hadi hayırlısıyla inşallah :)Kizlr günaydın. Bugn kontrolüm var keseyi goreceğiz . 20 dkkaya doktor geleckmis ama o bile zor geliyor inanin ya :)
İnslh canım senin sat 31 aralık mihadi hayırlısıyla inşallah :)
ben de dün gördüm, bebiş yoktu henüz ama onu da görürüm en kısa zamanda inşallah
1 ocak benim canım. hiç öyle birşey söylemedi. tam ne olduğunu da bilmiyorum onun açıkçası.. ultrason kağıdında yazar mı gözüktüyse eğer.. ama öyle bişey söylemedi hiç kese burda gördün mü, hayırlı olsun dedi o kadar :)İnslh canım senin sat 31 aralık mibnm öyle büyük ihtimal bende bebeği goremem yolk saçı da mı goremedn
bana da geç döllenme dediler canım normalde SAT 1 ocak ama okadar büyük olsa kese ve bebek b eraber görünürdü heralde. sadece keseyi gördük :) hayırlısı olsun inşallah her şey yolundadır umarım..Bigaripyolcu Allah yardımcın olsun canım bak ne güzel bebeğin seni bırakmamak için savaşıyo hiç üzme kendini içinde çabalayan minik bir kalp var dualarim seninle en güzel haberlerle gel aramıza inşallah...
Bu arada bende salı günü doktora gittim kasiklarimda biraz sancim vardı doktor karnından ultrasonla baktı çok gazın var bulanık görünüyor dedisonra da geç gebelik olduğunu 5 haftalık değilde daha küçük olduğunu söyledi belli belirsiz bi kese var cumartesi tekrar gel dedi ve daha önce 2 düşük olduğu için tedbir amaçlı progestan verdi
Dur eve gideym atarm foto bakarsın sende1 ocak benim canım. hiç öyle birşey söylemedi. tam ne olduğunu da bilmiyorum onun açıkçası.. ultrason kağıdında yazar mı gözüktüyse eğer.. ama öyle bişey söylemedi hiç kese burda gördün mü, hayırlı olsun dedi o kadar :)
İnslh canm ya ay 8mm küçük gelmişti bna normal demk ki bak snde aynıB Biravucmutluluk canım şimdi baktım benim 9 mm çıkmış kese. yolk sac 10 mmden itibaren ortaya çıkıyormuş.
cumartesi kontrolüm var ozaman görürüm sanırım inşallahhh :)
merhaba, ben dün gittim doktora keseyi gördü ama geç döllenme olabilir demişti daha önce belli mi tam kaç haftalık dedim. şuanda net bişey diyemem bebek gözükünce ona göre söyleyebiliriz dedi. kese alttaki gibi normalde SAT 1 ocak yani 5 haftayı geçmiş olmam lazım ama acaba geç döllenme ise daha mı küçük haftadayım bilmiyorum kafam karıştı. sizce nedir? normalde bebek de gözükmeli miydi acaba ?
Bigaripyolcu Allah yardımcın olsun canım bak ne güzel bebeğin seni bırakmamak için savaşıyo hiç üzme kendini içinde çabalayan minik bir kalp var dualarim seninle en güzel haberlerle gel aramıza inşallah...
Eveet canım cok sukur ne denirki Allah tan umit kesilmezin canli örneğini yasadim.insaallah devamida gelir kismetse bakalim
Canım kenar köşedeki bebis degilmi siyah nokta gbi. Endişelenme bnce genelde 7 haftalkta gözüküyor . Bnde sata Gore 5+5 ım ama bugn doktor 3 4 haftalk dedi neyi kasttetti bilmiyorum yumurtlamadan sonrayi kasttetti sanırım inslh öyledir yani bnm kese 8 mm bence kesende normal inslh görürsn haftaya kendini ve kalp atışlarıniSlm kizlar simdi cıktım doktordan 17 mm kesem varmış henuz kalp atışı yok dedi bir hafta sonra tekrar cagirdi benim hesabıma gore 6+5 olması gerekirken ultrason da 5+5 gorunuyo acaba karından muaneye olupta kalp atışı duyan annelerımız varmı ben biraz tedirgin Oldum da resim atıyorum
Slm kizlar simdi cıktım doktordan 17 mm kesem varmış henuz kalp atışı yok dedi bir hafta sonra tekrar cagirdi benim hesabıma gore 6+5 olması gerekirken ultrason da 5+5 gorunuyo acaba karından muaneye olupta kalp atışı duyan annelerımız varmı ben biraz tedirgin Oldum da resim atıyorum
Slm kizlar simdi cıktım doktordan 17 mm kesem varmış henuz kalp atışı yok dedi bir hafta sonra tekrar cagirdi benim hesabıma gore 6+5 olması gerekirken ultrason da 5+5 gorunuyo acaba karından muaneye olupta kalp atışı duyan annelerımız varmı ben biraz tedirgin Oldum da resim atıyorum
Aşkım ya ben okadar evham yapıyorumki alttan baktırmaya korkuyorum birsey olur diye inan bana biraz ayıp olcak ama eşimle bile yatmıyorumVajinal muayene olmadın mı canım. Bende dün gittim 6+3 de dr karından göremedi vajinal bakalım mı dedi kabul ettim o zaman kalp atışlarını duyduk.benimde ultrasona göre 5+6 çıktı
Kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ediyorum umarım dediginiz gibi oluresergun benim sat 27 aralıktı canım haftaya tekrar gidicem bakalım ne olcak