Ay yok ya ıstegım yok mıdemı sankı bırı sıkıp bırakıyo cok tuaf.Canm hep yemek istiyo canm bilmiyorum o yüzden acikiyorum sürekli hatta suan aciktm yemek yapıyorum gözlerim önü kararıyor arada :) hemen kraker atıyorum ağzıma.
Valla iştah sorunum yok arada migdem bulaniyo böyle karışıyor gbi oluyo hemen ayva yiyorum geciyo bir dene belki snada iyi gelir migdem duzelirse yersin belki.Ay yok ya ıstegım yok mıdemı sankı bırı sıkıp bırakıyo cok tuaf.
Hala alamadım ayvayıValla iştah sorunum yok arada migdem bulaniyo böyle karışıyor gbi oluyo hemen ayva yiyorum geciyo bir dene belki snada iyi gelir migdem duzelirse yersin belki.
Üzülme lütfen. Dr um dusuklerim sebebiyle bana daha embryo naklinden beri proluton igne yaptiriyor. Ama tutundu işte. Seninki de tutundu. Bebeğini kucağında hayal et. Bebeginle konuş. Ona sevginin kalbinden bembeyaz bir ışık gibi aktığını hayal et. Emin ol sevgi enerjisiyle güçlenecek.
Hersy guzl olucak inslh canm ya bak ne guzl büyümüş kesen dinlen bol bol kanama için ne diyor doktor??
İyi bari olumsuz konuşmuyorsaBişi dediği yok ilaçlara dinlenmeye devam
düşük tehliken mi var canım bnm kuzenim de hamile 14. haftaya fln geldi sanırım şimdiye kadar hep kanaması oldu progestanlar iğneler haplar sürekli yatıyodu tam problemi neydi bilmiyorum ama şimdi iyi çok şükür senin de çabucak geçer inşallahBişi dediği yok ilaçlara dinlenmeye devam
İyi bari olumsuz konuşmuyorsa
Hee evet canın çekmişti al hemnde ye hem belki rahatlarsinHala alamadım ayvayı
Allahım esirgesin çocuğunu . Yeni bebisin de hayırlı olsun :)Kızlar selam. Bugğn aranıza katıldım az önce öğrendim hamile olduğumu 25 aylık bir bebeğim var
Amin. Bilemiyorum boşlukta gibiyim daha çok küçük yani şu an herşey şaka gibi hastaneye gidiyoruzAllahım esirgesin çocuğunu . Yeni bebisin de hayırlı olsun :)
2 yaşamış maşallah ya 9 ay da öyle geçer sen suan soktasin alisirsn zamanla berabrr büyüler ne güzel. Hakkında hayırlısı olsn belkide böylesi iyi olacak..Amin. Bilemiyorum boşlukta gibiyim daha çok küçük yani şu an herşey şaka gibi hastaneye gidiyoruz
Hosgeldın canım gozun aydın saglıkla al kucagına :)Kızlar selam. Bugğn aranıza katıldım az önce öğrendim hamile olduğumu 25 aylık bir bebeğim var
Şimdi hastanedeyiz bakalım kesin mi bu da testim2 yaşamış maşallah ya 9 ay da öyle geçer sen suan soktasin alisirsn zamanla berabrr büyüler ne güzel. Hakkında hayırlısı olsn belkide böylesi iyi olacak..
Hosgeldın canım benımde 2013 dogumlu oglum var. Hayırlısıyla alırız kucaklarımıza ınsallahMerhaba arkadaşlar bende 7haftalık hamileyim inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olucam. 2013ekim doğumlu bir kızım var. 3 gün önce lekelenme şikayeti ile doktora gittim ve iğne ile progesteron ilacına başladım hiç kalkmayacaksın dedi yatıyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kesin kesinŞimdi hastanedeyiz bakalım kesin mi bu da testim
Canım son adet tarıhın ne benım kuzenımde test yapıcak ta erken mı dıye dusunuyp 21 ocakta en son adetı.Merhaba arkadaşlar bende 7haftalık hamileyim inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olucam. 2013ekim doğumlu bir kızım var. 3 gün önce lekelenme şikayeti ile doktora gittim ve iğne ile progesteron ilacına başladım hiç kalkmayacaksın dedi yatıyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin