- 15 Kasım 2015
- 108
- 84
İnşaallah canım. Hayırlı olsun senin gebeliğin deBen de 5+1 deyim kızlar. Hayırlısıyla yarın keseyi göreceğiz. inşallah kısmet olursa 8 ekimde de bebeğime kavuşurum. hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım. Hayırlı olsun senin gebeliğin deBen de 5+1 deyim kızlar. Hayırlısıyla yarın keseyi göreceğiz. inşallah kısmet olursa 8 ekimde de bebeğime kavuşurum. hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler inşallah :)
Beni ayın 9 u 10 u gibi çağırdı gel bebeği görelim diye bu hafta sonuna doğru yani amann içim bi kıpır kıpır ki benim 3 .bebek olacak bu ona rağmen[/QU ayy maşaallah kız sana
Canım selam bişey sorucam benim de dün alttan muayene etti. varla yok arası gibi şuan kese dedi 3mm gibi birt değer hesapladı yine de ama salı günü daha net görürsün gel dedi. 1574 dü değerim sen kaç değerde tam gördün?
bir de gördüğü o siyah noktacık demek ki kese benim de inş :) çevresinde kalınlaşmış rahim duvarın orasıdır kesin net salı görelim dedi. Heyecanlıyım dedi..
Son adet 1.1.2017 benim. ama o sıra kimyasal gebeliği de atıyodu bünyem dolayısı ile erken ya da geç de başlamış olabilir adetim ve uzun sürdü normalden. doktor da o yüzden geç döllenme olabilir senin dedi. hesaplara göre 5+1 gözüküyor şuanlık.kese de görünüyo bebişte görünüyo canım. kan değerine gerek yok dedi. kalp atışlarını duyduktan sonra bir çok tahlil isteyecekmiş. ultrason çıktısı verdi 0.67 cm yazıyo sanırım boyu bu. Senin son adet tarihin ne??
benim 29.12.2016 idi 3 gün fark ediyor demekki. İlk hamileliğimde 6+2 de gitmiştim o zaman kalp atışınıda duymuştuk.. İnşallah bunu da bi duysaydık hayırlısıyla..Son adet 1.1.2017 benim. ama o sıra kimyasal gebeliği de atıyodu bünyem dolayısı ile erken ya da geç de başlamış olabilir adetim ve uzun sürdü normalden. doktor da o yüzden geç döllenme olabilir senin dedi. hesaplara göre 5+1 gözüküyor şuanlık.
Kızlar maşallah ne güzel şeyler yazmışsınız kendim gibi mutlu oluyorum bende 10 şubatta kese için gdicem zaman geçmek bilmiyor.Benimki tüp bebek 2 emrio konulmuştu bide onu öğrenicez iki mi? tek mi?
Hepimiz için tertemiz hayırlı haberler olsun inşallah
Hayirlisi olsun cnm beta değerlerini biliyomusun hiç çoğulsa ipucu veriyoKızlar maşallah ne güzel şeyler yazmışsınız kendim gibi mutlu oluyorum bende 10 şubatta kese için gdicem zaman geçmek bilmiyor.Benimki tüp bebek 2 emrio konulmuştu bide onu öğrenicez iki mi? tek mi?
Hepimiz için tertemiz hayırlı haberler olsun inşallah
Keseyi gördüm canım. Kalp atışları için 15 şubatı bekliyoru. Belki dayanamayıp daha erken de gidebilirim
Canım ya cok sagol kan testi sonucun cıktı mı guZel haberler beklıyoruzSenin adına gerçekten çok sevindim canım. Yarın inşallah kan vericem. inşallah bende güzel haberlerle gelebilirim..Allah herkess sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah
Selam kizlar
iyisiniz insallah bigaripyolcu ve ozlem arkadaslarin durumlari slkintiliydi nasil oldunuz acaba kizlar gelismelerden haberdar edin bizi
benimde carsamba randevum var bakalim hayirlisiyla insallah bi slkinti cikmaz,
ilk kan tahlilimden beri hic bisey yapmadim burdakiler sanirsm 2 gunde bir kan tahlilinden bahsediyolar bide ilaclardan ama bakalim ilk hamilelik olurunuda biraktim ins bisey olmaz carsamba gelsede biran once jinekologu gorsem
Selam canım evet arkadasları bende merak edıyorum. Benim goguslerim cok agrıyo sutyen bıle takamıyorum cok acıyo merak etme canım sıkıntı yapma kendıne az kalmıs zaten gıdersın
Aaa durumumuz aynı :) Bana da geçen pazartesi 2 embriyo transferi yapıldı. Pazar günü bir idrar testi yapayım dedim, pozitif çıktı. Sen ne zaman transfer oldun?Merhaba herkese,
2 gün önce idrarda ve kanda pozitifi gördüm. Buradan birbirimize destek olalım. Tedavi ile 2 embriyo transferi yapıldı. Ama daha ikiz mi değil mi öğrenmek için çok erken... sabırla bekliyorum.
İnsallah canım yat sende kalkma bebegın sıkı sıkı tutunsun sana :)Kızlar geldim dr dan Çarşamba günü 4+2 olan kese bugün 5+1 olmuş beta hcg de carsamba 3445 ken bugün 13680 olmuş dr gelişme güzel yat hiç kalkma dedi raporluyum hep yatıyorum zaten 10 gün sonra inşallah kalp atışını duyarız dedi
Gorunur canım allahın ıznı ıleKızlar cumartesı kalp atısları ıcım gidicez kısmetse 7+1 olucaz. Kalp atısları gpzukur mu tecrubelilerden yorum rica ediyorum umarım bi sorun yoktur ilk gebeliğim oyüzden cok heyecanlıyımm
Kan vermek en ıyısı sanırım :) hayırlı olsynKızlar benim tür bebek tedavisinde test günüm 10 şubattı, ben de 5 şubatta merakla bir idrar testi yapayım dedim, pozitif çıktı. Şimdi ne zaman test yapmam lazım bilmiyorum. Kendi başıma iş açtım :)
Dün kan verdim, 25 çıktı değer. Ama ne zaman tekrarlasam. Normalde 10, 12, 14. günler kan testi yaptırmam gerekiyorduKan vermek en ıyısı sanırım :) hayırlı olsyn
O zaman ıkı gun bekle ıkı gunde 2 katına cıkması gerekıyo.Dün kan verdim, 25 çıktı değer. Ama ne zaman tekrarlasam. Normalde 10, 12, 14. günler kan testi yaptırmam gerekiyordu
Kese 1.04 cm canım. Ftğrf da var bakim yükleyebilecek miyimKese kaç cm CNm fotosu var mı
Dün kan verdim, 25 çıktı değer. Ama ne zaman tekrarlasam. Normalde 10, 12, 14. günler kan testi yaptırmam gerekiyordu