2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Gunaydin kizlarrr
Sizinde benim gibi karin kasik agrisi devam ediyormu yaa aksamlari oluyor genelde işe gittigimde bi sıkıntı yok eve gelip dinlendigimde basliyor yorgunluktan mi acaba :110::KK67:

Aynen benimde oluyor batma gibi aslında çalışmıyorum da öyle aman aman kendimi de yormuyorum dün biraz kızımı gezdirmek icin çıktım sinemaya gittik geldik dediğin gibi aksam başladı hafif hafif dr randevusun da bi sorucam bakalım ilk gebeligime dair hiç birşey Yok aklımda unutmusum neredeyse herşeyi :KK48:

Günaydın hüseyin pehlivan koruda mı? Ben ilkni medicanada süleyman beyle yaptım tekrar özelde istememin sebebi sezaryen kesi yerini yapıştırma yapıolr devlettw dikiş var ve 3 gün hastnede kalınıyo.şimdi koru yada medicana dşünüyorm tekrar hala netleşmedi kontrole bi orya bi burya rastgele gdiyorm şimdlk.bu arada bnm göbek şimdiden büyüdü hçbişe yemediğim halde şiş.tabi brzı gaz ama barz büyüdü.sigara olayını da çok şükür atlattm gbi,cnm istyo ama no no

Ben henuz doktor ayarlayamadim. Devlette yaptiriyorum takibimi. Bir yandanda hastane arastirmalarina devam..ogrendigim hastanelerin muayene ucretlerini paylasiyorum
LOKMAN HEKIM ETLIK-muayene 60-normal dogum 2050- sezeryan 2650
KORU CUKURAMBAR- muayene 235 - dogum ayni 4750
KORU SINCAN-muayene 110-dogum farketmez 2300
MEDICANA-muayene 220 -normal doğum 4200- sezeryan 4750
LIV HOSPITAL -muayene 215
MEDICAL PARK - muayene 99 ile 228 arasi
ÖZEL KEÇİÖREN HASTANESİ - muayene 30-normal dogum 1350 - sezeryan 1850

Bulantım sımdılk yok ama cok huzursuz hıssedıuorum kendımı. Yorgun,bıtkın :KK43:
Bende oyleyım ılk 3ay gebelıgın enzor zamanıymıs ve hep hasta gıbı halsız hıssetmet normalmıs. Hepsınden zıyade benı mıde bulantısı etkılıyor ama en nıhayetınde yaklasık 1Aya kadar azalmaya baslayacagını soyledı doktorum. Bunu dusunup kendımı rahatlatmaya basladım

Bende oyleyım ılk 3ay gebelıgın enzor zamanıymıs ve hep hasta gıbı halsız hıssetmet normalmıs. Hepsınden zıyade benı mıde bulantısı etkılıyor ama en nıhayetınde yaklasık 1Aya kadar azalmaya baslayacagını soyledı doktorum. Bunu dusunup kendımı rahatlatmaya basladım
Halsızlık bıtkınlık oglumda yoktu ya ama dıyorum kı sımdı 3 yasında bır cocuktta var otomatıkmen yoruyo benı. Ogluma hamıleyken tektım ıstedıgım zaman yatıp ıstedıgım zaman kalkıyodum.

benim kız di ilki ama dayanılmaz bulantılarım olmadı ama genelde öyle bir durum var sanırım şans . Şimdi de bir sıkıntı Yok masallah diyim ya da henüz daha erken mi bilmem ki :) bulantı kötü ya hele evde bir tane daha çocuk var ken daha katlanılmaz olur . Amaaan bunlar olsun sıkıntılar hepsi geliyor geçiyor kucaginiza aldiginiZda hatırlanmıyor bile İnanin:KK51:

benim kız di ilki ama dayanılmaz bulantılarım olmadı ama genelde öyle bir durum var sanırım şans . Şimdi de bir sıkıntı Yok masallah diyim ya da henüz daha erken mi bilmem ki :) bulantı kötü ya hele evde bir tane daha çocuk var ken daha katlanılmaz olur . Amaaan bunlar olsun sıkıntılar hepsi geliyor geçiyor kucaginiza aldiginiZda hatırlanmıyor bile İnanin:KK51:
Aynen canım benımde yok sımdılık bulantım fln. Oglumdada olmadı ama halsızım,bitkinim. Cumadan berı oglum evde yarın tekrar gıdıcek krese. Sureklı oynayalım modunda :bicak:

X