2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar bir hafta sonrası Pazartesi için randevu aldım özel bir hastaneden bu süre zarfında hiç kan vermek istemiyorum doğru mu düşünüyorum acaba gitmesem bi sıkıntı olur mu..?

Merhaba herkese, bende polikistik over var. Bu yüzden hep gecikirdi adetim.4-5 gün gecikirdi. Bugün 7. günün bitecek. Hala olmadım. Dün dayanamadım test de yaptım. biraz silik ama 2 çizgi var. Doktora gitmek için beklesem mi 1-2 gün daha yoksa yarın gitsem mi ne dersiniz? Testin yanlış olma ihtimali olur mu? Çok heyecanlıyım..

Merhaba herkese,
2 gün önce idrarda ve kanda pozitifi gördüm. Buradan birbirimize destek olalım. Tedavi ile 2 embriyo transferi yapıldı. Ama daha ikiz mi değil mi öğrenmek için çok erken... sabırla bekliyorum.

Bence hemen kan testi yaptir değerine göre beklersin biraz daha keseyi görmek için ama kan testini yaptir kafamda soru işareti kalmasın

Bence hemen kan testi yaptir değerine göre beklersin biraz daha keseyi görmek için ama kan testini yaptir kafamda soru işareti kalmasın

peki kan testi için aç mı gitmek lazım? yarın yaptırayım o zaman. aslında bende çok istiyorum ama işte bi şaşkınlık çöktü üstüme:))

Bencede kan ver canım hayırlı olsun ac tok fark etmez

Merhaba herkese,
2 gün önce idrarda ve kanda pozitifi gördüm. Buradan birbirimize destek olalım. Tedavi ile 2 embriyo transferi yapıldı. Ama daha ikiz mi değil mi öğrenmek için çok erken... sabırla bekliyorum.
Hayırlı olsun canım senınde tabıkı bu yuzden buradayız. Insallah saglıkla gecırırız hamılelıgımızı.

Dr nezaman keseceğini söyledi mi Estrofem'i? Bana yan etkisi oldu çok. Bu cuma kese ve kalp atışı duyacağız inşallah Dr öyle dedi. Yani döllenme tarihinden 22. Gün olacak. Aşağı yukarı 6 haftalık oluyor. Sitenin günlük hamilelik takvimine göre dün kalbi pompalamaya başladı bebeğimin.

mrb arkadaşlar. bende bu ay gebelik bekliyordum ancak olmadı sanırım ama bir tuhaflık hissediyorum. belki aranızda benim gibi bu durumu yaşayan olmuştur.

dün adetim başladı ama normal adet kanaması gibi değil... koyu kahve ve pıhtı geldi o da çok az... dünden beri ıkı ped değiştirdim afedersiniz, hem de çok dolu değildi. bir de eğer adet olduysam göğüslerim hala şiş.. göğsümdeki koyu bölgede kalın yeşil damarlar belli oluyor ve dış kenarında belirgin koyuluk var bi de göğüs ucu dikleşti ve koyu renk oldu..

anlam veremedim ya üstüne görme gibi bişey olabilir mi acaba?

siz de yorum yapar mısınız arkadaşlar..

şimdiden teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…