2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
mrb arkadaşlar. bende bu ay gebelik bekliyordum ancak olmadı sanırım ama bir tuhaflık hissediyorum. belki aranızda benim gibi bu durumu yaşayan olmuştur.

dün adetim başladı ama normal adet kanaması gibi değil... koyu kahve ve pıhtı geldi o da çok az... dünden beri ıkı ped değiştirdim afedersiniz, hem de çok dolu değildi. bir de eğer adet olduysam göğüslerim hala şiş.. göğsümdeki koyu bölgede kalın yeşil damarlar belli oluyor ve dış kenarında belirgin koyuluk var bi de göğüs ucu dikleşti ve koyu renk oldu..

anlam veremedim ya üstüne görme gibi bişey olabilir mi acaba?

siz de yorum yapar mısınız arkadaşlar..

şimdiden teşekkür ederimm :110:
Ola bilir canm benmde gecikmeden 1 gün sonra oldu kahverengi akıntı pul biber gbi siyah kanlar geldi kuru şuanda saydıkların bendede var göğsümn ucu çok sert siyah halka oluştu ve agriyo kasiniyo eğer sendende boyleyse hamile olabilirsin sabah test yao

Ola bilir canm benmde gecikmeden 1 gün sonra oldu kahverengi akıntı pul biber gbi siyah kanlar geldi kuru şuanda saydıkların bendede var göğsümn ucu çok sert siyah halka oluştu ve agriyo kasiniyo eğer sendende boyleyse hamile olabilirsin sabah test yao

benimde göğsümün ucunda kaşıntı oluyor arada.. adet olunca göğüs şişliği inmesi gerekmiyormuydu ya. afedersiniz bakıyorum ayna karşısında koyu halkada belirgi yeşil kalın damarlar var. ay inşallah hamileyimdir. 4 ay önce kürtajım oldu. :KK43:

Merhaba herkese, bende polikistik over var. Bu yüzden hep gecikirdi adetim.4-5 gün gecikirdi. Bugün 7. günün bitecek. Hala olmadım. Dün dayanamadım test de yaptım. biraz silik ama 2 çizgi var. Doktora gitmek için beklesem mi 1-2 gün daha yoksa yarın gitsem mi ne dersiniz? Testin yanlış olma ihtimali olur mu? Çok heyecanlıyım..
Canım bende de pko var benım adetım 1ay gecıkırdı de ben söktürücü ile adet olurdum. Bat 1gun gectıgınde idrar testi yaptım ıkıncı cızgı okdar sılık cıktı ki ancak ısık altında gozukuyordu bende ertesı gun dayanamadım ozelde kan verdım bır saat sonra sonucu aldım. Doktorum 5ın ustunde cıkarsa 70-80cıkarsa gebelık pozıtıf olur demıstı. Benımkı gercekten 80cıktı. Tabı kan testınde saglıklı gebelık ıcın ıkı gun sonra aynı saatte kan testı tekrarlanmalı ve degerın en az ıkı katı artmıs olması gerekıyormus. Ikı gun sonra ye ıden kan testı yaptm ve ıkı sonuca gore de hamıle oldugumu ogrendım ılk kez anneliğe bukadar yaklastım bu duygu ıcın sende kan test yaptır bır saate sonuc al derım, dusunmeye degmez ınsan hemen ogrenmek ıstıo Allah hepımızın gonlune gore versın

Ya canım ciddimisin cok uzuldum ya doktora gıtsebe

Gerçekten mi ilaclarimi kullanmadn :KK43: hemen doktora git belki bse yoktur

ozlmlvnt ozlmlvnt canım naptın gıttın mı dra ?

Kızlar ilaçlara devam etmeme rağmen geldi karın ağrısı da vardı adet olcak gbi... Yarın 13.30 randevum var kendi druma gitcem de 2 düşüğüm de hastane hastane gezdim hiç bişi olmadı herşey olacagına varır gitsemde hastaneye bişi olcağını sanmıyorum

Kızlar ilaçlara devam etmeme rağmen geldi karın ağrısı da vardı adet olcak gbi... Yarın 13.30 randevum var kendi druma gitcem de 2 düşüğüm de hastane hastane gezdim hiç bişi olmadı herşey olacagına varır gitsemde hastaneye bişi olcağını sanmıyorum
Haklisin Rabbim korusun inslh birşey olmaz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

---

Hamilelerimiz Ve Tahmini Dogum Tarihlerimiz :nazar::anneadayı:
Zeynep5654 Zeynep5654 30.09.2017 :anneadayı:

@Yirmibirtemmuzz 01.10.2017 :anneadayı:
@Loori 02.10.2017 :anneadayı:
@Vakanam 02.10.2017 :anneadayı:
@kitapkurduyum 03.10.2017 :anneadayı:
@Zanamm174 04.10.2017 :anneadayı:
@gdnz 04.10.2017 :anneadayı:
@Bigaripyolcu 05.10.2017 :anneadayı:
@Gliese 05.10.2017 :anneadayı:
@Hijyenikbakteri 05.10.2017:anneadayı:
@denizgelecek 05.10.2017 :anneadayı:
@Ygmrcbkcu 06.10.2017 :anneadayı:
B Biravucmutluluk 07.10.2017 :anneadayı:
@InCoNNuE 08.10.2017 :anneadayı:
ozlmlvnt ozlmlvnt 09.10.2017 :anneadayı:
@Fineas 09.10.2017 :anneadayı:
@Kelebenkk 12.10.2017 :anneadayı:
@Ogrtmngelin 12.10.2017 :anneadayı:
@ozofff23 13.10.2017 :anneadayı:
@Gizzy_35 13.10.2017:anneadayı:
@dilarazeynel 14.10.2017 :anneadayı:
@Survivor2707 14.10.2017 :anneadayı:
@EhliKumpir 16.10.2017 :anneadayı:
@mehmetelif 17.10.2017:anneadayı:
@nisandeniz 21.10.2017 :anneadayı:
@Carens :anneadayı:
AA beni de ekler misiniz ilk sayfaya

Hakkında hayırlı ne ıse o olsun canım.:KK200:

Canım bende de pko var benım adetım 1ay gecıkırdı de ben söktürücü ile adet olurdum. Bat 1gun gectıgınde idrar testi yaptım ıkıncı cızgı okdar sılık cıktı ki ancak ısık altında gozukuyordu bende ertesı gun dayanamadım ozelde kan verdım bır saat sonra sonucu aldım. Doktorum 5ın ustunde cıkarsa 70-80cıkarsa gebelık pozıtıf olur demıstı. Benımkı gercekten 80cıktı. Tabı kan testınde saglıklı gebelık ıcın ıkı gun sonra aynı saatte kan testı tekrarlanmalı ve degerın en az ıkı katı artmıs olması gerekıyormus. Ikı gun sonra ye ıden kan testı yaptm ve ıkı sonuca gore de hamıle oldugumu ogrendım ılk kez anneliğe bukadar yaklastım bu duygu ıcın sende kan test yaptır bır saate sonuc al derım, dusunmeye degmez ınsan hemen ogrenmek ıstıo Allah hepımızın gonlune gore versın
Senin adına gerçekten çok sevindim canım. Yarın inşallah kan vericem. inşallah bende güzel haberlerle gelebilirim..Allah herkess sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah

Ekim 2017'de anne olacağını öğrenen anne adayları, gelişmeleri ve aşamaları beraber takip edelim. Birbirimize destek olalım :)

Ben şuanda 5 hafta 1 gündeyim. İnş yarın Allah nasip ederse kesemiz gözükecek. değerim dün 1547 idi. kısmet olur da görürsek 8 ekim şuanlık tahmini doğum tarihi :) sizlerin nasıl??

X