- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Allahım razı olsun canm. İnslh kimsenin bebiside bise olmaz topigimizdeki herkes sağ saglim alır kucağına evlatlarını :)B Biravucmutluluk canım dualarim seninle inşallah hakkımda hayırlı olacaksa sıkı sıkı tutulsun sana bebeğin...
Canım bır sorun yoksa bekle vermeMerhaba kızlarbir hafta sonrası Pazartesi için randevu aldım özel bir hastaneden bu süre zarfında hiç kan vermek istemiyorum doğru mu düşünüyorum acaba gitmesem bi sıkıntı olur mu..?
Ekledim canım hayırlı olsun bebis yada bebislerinMerhaba ben daha yeni öğrendim hamile olduğumu. Doğum tarihi 21 ekim görünüyor. Ama ikiz olma ihtimali var çünkü tüp bebek tedavisinde 2 embriyo koyuldu :)
Canım bır sorun yoksa bekle verme
Bence hemen kan testi yaptir değerine göre beklersin biraz daha keseyi görmek için ama kan testini yaptir kafamda soru işareti kalmasınMerhaba herkese, bende polikistik over var. Bu yüzden hep gecikirdi adetim.4-5 gün gecikirdi. Bugün 7. günün bitecek. Hala olmadım. Dün dayanamadım test de yaptım. biraz silik ama 2 çizgi var. Doktora gitmek için beklesem mi 1-2 gün daha yoksa yarın gitsem mi ne dersiniz? Testin yanlış olma ihtimali olur mu? Çok heyecanlıyım..
Bence hemen kan testi yaptir değerine göre beklersin biraz daha keseyi görmek için ama kan testini yaptir kafamda soru işareti kalmasın
Bencede kan ver canım hayırlı olsunMerhaba herkese, bende polikistik over var. Bu yüzden hep gecikirdi adetim.4-5 gün gecikirdi. Bugün 7. günün bitecek. Hala olmadım. Dün dayanamadım test de yaptım. biraz silik ama 2 çizgi var. Doktora gitmek için beklesem mi 1-2 gün daha yoksa yarın gitsem mi ne dersiniz? Testin yanlış olma ihtimali olur mu? Çok heyecanlıyım..
Hayırlı olsun canım senınde tabıkı bu yuzden buradayız. Insallah saglıkla gecırırız hamılelıgımızı.Merhaba herkese,
2 gün önce idrarda ve kanda pozitifi gördüm. Buradan birbirimize destek olalım. Tedavi ile 2 embriyo transferi yapıldı. Ama daha ikiz mi değil mi öğrenmek için çok erken... sabırla bekliyorum.
evet kullanıyorum benBirşey sorabilir miyim? Estrofem kullanan var mı acaba benim gibi?
Ya canım ciddimisin cok uzuldum ya doktora gıtsebeKanamam başladı bende size veda edicem sanırım 3. Gebeliğim de gens düşükle mi sonuçlanacak ya Rabbim
Gerçekten mi ilaclarimi kullanmadnKanamam başladı bende size veda edicem sanırım 3. Gebeliğim de gens düşükle mi sonuçlanacak ya Rabbim