekim :))