- 21 Eylül 2011
- 642
- 406
45 hamılemız var kızlar.Yazmadıklarım gozumden kacan varsa bana yazın. İlk sayfadayız
Pazartesi de gidebilirsin bence fırsatın varsa. İnş güzel haberler vardır. Bize de haber ettCanım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ben daha doktora gitmedim 14 şubatta gitmeyi düşünüyorum erkene mi alsam acaba ?
Canım perşembe günü 68 çıktı. Yani daha çoook yolumuz var :)değerin en son hangi gün kaçtı :) intrrnette bendr öylr okumuştm 1000 1500 e geldiğinde vajinal kese gözüküyo diye bn bugün gördüm karından değerim en son geçen hafta cuma 250 idi sağlıkla 2 ye katladıysa bugün 4000 i bulmuştur inşallah sende görürsün darısı kalp atışlarını duymamıza
TM cnm inş. Haber veririm muhakkakPazartesi de gidebilirsin bence fırsatın varsa. İnş güzel haberler vardır. Bize de haber ett
Kese o değerdeyken gözükmez canım. 1500lerr gelmesi gerek. Değer düşük değil ama ilerlemesini görmen gerek. İki günde bir tekrarla bence testiMerhaba kızlar.bnde hamileyim ve şoktayım malesef istenmeyen bir gebelik.bikez dikkat etmedim suan çok üzgünüm. Size bi sorum olucak benim son adet tarihim 7ocak suan 9 gun geciyo beklenen adet tarihinden.bugün betahcg baktrdm değerim 52 çıktı.cok mu düşük sizce.ultrasonda kese de görünmedi bnm durumumda olanvarmi
dikkat ediyorum hemen kestim gibi :) elimden suanlik bu kadar geliyoİnslh canm bebisin sağlığı için tiksin inslhh..
Kime gidiyorsun canım?Ben koruya gidiyorum inanılmaz memnunum
Neden biraktirdilar ki pıhtılaşma yok muydu sende hadi sıkıntı olursa?? Bekleyeceğiz nasıl geçecek bu 15gun
ben beykozdayım canımİstanbul Anadolu yakasında yaşayan var mi kızlar ?
benımde gögüslerım cok fena şişti ve gerginleşti ınan camasır gıyemez durumdayım kazayla bırı degse aglıycak gıbı oluyorumBendede dün akşam başladı mide bulantısı. Agrim falan yok ama göguslerim büyüdü sizede öyle bişey varmı.bayada sertlesti.
Bende Kartal uzakmışız yau:)ben beykozdayım canım
Hüseyin pehlivan. Oğlumu da o takip edip doğurtmuştu çok çok iyi bir insandır.Kime gidiyorsun canım?
Günaydın. Geç döllenme olmuş gibi görünüyor. İki gün sonra aynı saatte bi daha kan verip iki katı arttığını görmelisinMerhaba kızlar.bnde hamileyim ve şoktayım malesef istenmeyen bir gebelik.bikez dikkat etmedim suan çok üzgünüm. Size bi sorum olucak benim son adet tarihim 7ocak suan 9 gun geciyo beklenen adet tarihinden.bugün betahcg baktrdm değerim 52 çıktı.cok mu düşük sizce.ultrasonda kese de görünmedi bnm durumumda olanvarmi
Ben yasiyorum ve Dr bakıyorum. Ozel saglik sigortam hamileligi karsilamiyormus. Sgk gecen ozel hastane bakiyorum.İstanbul Anadolu yakasında yaşayan var mi kızlar ?
Biz de şu an özel sağlık sigortası araştırıyoruz. Hamilelik işin içine girince fiyatlar uçuyor valla. En olmadı hastanenin Doğum paketlerinden birini alacağız.Ben yasiyorum ve Dr bakıyorum. Ozel saglik sigortam hamileligi karsilamiyormus. Sgk gecen ozel hastane bakiyorum.
bende varıımmmm 14 ekim annesi olacağım inş.45 hamılemız var kızlar.Yazmadıklarım gozumden kacan varsa bana yazın. İlk sayfadayız