Senin cmdir canm benimki geriden geliyor cunku 4haftalk gorunuyor.hatta suan bi ilerleme yoktu bakalim ama kalbi atiyor.bu hcg degerinde daha kese bile gorunmezmis biz kalp atisi aldik.kimse anlam veremiyor saskiniz bekliyoruz bakalim hayirlisi
En az senin kadar şaşırdım 2 düşük yaptım böylesini görmedim evet 1 cm. İşte bnm ki 13.700 betahcg kalp atışı yoktu bnm şaşırdım gerçekten İnşallah kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Cok soyleyipte nazar etmeyelim kendimize bideİnşallah canım inşallah :) halimize şükredelim demekki rahat geçecek Allah'ın izniyle:) ben öğretmenim zaten çok korkuyordum derslerde falan çok bulantım olursa naparım diye
Senin cmdir canm benimki geriden geliyor cunku 4haftalk gorunuyor.hatta suan bi ilerleme yoktu bakalim ama kalbi atiyor.bu hcg degerinde daha kese bile gorunmezmis biz kalp atisi aldik.kimse anlam veremiyor saskiniz bekliyoruz bakalim hayirlisi
Canım ne beklıyodun kı boyle moralın bozuldu? Daha erken ilk gebelıgımde bir bebek olarak 9 yada 10. Haftada gormustum. Moralını bozacak bır durum yok bence. Kese buyuyo bebekte buyuyecek yavas yavas.Bugün cumayı bekleyemeyip Dr a gittim 6+2 yim keseyi gördük büyümüşiçinde bebek yolksac benzeri bişeyler var dedi ama çok yeni oluşmuş 10 gün sonra geldedi bütün moralim bozuldu
Bigaripyolcu canım ınan bende sasırdım,Cıkmadık candan umıt kesilmez derler ya aynen oyle. Rabbim hayırlısını versın ınsallah.
Cnm benimde 3. Bebek olacak oglum ve kızımda sanki 6. Haftalarda yolksac ve bebeği gördüm diye hatirliyorum ondan moralim bozuldu benim birtane de boş gebeligim oldu oyüzden sanırım bu endişem. Dr unda bugün bi suratsizligi üstündeydi hani öyle baktı geçti ana beni korkutan vajinal bakıp net bisry dememesiCanım ne beklıyodun kı boyle moralın bozuldu? Daha erken ilk gebelıgımde bir bebek olarak 9 yada 10. Haftada gormustum. Moralını bozacak bır durum yok bence. Kese buyuyo bebekte buyuyecek yavas yavas.
Merhabalar,geçmiş olsun öncelikle.bhcg değerinin yüksekliği değilde daha çok katlanması kese ve bebek hakkında bilgi veriyor.kanaman yoksa bebeğin gelişiminde mi sıkıntı var peki?nedem düşük tehlikesi var dediCanim merhba hemen hemen ayniyiz enim deerim bugun 2599.4 dusuk tehliken var dedi cok korkuyorum kanamam yok ama sence degerim nasil kac haftalk oldumu söylenmedi
selam annis adaylari
bugun bebisimi gorcem bende insallah
Neslli hakkinda hayirlisi olsun insallah cok sevindim sonunda mutlu son olmus
Inan bilmiyorum asiri kasik agrim var bakti ve dedi tehliken var igne verdi 10 gun sonra gel kanida yenileyelim dedi 10 gun nasil dayanicam bilmiyorum caninMerhabalar,geçmiş olsun öncelikle.bhcg değerinin yüksekliği değilde daha çok katlanması kese ve bebek hakkında bilgi veriyor.kanaman yoksa bebeğin gelişiminde mi sıkıntı var peki?nedem düşük tehlikesi var dedi
Amin canm hayirlisi gercekten mucize gibi.Allah buyuk o kalp atmasaydi ben yarin sabah kurtaja geliyordum.ama tabiki daha hic bi seyin garantisi yok kanama desen var gelisme buyume yok henuz geride kaldi baya.saglikli olsun da her sey Allahtan
Bugün cumayı bekleyemeyip Dr a gittim 6+2 yim keseyi gördük büyümüşiçinde bebek yolksac benzeri bişeyler var dedi ama çok yeni oluşmuş 10 gün sonra geldedi bütün moralim bozuldu
Rabbım yaşatmasın kürtaj falan ,içini ferah tut ,bol bol su iç ,dinlen bak kalp atışlarını görmüşsün bin şükür , geride olmasına kafanı takma onlar birden büyüyorlar yakalıyorlar haftasını.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Aynen canim cok sagol. Rabbim icin hic bi sey zor degil ol dedi oldu cok sukur.gerisi gelir mi bilmem ama Allah kalp atisi duymayi herkese nasip etsin o bile dunyalari verdi bana.bide kendisini kucagima alsam kim bilir neler hissedicem...hcg dusmeye devam ederse sknti ama artarsa insaallah arayi kapatir yavrum...
merhaba, ben dün gittim doktora keseyi gördü ama geç döllenme olabilir demişti daha önce belli mi tam kaç haftalık dedim. şuanda net bişey diyemem bebek gözükünce ona göre söyleyebiliriz dedi. kese alttaki gibi normalde SAT 1 ocak yani 5 haftayı geçmiş olmam lazım ama acaba geç döllenme ise daha mı küçük haftadayım bilmiyorum kafam karıştı. sizce nedir? normalde bebek de gözükmeli miydi acaba ?Gunaydın kızlar hayırlı guzel haberlerle dolu bir gun olsun.
Bugun kontrole gıdenler donduklerınde foto eklesın bızde bakalım
ben de dayanamadım valla. insan son saatleri bile bekleyemiyor:)Benimki de yarindi bugune aldim bekleyemeyecegim