- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Ay maşallah :) nasıl şişmiş normalde de mi vardı yoksa ??Kızlar benım gıbı gobegı olan varmı? Sanki 6 aylıgım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah :) nasıl şişmiş normalde de mi vardı yoksa ??Kızlar benım gıbı gobegı olan varmı? Sanki 6 aylıgım.
Çok iyi canm sağlıkla al kucağına :)Kızlaar ben bugün 4+6dayim. Pazartesi beta hcg 185.5 çıkmıştı. Bugün ise 868 çıktı yükselme iyi değil mi ?
Yok yaw boyle bı gobegım yoktu.Ay maşallah :) nasıl şişmiş normalde de mi vardı yoksa ??
amin hepimiz inşallahÇok iyi canm sağlıkla al kucağına :)
Çok ilginç sanki 4 aylk var gbi doktoruna sor bakalm ya merk ettm bnm karnm düm düz bn zatn çok zayifm bnm karnm 5aydn önce çıkmaz benceYok yaw boyle bı gobegım yoktu.
Oglum da 6. Ayımda baslamıstı cıkmaya bu ne onu anlamadımÇok ilginç sanki 4 aylk var gbi doktoruna sor bakalm ya merk ettm bnm karnm düm düz bn zatn çok zayifm bnm karnm 5aydn önce çıkmaz bence
Bende merk ettm ya anlarsn bnada haber ver :) bu arada kontrole gittin mi?Oglum da 6. Ayımda baslamıstı cıkmaya bu ne onu anlamadım
hayır canım hala gıtmedım 21 ınde ınsallahBende merk ettm ya anlarsn bnada haber ver :) bu arada kontrole gittin mi?
bence gaz şişkinliğidir canım bende kendimi çok şiş hissediyorumKızlar benım gıbı gobegı olan varmı? Sanki 6 aylıgım.
Olabilir canımbence gaz şişkinliğidir canım bende kendimi çok şiş hissediyorum
Ayy ne sabır maşallah :) bnm diğer kontrol 24 ine geliyor bunada giderm ondan sonra ayda br çağırır sanırımhayır canım hala gıtmedım 21 ınde ınsallah
canım ıkıncı hamılelıkte boyle oluyomus. Zaten bebek kucuk bı sorunda yok sukur sımdı gıtsem ne olcak ki. 9. Haftamda gıdıcem kese,bebek,kalp atısı ınsallah hepsını cıkarıcam aradanAyy ne sabır maşallah :) bnm diğer kontrol 24 ine geliyor bunada giderm ondan sonra ayda br çağırır sanırım
Oda doğru inslh hepsini bir gör gel canm. Bnm ilk hemde önceki düşuklerdn dolayı olacak çok endişeleniyorm rahatladm bugn birde kendini görürsm buz gbi olurum sanırm :)canım ıkıncı hamılelıkte boyle oluyomus. Zaten bebek kucuk bı sorunda yok sukur sımdı gıtsem ne olcak ki. 9. Haftamda gıdıcem kese,bebek,kalp atısı ınsallah hepsını cıkarıcam aradan
:) insallah canım,gorursun ınsallah.Oda doğru inslh hepsini bir gör gel canm. Bnm ilk hemde önceki düşuklerdn dolayı olacak çok endişeleniyorm rahatladm bugn birde kendini görürsm buz gbi olurum sanırm :)
Canım tebrıkler Bence pozitif hamilelik varSelam kızlar inşallah bu ay hamile olduğumu öğrenirim ben adetıme dort gun kala test yaptım ılk an bı sılıklık cıktı sonra golge gıbı oldu bu ay dort subattan berı asırı göğüs ağrım var bıde koyu beyaz krremsı kokusuz akıntım var tam alto gundur azalma olmadan devam edıyor bugun adet günüm ama olmadım yarın yenıden test yapcam inşallah pozıtıf cıkar
Bencede hamilesin sabah ilk idrarla tekrar yap inslh öyledir yaSelam kızlar inşallah bu ay hamile olduğumu öğrenirim ben adetıme dort gun kala test yaptım ılk an bı sılıklık cıktı sonra golge gıbı oldu bu ay dort subattan berı asırı göğüs ağrım var bıde koyu beyaz krremsı kokusuz akıntım var tam alto gundur azalma olmadan devam edıyor bugun adet günüm ama olmadım yarın yenıden test yapcam inşallah pozıtıf cıkar
Ayyy been. Kızımda bu göbekle harbiden 6 aylıktımKızlar benım gıbı gobegı olan varmı? Sanki 6 aylıgım.
İnşallah canım ya inşallah içimden bi his var diyo bi yanında Çok korkuyorCanım tebrıkler Bence pozitif hamilelik var
İnşallah canım benim ya Allah'ım hepımıze nasıp etsın hamile olmayanlar hamile kalsın hamile olanlarda bi avazda sağlıklı sıhhatli nur topu gıbı evlatlarını kucağına alsın inşallahBencede hamilesin sabah ilk idrarla tekrar yap inslh öyledir ya