2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aşkım ya ben okadar evham yapıyorumki alttan baktırmaya korkuyorum birsey olur diye inan bana biraz ayıp olcak ama eşimle bile yatmıyorum :KK66: delilik işte

Anlıyorum seni bende eşimle birlikte olmuyorum o ayrı bişey kaslar kasılıp gevşediği için riskli olabilir ilk 3 ay ama vajinal baktırmak hiç tehlikeli değil tam tersi Allah korusun eğer bir sıkıntı varsa erken müdahale için vajinal baktırmak daha iyi. Bak bende karından göremeyince dünya başıma yıkıldı ama alttan bakınca bir oh çektim yoksa kontrole kadar içim içimi yiyecekti. Ayrıca ben tüp bebek yaptırdım geçtiğimiz ekim ayında onda sürekli vajinal bakarlar. İnanmayın öyle şeylere bebeğin bulunduğu yer o kadar uzak ve sağlam ki ultrason cihazı ile hiçbirşey olmaz

Kızlar benim gibi memur olup düşük riski olup rapor sıkıntısı çeken var mı acaba

Kizlaar ben geldim Dr'dan. Bebegimi gördük, hatta kalp atisini bile gördük. Minik kalbinin kasilip gevsemesini izledik. Dr 5+5 oldugumu söyledi. Tup bebek oldugu icin son adet tarihim pek gecerli degil cunku yumurtalar 11 ocakta dillendi. Dr bana embryo konduktan sonra 3-4 gunde tutunur demişti ama ben transferden 15 dk sonra karnimda balik titremesi gibi tutunma anini hissettim ve sonra batmalar başladı. Benim bebegim ilk gunden tutundu eminim artık. 5. Gun embryosuydu. 40 yasindayim hic kendimi sakinmadim. Tatilde cocuklu misafir de agirladim 10 gun. Esimle birlikte de oldum hamilelik testi sonrasi. 10 gun sonra kalbi duymak icin gideceğim. Sitenin gunluk hamilelik takvimi bende tamamen uyumlu. 2-3 gundur 11den sonra sabah bulanti hissediyorum. Bugun daha belirgindi.
Gecen yil arkadasim hamile kaldi 40 yasi da, kiloyla antibiyotik turlu cesit ilaç, alkol de almisti 7. Haftaya kadar çünkü ustune gorme kanamasini regl zannetmisti, son 1 haftaya kadar ofis çalışması dahil herseyi yaptı. Son günu doldurdu çocuğu. Cok saglikli bir bebegi oldu. Saglikli bebek celik halatlarla bağlanıyor. Lutfen endise etmeyin. Bu aylarin tadini çıkarın

selam kızlar bu aya bende varım inşallah :) 3.5 yıllık evliyim 19 aydır korunmuyoruz tam bu ay hsg çektirmek istiyodum adet gelsin diye dört gözle bekliyodum ki ne göreyim çift çizgi gözlerime inanamadm 19 aydır debelen dur hiç brklemediğin an gelsin bebiş :) 2 kere kan testi yaptırdm en son geçen cuma 250 idi bu cmt kontrolüm var sat 31 aralık yumurtlama 19 ocak doktora da hiç gitmedim daha randevu bulamadığımdan stres bastı beni bi görseydm keseyi hcg yi 2 ye katlarsam 4000 oluyo cmt ye heraldr sadece kese gözükür dimi sata göre tam 6 oluyo ama yumurtlama geç

selam kızlar bu aya bende varım inşallah :) 3.5 yıllık evliyim 19 aydır korunmuyoruz tam bu ay hsg çektirmek istiyodum adet gelsin diye dört gözle bekliyodum ki ne göreyim çift çizgi gözlerime inanamadm 19 aydır debelen dur hiç brklemediğin an gelsin bebiş :) 2 kere kan testi yaptırdm en son geçen cuma 250 idi bu cmt kontrolüm var sat 31 aralık yumurtlama 19 ocak doktora da hiç gitmedim daha randevu bulamadığımdan stres bastı beni bi görseydm keseyi hcg yi 2 ye katlarsam 4000 oluyo cmt ye heraldr sadece kese gözükür dimi sata göre tam 6 oluyo ama yumurtlama geç
Merhaba canm benm satta 31 aralık yumurtlama da 17sinde olmuş bugn keseyi gorduk ama çok küçük tu bebk yoktu içinde doktor çok normal dedi yumurtlama gününe Gore 2 hafta sonra gel hem bebeğini görursun hemde kalp atışlarıni dinleriz dedi cumartesi bencede sadece kese gözükür gittikten sonra bnada haber verir misin kesen kaç mm ise benm ki 8mm çıktı :)

Merhaba canm benm satta 31 aralık yumurtlama da 17sinde olmuş bugn keseyi gorduk ama çok küçük tu bebk yoktu içinde doktor çok normal dedi yumurtlama gününe Gore 2 hafta sonra gel hem bebeğini görursun hemde kalp atışlarıni dinleriz dedi cumartesi bencede sadece kese gözükür gittikten sonra bnada haber verir misin kesen kaç mm ise benm ki 8mm çıktı :)
17sinde yumurtladn bugün gittin bn 19unda cmt tam denk oluyo yazarım buraya canım inşallah görürüm bnde bebeğin fln gözükeceğini zannetmiyorum bakalım artık inşallah kese olması gereken yerdedir

17sinde yumurtladn bugün gittin bn 19unda cmt tam denk oluyo yazarım buraya canım inşallah görürüm bnde bebeğin fln gözükeceğini zannetmiyorum bakalım artık inşallah kese olması gereken yerdedir
İnslh canım :) cumartesi gidersen aynı bnm gittigm gbi gtmis oluyorsun bekliyorum haberlerini :)

Kızlar benım gıbı gobegı olan varmı? Sanki 6 aylıgım.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-09-17-18-49.png
    Screenshot_2017-02-09-17-18-49.png
    289,4 KB · Görüntüleme: 56
X