- 29 Ocak 2012
- 225
- 107
Gunaydin kizlarrr
Sizinde benim gibi karin kasik agrisi devam ediyormu yaa aksamlari oluyor genelde işe gittigimde bi sıkıntı yok eve gelip dinlendigimde basliyor yorgunluktan mi acaba
Gunaydin kizlarrr
Sizinde benim gibi karin kasik agrisi devam ediyormu yaa aksamlari oluyor genelde işe gittigimde bi sıkıntı yok eve gelip dinlendigimde basliyor yorgunluktan mi acaba
Aynen bende de oluyor ozellikle sabahlari.Gunaydin kizlarrr
Bende de cok eksime ve bulanti.Karnım agrıyo benim ya bosluklarım.hazımsızlık problemım var
Himm o yüzden de kanama olunca kestiler. Aynı şeyi bnde diyorum uyusamda 12 gün sonra uyansam diye.:)Valla nasil gececek bende bilmiyorum esime diyorum bana anestizi versinler 10 gun sonra uyandrsinlar...pihtilasma yok bende tedbir amacliydi
Biliyorum çok zor olur yavaş yavaş bırakırsn Allah in izniyle :)dikkat ediyorum hemen kestim gibi :) elimden suanlik bu kadar geliyo
Biliyorum çok zor olur yavaş yavaş bırakırsn Allah in izniyle :)
O sigarayı bırakmak çok zor.inşallah
Kuzum bende de aynı dertler var ustune bulantı da vuruyo arada. Doktrum normal oldugunu söylediKarnım agrıyo benim ya bosluklarım.hazımsızlık problemım var
O sigarayı bırakmak çok zor.
Bulantım sımdılk yok ama cok huzursuz hıssedıuorum kendımı. Yorgun,bıtkınKuzum bende de aynı dertler var ustune bulantı da vuruyo arada. Doktrum normal oldugunu söyledi
Bende oyleyım ılk 3ay gebelıgın enzor zamanıymıs ve hep hasta gıbı halsız hıssetmet normalmıs. Hepsınden zıyade benı mıde bulantısı etkılıyor ama en nıhayetınde yaklasık 1Aya kadar azalmaya baslayacagını soyledı doktorum. Bunu dusunup kendımı rahatlatmaya basladımBulantım sımdılk yok ama cok huzursuz hıssedıuorum kendımı. Yorgun,bıtkın
Halsızlık bıtkınlık oglumda yoktu ya ama dıyorum kı sımdı 3 yasında bır cocuktta var otomatıkmen yoruyo benı. Ogluma hamıleyken tektım ıstedıgım zaman yatıp ıstedıgım zaman kalkıyodum.Bende oyleyım ılk 3ay gebelıgın enzor zamanıymıs ve hep hasta gıbı halsız hıssetmet normalmıs. Hepsınden zıyade benı mıde bulantısı etkılıyor ama en nıhayetınde yaklasık 1Aya kadar azalmaya baslayacagını soyledı doktorum. Bunu dusunup kendımı rahatlatmaya basladım
Aynen canım benımde yok sımdılık bulantım fln. Oglumdada olmadı ama halsızım,bitkinim. Cumadan berı oglum evde yarın tekrar gıdıcek krese. Sureklı oynayalım modundabenim kız di ilki ama dayanılmaz bulantılarım olmadı ama genelde öyle bir durum var sanırım şans . Şimdi de bir sıkıntı Yok masallah diyim ya da henüz daha erken mi bilmem ki :) bulantı kötü ya hele evde bir tane daha çocuk var ken daha katlanılmaz olur . Amaaan bunlar olsun sıkıntılar hepsi geliyor geçiyor kucaginiza aldiginiZda hatırlanmıyor bile İnanin