2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
evet ankaradayım bende..Doktorun kim?Bu konuda çok kafam karışık
Bu konuda bende henüz netleşemedim bi zübeyde Hanım a gittim fakat pek bişey anlamadım bi tanıdık vasıtasıyla hacettepe den randevu aldık. Daha onun da günü gelmedi gitmedim. Şimdilik de bi tıp merkezine gidiyorum. Siz nereye gidiyorsunuz?

Bende pko vardı onun için cemil kaya ya gitmişti. İlk muayene içinde ona gittim. Aslında dr u çok sevdim ama biraz tuzlu gelecek sanırım o yüzden başka bi özel hastane düşünüyorum..Koru medicana vs olabilir..O kadar çok doktor seçeneği varki karar vermek çok zor..

Doğru o konuda zor yani bir tek koru daki aydan Hoca yı biliyorum başkada özelleri çok araştırmadım malesef

Bende bugün doktor kontrolüne gittim. 5hafta 1 günlüğüm. Çok şükür kesem olusmus, bebegi gormek için henüz erken dedi doktorum.bugün 4 tüp kan verdim genel olarak değerlerim hormonlarım falan bi kontrol edelim dedi 10 gün sonrada kan pıhtılaşmasi varmı diye tekrar bidaha kan alırız dedi.bide çok şu içtiğimi söyledim aç gel açlık kan şekerine bakalım dedi.10 gün sonra gidecem.ben doktora diş macunu ve ruj kullanmayı soracaktım onların bi yan etkisi olurmu yoksa bitkisel ürünlerle değiştirmek gerekirmi doktora giderseniz sorabilirmisiniz benim icin

Kızlar bende hamileyim çift çizgi gördüm çok şükür Allahıma . bu mübarek cuma günü Rabbim tüm bekleyene isteyen nasib etsin..

Kızlar dün oğluma bakıp bakıp ağladım. Kardeşi en çok onun için istedim şimdide ona haksızlık yapıyomuşum gibi aptalca hislerle boğuşuyorum .. İkinciyi bekleyen anneler sizde de oluyor mu bu his

Hayırlı olsun canım..Evet vicdan yapıyorum bende.. Hatta biz kızım çok istiyor diye söyledik daha şimdiden hırçınlarştı

Gözün aydın darısı kalp atislarinada canm kesenin fotosunu atarmsin

Kızlar merhaba şuan 4 h 5 günlüğüz benim lekelenmelerim var bu sabahtan bu yana sürüyor normalmi bu durum yaşayan varmı bu dönemlerinde
Canm gecikmemin ikinci günü bndede oldu sabahtan gece ye kadr sonra olmadı zatn bir sonraki gün progestan başladık bir doktoruna sor istersn

Hayırlı olsun canım..Evet vicdan yapıyorum bende.. Hatta biz kızım çok istiyor diye söyledik daha şimdiden hırçınlarştı
Ah yavrum benim kaç yaşında kızın.
Bende diyordumki anlayacak yaşta olunca daha mi iyi baksana o da sıkıntılıymış

@loori senin oğlunda 3 yaşındaydı dimi neler hissediyorsun

Benim oğlum çok düşkün bana o yüzden evhamlandım. Çokta kıskanç kedileri dövmeye başladı seviyoruz diye

Kızlar merhaba şuan 4 h 5 günlüğüz benim lekelenmelerim var bu sabahtan bu yana sürüyor normalmi bu durum yaşayan varmı bu dönemlerinde

Lekelenme olabiliyo ama yinede doktora bir derim nolur nolmaz riske atma hic bende oyle kucuk bi leke dinlenirsem geçer demiştim ertesi sabah şiddetli agriyla uyandım ve bebegimi kaybettim vicdan azabiyla kivrandim acaba gece gitsem kurtarirlarmiydi diye Allah korusun kimseye göstermesin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…