2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ayy ne sabır maşallah :) bnm diğer kontrol 24 ine geliyor bunada giderm ondan sonra ayda br çağırır sanırım
canım ıkıncı hamılelıkte boyle oluyomus. Zaten bebek kucuk bı sorunda yok sukur sımdı gıtsem ne olcak ki. 9. Haftamda gıdıcem kese,bebek,kalp atısı ınsallah hepsını cıkarıcam aradan

canım ıkıncı hamılelıkte boyle oluyomus. Zaten bebek kucuk bı sorunda yok sukur sımdı gıtsem ne olcak ki. 9. Haftamda gıdıcem kese,bebek,kalp atısı ınsallah hepsını cıkarıcam aradan
Oda doğru inslh hepsini bir gör gel canm. Bnm ilk hemde önceki düşuklerdn dolayı olacak çok endişeleniyorm rahatladm bugn birde kendini görürsm buz gbi olurum sanırm :)

Selam kızlar inşallah bu ay hamile olduğumu öğrenirim ben adetıme dort gun kala test yaptım ılk an bı sılıklık cıktı sonra golge gıbı oldu bu ay dort subattan berı asırı göğüs ağrım var bıde koyu beyaz krremsı kokusuz akıntım var tam alto gundur azalma olmadan devam edıyor bugun adet günüm ama olmadım yarın yenıden test yapcam inşallah pozıtıf cıkar

Eklentiler

• _20170208_144746.JPG
    76,6 KB · Görüntüleme: 46
Canım tebrıkler Bence pozitif hamilelik var

Bencede hamilesin sabah ilk idrarla tekrar yap inslh öyledir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…