İnşallah canım Rabbim sağlık versinHosgeldın canım benımde 2013 dogumlu oglum var. Hayırlısıyla alırız kucaklarımıza ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Rabbim sağlık versinHosgeldın canım benımde 2013 dogumlu oglum var. Hayırlısıyla alırız kucaklarımıza ınsallah
Canım adet agrılarıyla hamılelık belırtılerı hemen hemen aynı. Ben ılk gebelıgımde 3 gun varken ogrenmıstım. Bunda 7 :) Allah gonlune gore versın.Merhaba ben de bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum..yarın adet günüm fakat 2 gündür adet sancılarım sürüyor böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda.test yapmaya cesaret edemiyorum
Amin canm Rabbim sağlıkla kavuşursunMerhaba arkadaşlar bende 7haftalık hamileyim inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olucam. 2013ekim doğumlu bir kızım var. 3 gün önce lekelenme şikayeti ile doktora gittim ve iğne ile progesteron ilacına başladım hiç kalkmayacaksın dedi yatıyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim son adet tarihim 12aralık ama geç döllenme olduğunu söyledi doktor.Canım son adet tarıhın ne benım kuzenımde test yapıcak ta erken mı dıye dusunuyp 21 ocakta en son adetı.
Daha ne olsun maşallah bu kadr net kırmızı bir test görmedm daha önce:) Allahım esirgesinŞimdi hastanedeyiz bakalım kesin mi bu da testim
Bunu yaşamayı o kadar çok istiyorum ki...allahım nasip eder inşallah..ben de buraya yazarım..ağrılarım adet gelecekmiş gibi ama umarım yanılırım...Canım adet agrılarıyla hamılelık belırtılerı hemen hemen aynı. Ben ılk gebelıgımde 3 gun varken ogrenmıstım. Bunda 7 :) Allah gonlune gore versın.
Ben de inşallah görürüm bu tabloyu...Şimdi hastanedeyiz bakalım kesin mi bu da testim
Hayırlısı olsun gerçekten eğer gerçekten varsa da allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsinDaha ne olsun maşallah bu kadr net kırmızı bir test görmedm daha önce:) Allahım esirgesin
Aminnnnn canm Allahım sağlıkla kavuşursun bebeğini snaHayırlısı olsun gerçekten eğer gerçekten varsa da allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar bende 7haftalık hamileyim inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olucam. 2013ekim doğumlu bir kızım var. 3 gün önce lekelenme şikayeti ile doktora gittim ve iğne ile progesteron ilacına başladım hiç kalkmayacaksın dedi yatıyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ilk ogrendıgımde ben de acayıp soka gırmıstım :) sımdı alıstımHayırlısı olsun gerçekten eğer gerçekten varsa da allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin
Evet kalp atışlarını dinledikBebeği yada kalp atıslarını duydun mu
Evet kalp atışlarını dinledik
Bende seninle aynı duygulardayım. Çok istedim ikinciyi ama şimdi birinci daha küçücük deyip duruyorum.inşallah güzel olur hwrşeyHayırlısı olsun gerçekten eğer gerçekten varsa da allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin
7haftalıktı duyduğumuzda kalp atışlarını yani ultrasona göre 7+1 di şuanda 7+3Sata göre kaçtı ultrasona göre kaçtı haftan cnm duyduğunda
7haftalıktı duyduğumuzda kalp atışlarını yani ultrasona göre 7+1 di şuanda 7+3
İğne falan kullandın mı peki geçti mi kanamanKizlar bende 6+2 hf gordum kalp atisini yalniz karindan gorunmedi vajinalulturasondan bakinca gorebildi korkulucak bi durumda yok alttan ulturasonda bide benim dusuk tehlikem varken alttan baktirdim allahima sukurler olsun o kadar kanama oldu bildiginiz kan akiyordu her gun dusuk yapicam mi dusunurdum
allah hicbi anne adayinin hevesini kursaginda birakmasin cok kotu bi duygu
Sımdı nasılsın peki canım? Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsınKizlar bende 6+2 hf gordum kalp atisini yalniz karindan gorunmedi vajinalulturasondan bakinca gorebildi korkulucak bi durumda yok alttan ulturasonda bide benim dusuk tehlikem varken alttan baktirdim allahima sukurler olsun o kadar kanama oldu bildiginiz kan akiyordu her gun dusuk yapicam mi dusunurdum
allah hicbi anne adayinin hevesini kursaginda birakmasin cok kotu bi duygu