2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

kese de görünüyo bebişte görünüyo canım. kan tahliline gerek yok dedi. kalp atışlarını duyduktan sonra bir çok tahlil isteyecekmiş. ultrason çıktısı verdi 0.67 cm yazıyo sanırım boyu bu. Senin son adet tarihin ne??

Son düzenleme:
Son adet 1.1.2017 benim. ama o sıra kimyasal gebeliği de atıyodu bünyem dolayısı ile erken ya da geç de başlamış olabilir adetim ve uzun sürdü normalden. doktor da o yüzden geç döllenme olabilir senin dedi. hesaplara göre 5+1 gözüküyor şuanlık.

Kızlar maşallah ne güzel şeyler yazmışsınız kendim gibi mutlu oluyorum bende 10 şubatta kese için gdicem zaman geçmek bilmiyor.Benimki tüp bebek 2 emrio konulmuştu bide onu öğrenicez iki mi? tek mi?
Hepimiz için tertemiz hayırlı haberler olsun inşallah

benim 29.12.2016 idi 3 gün fark ediyor demekki. İlk hamileliğimde 6+2 de gitmiştim o zaman kalp atışınıda duymuştuk.. İnşallah bunu da bi duysaydık hayırlısıyla..

İnşallah canım.. tek veya 2 diyosun ya 3 olursa :)

Hayirlisi olsun cnm beta değerlerini biliyomusun hiç çoğulsa ipucu veriyo

Senin adına gerçekten çok sevindim canım. Yarın inşallah kan vericem. inşallah bende güzel haberlerle gelebilirim..Allah herkess sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah
Canım ya cok sagol kan testi sonucun cıktı mı guZel haberler beklıyoruz

Selam canım evet arkadasları bende merak edıyorum. Benim goguslerim cok agrıyo sutyen bıle takamıyorum cok acıyo merak etme canım sıkıntı yapma kendıne az kalmıs zaten gıdersın

Kızlar geldim dr dan Çarşamba günü 4+2 olan kese bugün 5+1 olmuş beta hcg de carsamba 3445 ken bugün 13680 olmuş dr gelişme güzel yat hiç kalkma dedi raporluyum hep yatıyorum zaten 10 gün sonra inşallah kalp atışını duyarız dedi

Merhaba herkese,
2 gün önce idrarda ve kanda pozitifi gördüm. Buradan birbirimize destek olalım. Tedavi ile 2 embriyo transferi yapıldı. Ama daha ikiz mi değil mi öğrenmek için çok erken... sabırla bekliyorum.
Aaa durumumuz aynı :) Bana da geçen pazartesi 2 embriyo transferi yapıldı. Pazar günü bir idrar testi yapayım dedim, pozitif çıktı. Sen ne zaman transfer oldun?

Kızlar cumartesı kalp atısları ıcım gidicez kısmetse 7+1 olucaz. Kalp atısları gpzukur mu tecrubelilerden yorum rica ediyorum umarım bi sorun yoktur ilk gebeliğim oyüzden cok heyecanlıyımm

İnsallah canım yat sende kalkma bebegın sıkı sıkı tutunsun sana :)

Kızlar benim tüp bebek tedavisinde test günüm 10 şubattı, ben de 5 şubatta merakla bir idrar testi yapayım dedim, pozitif çıktı. Şimdi ne zaman test yapmam lazım bilmiyorum. Kendi başıma iş açtım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…