- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
Çok sağolun:)Tebrik ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun:)Tebrik ederim.
Benim de 2015 ki bi oğlum var nasip olursa 18 ekin gösteriyor tarihim :)Çok sağolun:)
aynen canım özellikle ayarladım hadi ya umarım bu bebişin sağlıkla gelir ne zaman öğrendine bebeginiAllah bağışlasın..Yaş farkları iyi olmuş ..Sağlıkla kucağınıza alın inşallah..Benim ekimde bir düşüğüm oldu o sebeple endişeliyim de açıkçası..
Aya araları az olmuş hem çok güzel hem zor :)) sağlıkla gelsin canım belki birde kızın olur :))Benim de 2015 ki bi oğlum var nasip olursa 18 ekin gösteriyor tarihim :)
Cuma günü öğrendim..Hatta testi iki kere tekrarladım..aynen canım özellikle ayarladım hadi ya umarım bu bebişin sağlıkla gelir ne zaman öğrendine bebegini
Hadi hayırlısı bakalım canım ben haftaya gidicem doktora :)Cuma günü öğrendim..Hatta testi iki kere tekrarladım..
Bende hafta içi gitmeyi planlıyorum..Güzel haberler alalım inşallah.Hadi hayırlısı bakalım canım ben haftaya gidicem doktora :)
Ayy haber ver canım:))Bende hafta içi gitmeyi planlıyorum..Güzel haberler alalım inşallah.
Beni de eklermisin 15ekim 2017 dogum tarihi45 hamılemız var kızlar. Yazmadıklarım gozumden kacan varsa bana yazın. İlk sayfadayız
tabi :) heyecanı paylaşacak yer arıyor insan.Ayy haber ver canım:))
Kötü örnek olmak istemiyorum yaaa ama ben oğlumda 9 ay günde 4 tane içmiştim. Doğumdan sonr da yürütünce hemen aşağı inmiştim.
Kese mi
Canm 3 günde kese ne kadr büyümstü??Canım ben keseyi ilk gördüğümde 9mm idi. Üç gün sonra gittim ve bebek göründü. Bebek de 7 mm idi canım. İnşallah senin de gözükür tatlım
aynen öyle:))tabi :) heyecanı paylaşacak yer arıyor insan.
Tebrikler canım sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kizlaar Allah kısmet ederse 2. Gebeliğim ekim de 2. Bebegime kavuscam
Aa Merhaba canmm benimki 14 nisan doğumlu bu da ekim olacak gözüküyorİlk olarak ben kendimi tanıtayım
24 yaşımdayım, tam 20 aydır evliyim
06.06.2016 doğumlu bir kızım var ikinciyi istiyoruz nasipse, yaş aralığı az olsun istiyoruz
Nasip olursa doğum Eylül sonuna değil de Ekim'e denk gelir umarım o kadar topik açtım
Bu arada ilk doğumum sezaryen
Vee bir düşüğüm var, kan pıhtılaşması var, kızımda hamilelik boyunca hibor 5000 iğnesi oldum her gün.