Aşkım ya ben okadar evham yapıyorumki alttan baktırmaya korkuyorum birsey olur diye inan bana biraz ayıp olcak ama eşimle bile yatmıyorumdelilik işte
Maşallah canm. Kac mm olduğunu göremedmBuda bizim miniğin kesesi (maşallah barekallah)....
Maşallah canm. Kac mm olduğunu göremedm
Onu gordum de1.11cm yazinca bizimkiler mm olunca cm başka bisedir dedmFotoyu göremedin mi gs 1,11 cm yazıo
Onu gordum de1.11cm yazinca bizimkiler mm olunca cm başka bisedir dedm
Himm o zamn bnmki küçük11 mm yani 10 mm=1 cmbnm ki daha büyük hatta dahada büyük olması Laz'ımda bakalım mevlam neyler neylerde güzel eyler
Merhaba canm benm satta 31 aralık yumurtlama da 17sinde olmuş bugn keseyi gorduk ama çok küçük tu bebk yoktu içinde doktor çok normal dedi yumurtlama gününe Gore 2 hafta sonra gel hem bebeğini görursun hemde kalp atışlarıni dinleriz dedi cumartesi bencede sadece kese gözükür gittikten sonra bnada haber verir misin kesen kaç mm ise benm ki 8mm çıktı :)selam kızlar bu aya bende varım inşallah :) 3.5 yıllık evliyim 19 aydır korunmuyoruz tam bu ay hsg çektirmek istiyodum adet gelsin diye dört gözle bekliyodum ki ne göreyim çift çizgi gözlerime inanamadm 19 aydır debelen dur hiç brklemediğin an gelsin bebiş :) 2 kere kan testi yaptırdm en son geçen cuma 250 idi bu cmt kontrolüm var sat 31 aralık yumurtlama 19 ocak doktora da hiç gitmedim daha randevu bulamadığımdan stres bastı beni bi görseydm keseyi hcg yi 2 ye katlarsam 4000 oluyo cmt ye heraldr sadece kese gözükür dimi sata göre tam 6 oluyo ama yumurtlama geç
Yok canm vermedi doktor bna.Bisey soracagim ben Previt Positive ve Omega3 aliyorum ek vitamin. Sizde alan var mi?
17sinde yumurtladn bugün gittin bn 19unda cmt tam denk oluyo yazarım buraya canım inşallah görürüm bnde bebeğin fln gözükeceğini zannetmiyorum bakalım artık inşallah kese olması gereken yerdedirMerhaba canm benm satta 31 aralık yumurtlama da 17sinde olmuş bugn keseyi gorduk ama çok küçük tu bebk yoktu içinde doktor çok normal dedi yumurtlama gününe Gore 2 hafta sonra gel hem bebeğini görursun hemde kalp atışlarıni dinleriz dedi cumartesi bencede sadece kese gözükür gittikten sonra bnada haber verir misin kesen kaç mm ise benm ki 8mm çıktı :)
İnslh canım :) cumartesi gidersen aynı bnm gittigm gbi gtmis oluyorsun bekliyorum haberlerini :)17sinde yumurtladn bugün gittin bn 19unda cmt tam denk oluyo yazarım buraya canım inşallah görürüm bnde bebeğin fln gözükeceğini zannetmiyorum bakalım artık inşallah kese olması gereken yerdedir
Himm o zamn bnmki küçük
Himm pkomu var ?? Belki geç yumurtlama oldu bekleyelm bakalm .Bnm son adet tahmin 21 aralık şartla uyumlu değil bakım nolcak