- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
İnslh canım Allah ım olmayan kullarına nasip etsn tez zamanda inslhİnşallah canım benim ya Allah'ım hepımıze nasıp etsın hamile olmayanlar hamile kalsın hamile olanlarda bi avazda sağlıklı sıhhatli nur topu gıbı evlatlarını kucağına alsın inşallah
Himm pkomu var ?? Belki geç yumurtlama oldu bekleyelm bakalm .
Yaa bozma moralini ilaçlarını aksatmiyorsun demi ?? O zamn normal yani geç yumurtlama oluyordur o zamnPko yok adetlerim geç olur 33 -34 kanamam da oluo arada gene oldu tüm moral sıfır
Yaa bozma moralini ilaçlarını aksatmiyorsun demi ?? O zamn normal yani geç yumurtlama oluyordur o zamn
Boylemıydı gobek. Oyy bılmıyorumAyyy been. Kızımda bu göbekle harbiden 6 aylıktım
Canım guZel haberlerini beklıyoruz ınsallah hersey yolunda giderKızlar iyi geceler yarın korntolum var keseyi görmeye gidicez İnsallah vuzrl haberler aliriz. Dualarınızi bekliyorum herkese hayirli haberler diliyorum
İnslh hersy yolunda gider görde gel inslh. Haber et bize fotoda istiyoruz..Kızlar iyi geceler yarın korntolum var keseyi görmeye gidicez İnsallah vuzrl haberler aliriz. Dualarınızi bekliyorum herkese hayirli haberler diliyorum
Hosgeldın canımBu saatlerde uyanıp atıştıran gebe :) herkese meraba kızlar
Benim gobegim de boyle aynıKızlar benım gıbı gobegı olan varmı? Sanki 6 aylıgım.
İlk hamileligin mi canım? Ben ıkıncı dıye boyle oldugunu dusunuyorum.Benim gobegim de boyle aynı
Hamilelikte normal canım magnezyum kullan cok rahatsızsan. Tabı dr sor.günaydın güzel anne adayları, iki gündür sol dizime böyle sanki kramp giriyor özellikle ayaktayken bir anda sanki dizim bükülecek gibi oluyor anlayamıyorum. istemsizce hareket ettiresim geliyor bacağımı.. bacak krampları için erken değil mi bilmiyorum neden oluyor acaba?
sizde de olan var mı??
Hormon degisikliginin kaslara ciddi etkisi oluyor anladigim kadariyla bende de cok sirt ve bel agrisi oldu. Mineral eksikligi de olabilir kramp. Dr cok normal dedi bana. Cunku ekstra progesteron ve ostrojen aliyorum.günaydın güzel anne adayları, iki gündür sol dizime böyle sanki kramp giriyor özellikle ayaktayken bir anda sanki dizim bükülecek gibi oluyor anlayamıyorum. istemsizce hareket ettiresim geliyor bacağımı.. bacak krampları için erken değil mi bilmiyorum neden oluyor acaba?
sizde de olan var mı??
İlk hamileligin mi canım? Ben ıkıncı dıye boyle oldugunu dusunuyorum.
evet bünye büyük bir değişim içinde :) ben bir tek folik asit kullanıyorum ama yarın kontrolüm var bir sorayım bakalım bir şey önerecek mi?Hormon degisikliginin kaslara ciddi etkisi oluyor anladigim kadariyla bende de cok sirt ve bel agrisi oldu. Mineral eksikligi de olabilir kramp. Dr cok normal dedi bana. Cunku ekstra progesteron ve ostrojen aliyorum.