Canım ogluma hamileyken 6. Ayımda anca baslamıstı cıkmaya. Bunda sımdıden boyleyse bılmıyorum sonum ne olurbenim biraz kilo da var ama böyle göbek yoktu. şuan 5-6 aylık hamile gibiyim bende.. Zaten ilk hamilelikte yarım dünyaydım:))) Bunda nasıl olcam şimdiden kocaman bi göbekle..Herhalde 2. olduğu için..
evet bünye büyük bir değişim içinde :) ben bir tek folik asit kullanıyorum ama yarın kontrolüm var bir sorayım bakalım bir şey önerecek mi?
çok teşekkürler
inşallah canımm.. ben de heyecanla bekliyorum belki bebek de gözükür yarın diye umutlanıyorum..ayy hadi güzel haberlerle gel. Multivitamin verecek mi sor bakalım. Ben başladım previt kullanıyorum..
inşallah canımm.. ben de heyecanla bekliyorum belki bebek de gözükür yarın diye umutlanıyorum..
ek vitamin falan hepsini soracağım yarın. normalde 1 hafta 10 gün cinsel ilişki de yasak demişti. hala yasak mı onu sorayım bakalım ne diyecek :))
evet zaten eşim de kalp atışı duyulana kadar nolur nolmaz dedi öyle uzak duruyoruz birbirimizdenvalla bize yasaklamadı:))) ama biz gene de kardeş gibiyiz şimdilik nolur noolmaz ilk aylar riskli..
valla bize yasaklamadı serbest dedi:))) ama biz gene de kardeş gibiyiz şimdilik nolur noolmaz ilk aylar riskli..
Gunaydın canım cok sukur ıyıyız,sen nasılsın?Kizlarrrrrr gunaydinnnn nasilsinizzzzz
Cok sukur gayet iyiyiz bizde :) ama dusuk riskim var malesef dikkat ediyoruz bol bolGunaydın canım cok sukur ıyıyız,sen nasılsın?
bı sorun yoksa bısey olmaz kız yap gıtsın 40. Haftada oglum dogsun diye yapıyodum
Dınlen canım,hayırlısıyla gecsın bugunlerde. :)Cok sukur gayet iyiyiz bizde :) ama dusuk riskim var malesef dikkat ediyoruz bol bol
Bende 21 ınde gıdıcemKalp atışını duymadan asladaha 10 gün var dr a gitmeyede..
Amin cnaimm insallah rahmim kalp seklindeymis bebis aciyor yuvarlak olcakmis herkezinki gibi sekle gircekmis ama bunu yaparkende kanama riski cokkkDınlen canım,hayırlısıyla gecsın bugunlerde. :)
Cok sukur gayet iyiyiz bizde :) ama dusuk riskim var malesef dikkat ediyoruz bol bol
her şey hayırlı geçer inşallah canım hiçbir sorun çıkmaz. Hakkımızda hayırlısı hepimizin.Amin cnaimm insallah rahmim kalp seklindeymis bebis aciyor yuvarlak olcakmis herkezinki gibi sekle gircekmis ama bunu yaparkende kanama riski cokkkgececek hayirlisiyla insallahhhh
İnsallah hayırlısıyla alırsın kucagına bebegını canım. Dınlen bol su ıc.Amin cnaimm insallah rahmim kalp seklindeymis bebis aciyor yuvarlak olcakmis herkezinki gibi sekle gircekmis ama bunu yaparkende kanama riski cokkkgececek hayirlisiyla insallahhhh
Günaydın kızlar heyecanla saatimi bekliyorum 11:30 da randevum resim yollarım tabikiHosgeldın canım