2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen canım benımde yok sımdılık bulantım fln. Oglumdada olmadı ama halsızım,bitkinim. Cumadan berı oglum evde yarın tekrar gıdıcek krese. Sureklı oynayalım modunda

Ay bizde de ayni durumlar anasınıfına gidiyor şükür yarın okul var
Sürekli gönlünü yapacaz diye göbeğimiz catladi:)

Canlar Bn suan çok acim ama canm hiç bise istemiyor şunu yesem diye aklımdan yemek gecirsem migdem bulanıyor tiksiniyorm ne yapacağım bn

Anammm cogaldıkca cogalıyoruz.
Kızlar bana tahmını dogum tarihlerinizi yazın ekliyim ilk sayfaya

herkeste ayni olmaz sanırım bi kalp atışını duyim içim rahatlicak ben bisey olursa kendimi suçlarım hep o yüzden elime sürmüyorum
Sürme tabi annesi çok dikkat etmek lazım çok hassas şeyler. 16. Haftadan sırma plasentadan beslenmeye başlıyor Bebek en kötü ihtimalle o zaman sigarayı bırakmak lazım.

Aya araları az olmuş hem çok güzel hem zor :)) sağlıkla gelsin canım belki birde kızın olur :))
Evet 3 yaştan 2 ay eksik olacak eğer olursa :) bizim beklenmedik bir zamanda oldu yumurtlama döneminde korunuyorduk sadece ama bu ay inanılmaz erken yumurtlamışım şok geçirdim sonucumu görünce.

Evet 3 yaştan 2 ay eksik olacak eğer olursa :) bizim beklenmedik bir zamanda oldu yumurtlama döneminde korunuyorduk sadece ama bu ay inanılmaz erken yumurtlamışım şok geçirdim sonucumu görünce.
tamam canım sen ona 3 de artık oğlun 2014 lu ise bu da 2017 li olacak bencevap gayet iyi

Hayırlısı olsun canım ne olcak buyuyecekler oyle yada boyle.

İyi akşamlar kızlar :)
İnternette deli gibi alışveriş yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Bana kalsa odasını bile alacağım İki cinsiyete de uyacak tulumla battaniye falan aldım. Daha doktora bile gitmedim ama inşallah sağlıkla devam eder hepimizin hamileliği.
Bugün öğrenenleri tebrik ederim :) Hoş geldiniz :)

Bende bugün öğrendim haftaya gidicem doktora:) ilk bebiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…