- 29 Ocak 2012
- 225
- 107
Aynen ya bn sigarayı bıraktığımdan beri o yanmayı hissetmedim daha çok kötü oluyordu bakalm katlanacaz zorlu br maraton bizi bekliyor :)
Amin şans yüzüme gülerse Onuda geçerim benceHosgeldın Elif. Saglıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza insallah. Sınavın ıcın de bol sans.
Bn birakali epey oldu canm ilk gebeligimde tiksinmistim 2015te sonra düşuk oldu ama geri baslamadm br daha .sigarayı ne zaman bıraktınız
bacağında ağrı olan kimse yok herhalde
Hamilelik belirtisi olarak vardı canım bende. Ama sımdı yokbacağında ağrı olan kimse yok herhalde
Bn birakali epey oldu canm ilk gebeligimde tiksinmistim 2015te sonra düşuk oldu ama geri baslamadm br daha .
İnşallah olmaz canım bulantı falan. En çok ondan korkuyorum normalde de kusamayan biriyim kusarken ağlarım o derece. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Doktorun demesine göre bir iki haftaya başlarmış bulantılarımCan'ım onun bebeğin hareket etmesiyle alakası yoo boş gebelikte de bulantı oluyor sonuçta. Umarım hiç bulanmaz miden. Ben Progestan kullanıyorum onu içtiğim zaman acayip sersemliyorum. Bi de mide bulantısı aç karnına olur sürekli yemek yersen az az o zaman olmaz.
Benim ilk haftalarda sağ kasığım çok ağrıyordu canım şimdi de ara ara sağ bacağım ağrıyor. Baldırlarıma doğru böyle bir ağrı oluyor. Çok rahatsız edici değil ama hissediliyor. Normal bencebacağında ağrı olan kimse yok herhalde
Ben de kimyasal gebelik geçirdim canım ama test yaptırana kadar düştüğünü hiç anlamadım. Hiç hissettirmedi bana. Bence o hamilelik belirtisinden dolayı ağrıyordur gibime geliyor. Ama kan testlerini1500e çıkana kadar iki günde bir takip et bence ne olur ne olmaz emin olBenm Ağustos'ta birde kimyasalım var düşük yaptığım gün bacağım çok kasılmıştı korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan
İnslh canm bebisin sağlığı için tiksin inslhh..bende bıraktım bi kaç nefes çekiyorum o kadar, heralde tiksinirim
Canım herkeste bulantu olacak dıye bısey yok. Dr nereden bılıyo senın bulantın baslıcak yada baslamıcak. Aklına getırme benceİnşallah olmaz canım bulantı falan. En çok ondan korkuyorum normalde de kusamayan biriyim kusarken ağlarım o derece. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Doktorun demesine göre bir iki haftaya başlarmış bulantılarım
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ben daha doktora gitmedim 14 şubatta gitmeyi düşünüyorum erkene mi alsam acaba ?Ben de kimyasal gebelik geçirdim canım ama test yaptırana kadar düştüğünü hiç anlamadım. Hiç hissettirmedi bana. Bence o hamilelik belirtisinden dolayı ağrıyordur gibime geliyor. Ama kan testlerini1500e çıkana kadar iki günde bir takip et bence ne olur ne olmaz emin ol
Beni yazmamışsın canım göremedim :)45 hamılemız var kızlar.Yazmadıklarım gozumden kacan varsa bana yazın. İlk sayfadayız
Keşke ben de sigaradan tiksinebilsembende bıraktım bi kaç nefes çekiyorum o kadar, heralde tiksinirim
Gördük evet bu hafta bası yanı ben pek anlamadım ama dr gördüğünü söylediTeşekkür ederim.:) Keseyi gördünüz mü siz
Merhaba beni de alın 5 Ekim olacak inşallah doğum tarihimiz. 2. Çocuğum olacak nasipse.45 hamılemız var kızlar.Yazmadıklarım gozumden kacan varsa bana yazın. İlk sayfadayız
Bacak ağrısı biraz erken başlamış sen de sanırsam genelde 15-16 da oluyor magnezyum takviyesi yapıyor dr ama normal karşılanır gebelikte. Sen yine de sıkıntini bildir tabi drnunabacağında ağrı olan kimse yok herhalde