Keseyi gördüm canım. Kalp atışları için 15 şubatı bekliyoru. Belki dayanamayıp daha erken de gidebilirimHerkese günaydın :)))) yeni gelenler hosgeldınız :) kızlar aramızda hiç bebeğini gören varmi
Keseyi kaç haftalık ta gördün bebeği yada yolk saçı görüdun mu ? Bn 5+6 da gidecegm doktora acaba bebeği yda yolk saçı görür müyüz erken mi dha sadece keseyimi goruruz??Keseyi gördüm canım. Kalp atışları için 15 şubatı bekliyoru. Belki dayanamayıp daha erken de gidebilirim
Keseyi gördüm canım. Kalp atışları için 15 şubatı bekliyoru. Belki dayanamayıp daha erken de gidebilirimHerkese günaydın :)))) yeni gelenler hosgeldınız :) kızlar aramızda hiç bebeğini gören varmi
5+5 de gördüm canım ben. Sen de görebilirsin bence. Erken değil yani.Keseyi kaç haftalık ta gördün bebeği yada yolk saçı görüdun mu ? Bn 5+6 da gidecegm doktora acaba bebeği yda yolk saçı görür müyüz erken mi dha sadece keseyimi goruruz??
Ayy inslh canm ya . Kalp atışı için erken ama inslh kendini minicikte olsa goruruz diye dua ediyorum. İdrarm varken gidecegm doktora daha net gözükür öyle :))Keseyi gördüm canım. Kalp atışları için 15 şubatı bekliyoru. Belki dayanamayıp daha erken de gidebilirim
5+5 de gördüm canım ben. Sen de görebilirsin bence. Erken değil yani.
Benimde 21 ınde ya hıc gıtmedım,gunlerde gecmek bılmıyoKeseyi gördüm canım. Kalp atışları için 15 şubatı bekliyoru. Belki dayanamayıp daha erken de gidebilirim
Selam canım evet arkadasları bende merak edıyorum.Selam kizlar
iyisiniz insallah bigaripyolcu ve ozlem arkadaslarin durumlari slkintiliydi nasil oldunuz acaba kizlar gelismelerden haberdar edin bizi
benimde carsamba randevum var bakalim hayirlisiyla insallah bi slkinti cikmaz,
ilk kan tahlilimden beri hic bisey yapmadim burdakiler sanirsm 2 gunde bir kan tahlilinden bahsediyolar bide ilaclardan ama bakalim ilk hamilelik olurunuda biraktim ins bisey olmaz carsamba gelsede biran once jinekologu gorsem
Bende keseyi gördüm cnm ya bebeği gören var mı diye meraktayim galiba daha bebeği gören yok aramizdaKeseyi gördüm canım. Kalp atışları için 15 şubatı bekliyoru. Belki dayanamayıp daha erken de gidebilirim
Beni ayın 9 u 10 u gibi çağırdı gel bebeği görelim diye bu hafta sonuna doğru yani amann içim bi kıpır kıpır ki benim 3 .bebek olacak bu ona rağmenBenimde 21 ınde ya hıc gıtmedım,gunlerde gecmek bılmıyo
Hayırlısı olsun canım hayırlısıyla gorelım bebeklerı keseyiBeni ayın 9 u 10 u gibi çağırdı gel bebeği görelim diye bu hafta sonuna doğru yani amann içim bi kıpır kıpır ki benim 3 .bebek olacak bu ona rağmen
Hayırlı olsun canım ekledımBen de 5+1 deyim kızlar. Hayırlısıyla yarın keseyi göreceğiz. inşallah kısmet olursa 8 ekimde de bebeğime kavuşurum. hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler inşallah :)
Masallah canım darısı basımıza.Bugün doktora gittim kızlar..Kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez. Ama keseyi ve bulgur tanesini gördük :) 5+4 müş.. 5 ekim görünüyo doğum tarihi.. Allahım kalp atışını da duymayı nasip etsin hepimize :)
Çok güzel cnm darısı herkesin başına .bebeğide gördün yani oylemi karindan mi baktı gördü yoksa vajinal mi yaptı ultrasonuBugün doktora gittim kızlar..Kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez. Ama keseyi ve bulgur tanesini gördük :) 5+4 müş.. 5 ekim görünüyo doğum tarihi.. Allahım kalp atışını da duymayı nasip etsin hepimize :)
Masallah canım darısı basımıza.
Çok güzel cnm darısı herkesin başına .bebeğide gördün yani oylemi karindan mi baktı gördü yoksa vajinal mi yaptı ultrasonu
Canım selam bişey sorucam benim de dün alttan muayene etti. varla yok arası gibi şuan kese dedi 3mm gibi birt değer hesapladı yine de ama salı günü daha net görürsün gel dedi. 1574 dü değerim sen kaç değerde tam gördün?Amin canım inşallah :)
Amin canım inşallah.. Minik bi nokta gördüm :) kan tahliline gerek görmedi. vajinadan baktı. sordum hep böylemi kontrol olacak diye yok dedi 1 kere daha bu şekilde olacak sonra karından dedi. 2 hafta sonrada bu doktora gidip sonra yeni bir doktor bulmam da gerekecek inşallah kalp atışlarını duyarsak.. Ankarada olan var mı kızlar??