2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar napiyosunuuz :) ben bol su içmeye çalışıyorum o yüzden lavabodan çıkamıyorum hala kasık ağrım var ama çok hafif sizcedoktora gideyim mi
Bence normal canım benim de öyle. Beş dk arayla wcdeyim bıktım resmen. Oturamıyorum işte bile. Çok aşırı ağrın olrsa tabii ki git yine de

Canım benim daha başlamadı ama doktorum sordu bulanıyo mı diye. Sonra bebeği gördük ultrasonda daha hareket etmiyor edince bulantı başlar dedi. Benim 5. Haftamda ve henüz yok. 6. Haftadan itibaren başlıyor sanırım
:KK57: suan sok oldum hareketle ne alakaymis ya o zaman bn boş gebelikte neden bulantı yasadm hemde aşırı bulantı adı üstünde boş gebelik bebek faln yok kese kendi kendine büyüms değerler artms öyle. Bnce hormonlarla alakalı sonuçta ve vücut gebeliğe alisiyo

Kızlar ben pazartesiden beridir kan tahlili yaptırıyorum yükselmeyi takip amaçlı. Değerlerim 2 kat değil 4 kat 4 kat artıyor doktor keseyi görmeden yorum yapmıyor daha ama bir sorun teşkil ediyor mudur bu durum ?
Değerlerim şöyle:
Pazartesi:185
Perşembe:866
Cumartesi yani bugün:3270
Ne diyorsunuz ????

Kızlar ben pazartesiden beridir kan tahlili yaptırıyorum yükselmeyi takip amaçlı. Değerlerim 2 kat değil 4 kat 4 kat artıyor doktor keseyi görmeden yorum yapmıyor daha ama bir sorun teşkil ediyor mudur bu durum ?
Değerlerim şöyle:
Pazartesi:185
Perşembe:866
Cumartesi yani bugün:3270
Ne diyorsunuz ????
İkiz olmasın canm :) Allah gönlüne göre versin inslh. Keseyi görünce anlaşılır ..

:KK57: suan sok oldum hareketle ne alakaymis ya o zaman bn boş gebelikte neden bulantı yasadm hemde aşırı bulantı adı üstünde boş gebelik bebek faln yok kese kendi kendine büyüms değerler artms öyle. Bnce hormonlarla alakalı sonuçta ve vücut gebeliğe alisiyo

bence b-hcg ile alakalı, öyle bisey okumuştum yanlış olabilir

bence b-hcg ile alakalı, öyle bisey okumuştum yanlış olabilir
Bencede öyle en yüksek seviyelere çıkınca bulantı oluyo zaten 14. Haftaya kadar beta hgc geri düşuyo en azından bn öyle biliyorum ve bulantilar kesiliyor . Bnm yok henüz 6. Haftayı bekliyorum ozamnda olmazsa bulantm sükur diyeceğim .. çok zor çünkü..

Senin baya olmuş ben anlayamadım henüz kalp atışını filan da dayamadık kendimi karnındakine ihanet etmiş gibi hissediyorum :p
Ben karnımdakıne degılde. Ogluma ıhanet rtmıs gıbı hıssedıyodum. Bende buna karsu suan notrum. Bısey hıssetmıyorum. Hebuz gıtmedın doktora gormedım,belkı ondandır.

Bencede öyle en yüksek seviyelere çıkınca bulantı oluyo zaten 14. Haftaya kadar beta hgc geri düşuyo en azından bn öyle biliyorum ve bulantilar kesiliyor . Bnm yok henüz 6. Haftayı bekliyorum ozamnda olmazsa bulantm sükur diyeceğim .. çok zor çünkü..
Aman canım olmasın ya cok kotu bısey. Oglumda da olmadı benım bunda da yok sımdılık bısey. Aklıma getırtmemeye calısıyorum. Fazla dusunmeyın hatta hıc dusunmeyın bulantıyı :)

Aman canım olmasın ya cok kotu bısey. Oglumda da olmadı benım bunda da yok sımdılık bısey. Aklıma getırtmemeye calısıyorum. Fazla dusunmeyın hatta hıc dusunmeyın bulantıyı :)
Bncede gecikme olduğu günlerde vardı bnm demek ki başka brseydenmis yada psikolojik geçti sonra smdi aklıma getirmiyorum yiyorum durmadan :KK66:

X