- 8 Şubat 2017
- 232
- 177
Canım sen tam olarak kaçıncı hafta gittin keseyi ve bebeği gördün ?Canım ben keseyi ilk gördüğümde 9mm idi. Üç gün sonra gittim ve bebek göründü. Bebek de 7 mm idi canım. İnşallah senin de gözükür tatlım
Bende bugün yaptım hamileyim:) sağlıkla gelsin bebişlerMerhabalar:) Ben de galiba Ekim annelerinden olacağım yani inşallah. Daha bu sabah idrar testi yaptım
Ne güzelHayırlı olsun sizin deBende bugün yaptım hamileyim:) sağlıkla gelsin bebişler
insallah canim:)Ne güzelHayırlı olsun sizin de) İnşallah kan testinde de çıkarlar.
Aynen canım benımde yok sımdılık bulantım fln. Oglumdada olmadı ama halsızım,bitkinim. Cumadan berı oglum evde yarın tekrar gıdıcek krese. Sureklı oynayalım modunda
Hayırlı olsun canım :))Merhabalar:) Ben de galiba Ekim annelerinden olacağım yani inşallah. Daha bu sabah idrar testi yaptım
22 ekim canımAnammm cogaldıkca cogalıyoruz.
Kızlar bana tahmını dogum tarihlerinizi yazın ekliyim ilk sayfaya
Sürme tabi annesi çok dikkat etmek lazım çok hassas şeyler. 16. Haftadan sırma plasentadan beslenmeye başlıyor Bebek en kötü ihtimalle o zaman sigarayı bırakmak lazım.herkeste ayni olmaz sanırım bi kalp atışını duyim içim rahatlicak ben bisey olursa kendimi suçlarım hep o yüzden elime sürmüyorum
Evet 3 yaştan 2 ay eksik olacak eğer olursa :) bizim beklenmedik bir zamanda oldu yumurtlama döneminde korunuyorduk sadece ama bu ay inanılmaz erken yumurtlamışım şok geçirdim sonucumu görünce.Aya araları az olmuş hem çok güzel hem zor :)) sağlıkla gelsin canım belki birde kızın olur :))
tamam canım sen ona 3 de artık oğlun 2014 lu ise bu da 2017 li olacak bencevap gayet iyiEvet 3 yaştan 2 ay eksik olacak eğer olursa :) bizim beklenmedik bir zamanda oldu yumurtlama döneminde korunuyorduk sadece ama bu ay inanılmaz erken yumurtlamışım şok geçirdim sonucumu görünce.
Hayırlısı olsun canım ne olcak buyuyecekler oyle yada boyle.Evet 3 yaştan 2 ay eksik olacak eğer olursa :) bizim beklenmedik bir zamanda oldu yumurtlama döneminde korunuyorduk sadece ama bu ay inanılmaz erken yumurtlamışım şok geçirdim sonucumu görünce.
Canım ben öğreneli bir hafta oldu. Bir sabah idrar testi yapayım dedim, şak diye çıktı ikinci çizgi. Çoook erken öğrenmiş oldum. Regl günüm dündü. Çarşamba da doktora gideceğim inşallah :)canım sende mi yeni öğrendin? :) hayırlı olsun
Bende bugün öğrendim haftaya gidicem doktora:) ilk bebiş miCanım ben öğreneli bir hafta oldu. Bir sabah idrar testi yapayım dedim, şak diye çıktı ikinci çizgi. Çoook erken öğrenmiş oldum. Regl günüm dündü. Çarşamba da doktora gideceğim inşallah :)