2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ola bilir canm benmde gecikmeden 1 gün sonra oldu kahverengi akıntı pul biber gbi siyah kanlar geldi kuru şuanda saydıkların bendede var göğsümn ucu çok sert siyah halka oluştu ve agriyo kasiniyo eğer sendende boyleyse hamile olabilirsin sabah test yao

benimde göğsümün ucunda kaşıntı oluyor arada.. adet olunca göğüs şişliği inmesi gerekmiyormuydu ya. afedersiniz bakıyorum ayna karşısında koyu halkada belirgi yeşil kalın damarlar var. ay inşallah hamileyimdir. 4 ay önce kürtajım oldu.

Canım bende de pko var benım adetım 1ay gecıkırdı de ben söktürücü ile adet olurdum. Bat 1gun gectıgınde idrar testi yaptım ıkıncı cızgı okdar sılık cıktı ki ancak ısık altında gozukuyordu bende ertesı gun dayanamadım ozelde kan verdım bır saat sonra sonucu aldım. Doktorum 5ın ustunde cıkarsa 70-80cıkarsa gebelık pozıtıf olur demıstı. Benımkı gercekten 80cıktı. Tabı kan testınde saglıklı gebelık ıcın ıkı gun sonra aynı saatte kan testı tekrarlanmalı ve degerın en az ıkı katı artmıs olması gerekıyormus. Ikı gun sonra ye ıden kan testı yaptm ve ıkı sonuca gore de hamıle oldugumu ogrendım ılk kez anneliğe bukadar yaklastım bu duygu ıcın sende kan test yaptır bır saate sonuc al derım, dusunmeye degmez ınsan hemen ogrenmek ıstıo Allah hepımızın gonlune gore versın

Hayırlı olsun canım,saglıkla al kucagına. senide ekledim ilk sayfaya

Ya canım ciddimisin cok uzuldum ya doktora gıtsebe

Gerçekten mi ilaclarimi kullanmadn hemen doktora git belki bse yoktur

ozlmlvnt canım naptın gıttın mı dra ?

Kızlar ilaçlara devam etmeme rağmen geldi karın ağrısı da vardı adet olcak gbi... Yarın 13.30 randevum var kendi druma gitcem de 2 düşüğüm de hastane hastane gezdim hiç bişi olmadı herşey olacagına varır gitsemde hastaneye bişi olcağını sanmıyorum

Haklisin Rabbim korusun inslh birşey olmaz

AA beni de ekler misiniz ilk sayfaya

Hakkında hayırlı ne ıse o olsun canım.

Senin adına gerçekten çok sevindim canım. Yarın inşallah kan vericem. inşallah bende güzel haberlerle gelebilirim..Allah herkess sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah

Ekim 2017'de anne olacağını öğrenen anne adayları, gelişmeleri ve aşamaları beraber takip edelim. Birbirimize destek olalım :)

Ben şuanda 5 hafta 1 gündeyim. İnş yarın Allah nasip ederse kesemiz gözükecek. değerim dün 1547 idi. kısmet olur da görürsek 8 ekim şuanlık tahmini doğum tarihi :) sizlerin nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…