2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bigaripyolcu Allah yardımcın olsun canım bak ne güzel bebeğin seni bırakmamak için savaşıyo hiç üzme kendini içinde çabalayan minik bir kalp var dualarim seninle en güzel haberlerle gel aramıza inşallah...

Bu arada bende salı günü doktora gittim kasiklarimda biraz sancim vardı doktor karnından ultrasonla baktı çok gazın var bulanık görünüyor dedi sonra da geç gebelik olduğunu 5 haftalık değilde daha küçük olduğunu söyledi belli belirsiz bi kese var cumartesi tekrar gel dedi ve daha önce 2 düşük olduğu için tedbir amaçlı progestan verdi

İnslh canım senin sat 31 aralık mi bnm öyle büyük ihtimal bende bebeği goremem yolk saçı da mı goremedn
1 ocak benim canım. hiç öyle birşey söylemedi. tam ne olduğunu da bilmiyorum onun açıkçası.. ultrason kağıdında yazar mı gözüktüyse eğer.. ama öyle bişey söylemedi hiç kese burda gördün mü, hayırlı olsun dedi o kadar :)

bana da geç döllenme dediler canım normalde SAT 1 ocak ama okadar büyük olsa kese ve bebek b eraber görünürdü heralde. sadece keseyi gördük :) hayırlısı olsun inşallah her şey yolundadır umarım..

Dur eve gideym atarm foto bakarsın sende

Biraz daha uzaktan cek bakayım kağıdı tam okunmuyo gs felan

Kızlar fasulyem minicik daha 8mm kesesi varmis doktor küçük daha dedi ancak 3 4 haftalk var dedi sanırm yumurtlama dan sonrayi kasttetti yumurtlamadan 22 gün geçti yani 3 hafta normal hersy dedi iğnelere devam et dedi ama bn heyecanla sormayı unuttum progestan ignem 2 hane kaldı 3 güne bir vuruluyorum tekrar devam edecek miyim acaba kapsüller mi devam edecm .

Eklentiler

• IMG_20170209_114634.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar yaa dist yaziyor benim ultrasyon kagitlarimda.bugun tekrar bakti gs olarak degl dist olarak yaziyor deger distance acilimi inglizcede mesafe demekmis.ayni sey mi acaba gs ile ben anlamıyorum bilen var mi mm si icin ona mi bakicam

Slm kizlar simdi cıktım doktordan 17 mm kesem varmış henuz kalp atışı yok dedi bir hafta sonra tekrar cagirdi benim hesabıma gore 6+5 olması gerekirken ultrason da 5+5 gorunuyo acaba karından muaneye olupta kalp atışı duyan annelerımız varmı ben biraz tedirgin Oldum da resim atıyorum

Eklentiler

• 20170209_110411.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 60
Canım kenar köşedeki bebis degilmi siyah nokta gbi. Endişelenme bnce genelde 7 haftalkta gözüküyor . Bnde sata Gore 5+5 ım ama bugn doktor 3 4 haftalk dedi neyi kasttetti bilmiyorum yumurtlamadan sonrayi kasttetti sanırım inslh öyledir yani bnm kese 8 mm bence kesende normal inslh görürsn haftaya kendini ve kalp atışlarıni

Tedirgin olma hepimiz geriden gidiyoruz ilerleyen zamanlarda açık kapanacak bnm 11 gün geriden geliyor

sat ne zaman canım? Ben 5+4 te gittim kalp atışı için erken dedi. benim kalp atışı için randevum 20sinde. İnternette okudum 6. haftadan sonra duyulmaya başlar yazıyordu ama burda duyan var mı acaba? İnşallah hepimiz pıt pıt atışları duyarız..

Vajinal muayene olmadın mı canım. Bende dün gittim 6+3 de dr karından göremedi vajinal bakalım mı dedi kabul ettim o zaman kalp atışlarını duyduk.benimde ultrasona göre 5+6 çıktı

Kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ediyorum umarım dediginiz gibi olur esergun benim sat 27 aralıktı canım haftaya tekrar gidicem bakalım ne olcak

Vajinal muayene olmadın mı canım. Bende dün gittim 6+3 de dr karından göremedi vajinal bakalım mı dedi kabul ettim o zaman kalp atışlarını duyduk.benimde ultrasona göre 5+6 çıktı
Aşkım ya ben okadar evham yapıyorumki alttan baktırmaya korkuyorum birsey olur diye inan bana biraz ayıp olcak ama eşimle bile yatmıyorum delilik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…