2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benm Ağustos'ta birde kimyasalım var düşük yaptığım gün bacağım çok kasılmıştı korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan

İnşallah olmaz canım bulantı falan. En çok ondan korkuyorum normalde de kusamayan biriyim kusarken ağlarım o derece. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Doktorun demesine göre bir iki haftaya başlarmış bulantılarım

Son düzenleme:
Benm Ağustos'ta birde kimyasalım var düşük yaptığım gün bacağım çok kasılmıştı korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan
Ben de kimyasal gebelik geçirdim canım ama test yaptırana kadar düştüğünü hiç anlamadım. Hiç hissettirmedi bana. Bence o hamilelik belirtisinden dolayı ağrıyordur gibime geliyor. Ama kan testlerini1500e çıkana kadar iki günde bir takip et bence ne olur ne olmaz emin ol

Canım herkeste bulantu olacak dıye bısey yok. Dr nereden bılıyo senın bulantın baslıcak yada baslamıcak. Aklına getırme bence

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ben daha doktora gitmedim 14 şubatta gitmeyi düşünüyorum erkene mi alsam acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…