2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşallah canım benim ya Allah'ım hepımıze nasıp etsın hamile olmayanlar hamile kalsın hamile olanlarda bi avazda sağlıklı sıhhatli nur topu gıbı evlatlarını kucağına alsın inşallah
İnslh canım Allah ım olmayan kullarına nasip etsn tez zamanda inslh

İnşallah saglikla hayırla hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz, uzun ve zor bi zaman bizi bekliyor, bir o kadarda guzel zaman..dusunsenize kilo almaktan mutlu olacaz, hamileligimizi stres yaparak degil keyfini cikararak gecirelim cunku icimizde adeta mucize tasiyoruz.. birbirimiz icinde bol bol dua edelim, nette dolanirken hafta hafta okunacak Esmaul-Husna buldum. Okumak isterseniz diye paylaşıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-09-21-41-21.png
    98,8 KB · Görüntüleme: 44
günaydın güzel anne adayları, iki gündür sol dizime böyle sanki kramp giriyor özellikle ayaktayken bir anda sanki dizim bükülecek gibi oluyor anlayamıyorum. istemsizce hareket ettiresim geliyor bacağımı.. bacak krampları için erken değil mi bilmiyorum neden oluyor acaba?
sizde de olan var mı??

Hamilelikte normal canım magnezyum kullan cok rahatsızsan. Tabı dr sor.

Hormon degisikliginin kaslara ciddi etkisi oluyor anladigim kadariyla bende de cok sirt ve bel agrisi oldu. Mineral eksikligi de olabilir kramp. Dr cok normal dedi bana. Cunku ekstra progesteron ve ostrojen aliyorum.

İlk hamileligin mi canım? Ben ıkıncı dıye boyle oldugunu dusunuyorum.

benim biraz kilo da var ama böyle göbek yoktu. şuan 5-6 aylık hamile gibiyim bende.. Zaten ilk hamilelikte yarım dünyaydım:))) Bunda nasıl olcam şimdiden kocaman bi göbekle..Herhalde 2. olduğu için..

Hormon degisikliginin kaslara ciddi etkisi oluyor anladigim kadariyla bende de cok sirt ve bel agrisi oldu. Mineral eksikligi de olabilir kramp. Dr cok normal dedi bana. Cunku ekstra progesteron ve ostrojen aliyorum.
evet bünye büyük bir değişim içinde :) ben bir tek folik asit kullanıyorum ama yarın kontrolüm var bir sorayım bakalım bir şey önerecek mi?
çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…